🐑Фермата сезон 6 Тема 12 /23.11-29.11/

• 90 821
  • 2 348
  •   1
Отговори
# 615
Аз пък не разбирам това прехласване по Надя и чичо Митко от страна на фермерите. Родена съм  в малък град и такива като тях съм виждала много. Чудя се толкова ли всички са буржоа, родени и израснали в големия град, че не са виждали хора, земеделци,  производители, че така им се възхищават все едно са някакъв рядък, изчезващ вид. Затова и на мен тези двамата не ми блеснаха особено, Надя особено.

# 616
Сега гледам епизода! Потрес!
Надя: как може да дръпне стожера на фермата!
Еми може! И той е играч както всички други! Всекиможе да го дръпне и е най-логичния избор на всеки дуелист, защото е най-слаб.
Та Стоян - виновен, че е изхвърлил пошлия чичак, аМара седии си трае невинна ....

# 617
Аз пък не разбирам това прехласване по Надя и чичо Митко от страна на фермерите. Родена съм  в малък град и такива като тях съм виждала много. Чудя се толкова ли всички са буржоа, родени и израснали в големия град, че не са виждали хора, земеделци,  производители, че така им се възхищават все едно са някакъв рядък, изчезващ вид. Затова и на мен тези двамата не ми блеснаха особено, Надя особено.

Да, Кои са "градски буржоа" , изпадащи във възторг от земеделците? Wink 'Сите са си провинциалисти, не че имам нещо против прованса, само констатирам... Нищо градско и буржоазно не виждам у Калоян, Пешо, Мара... Trollface
Надя така е казала, а нейната дума е закон, нема шест-пет. Калоян - слушам и изпълнявам, само дето не ѝ козирува.
Най-великото изказване на Калоян - Как може аз да съм тук, а чичо Митко - не. Joy Па, излез, бе, чичето да влиза на твоето място, кво само говориш. Trollface

Последна редакция: вт, 24 ное 2020, 14:05 от Смиляна

# 618
  • при късмета
И нито Надка, нито Митко са земеделци. Изобщо не им се прехласват за това. Всъщност изобщо не им се прехласват, повечето за сега им е удобно да се в конфликт с тях. Може и никой вътре да не ги харесва, а доста хора взеха да се осъзнават. Само за Мара няма надежда

# 619
Тази година много ЧЕСТ и ДОСТАЙНСТВО гледахме, но май не го гледахме, а само слушахме за туй нЯщо.
Това ми напомни на последния сезон на Биг Брадър (когато спечели Никита). Там ключовата дума беше "мъжкар". Всички мъже се пънеха да обясняват какви мъжкари са, "ти мъжкар ли си, покажи, че си мъжкар". И когато в къщата влезе гаджето на една от жените, "мъжкарят", който флиртуваше с нея, само дето не изцапа гащите от страх Joy Още помня как търчеше в изповедалнята и търсеше Биг Брадър Joy

Петър в кой квартал живее? Ако ми го кажете, ще сметна каква му е зодията Joy

# 620
Във Фейсбук яко хранят Надежда и са прави хората. Дори коментират, че когато дойде ред да се гласува ще гласуват за Боби повечето.

# 621
И нито Надка, нито Митко са земеделци. Изобщо не им се прехласват за това. Всъщност изобщо не им се прехласват, повечето за сега им е удобно да се в конфликт с тях. Може и никой вътре да не ги харесва, а доста хора взеха да се осъзнават. Само за Мара няма надежда
Е има едно възхищение към тях, Надя заради работата в мандрата, чичо Митко заради виното. Продукцията също насажда такива мнения, видите ли отрудените, селските хора са по-читави. Няма лошо де, все пак това им е темата на предаването, просто и участниците ги приеха като “стожери” заради това, сякаш правят нещо изключително и рядко, а поне в моите очи не е.

# 622
Значи - не е важно какъв си, важно е да успееш да убедиш другите колко си велик. Joy

# 623
  • Тра-ла-ла
Петър в кой квартал живее? Ако ми го кажете, ще сметна каква му е зодията Joy
Не става. В София има замърсяване с финни прахови частици двойно над нормата Joy Ще даде отклонения Joy

# 624
Кога ли собственикът на Фермата - Андрей, ще бъде посрещнат от Надка, с думите:
"А ти какво правиш тук, бе? Няма да търпя гости и натрапници!"

Като я гледах снощи Надка и се сетих за това стихче - Гъска.

Гъска
Ангел Чортов

В село има гъска -
все фучи и съска!
Тая гъска е от тия,
дето нямат угодия!
Тежко се живее с гъска,
дето винаги ти съска!

''Чуем ли думата ''стадо'' - мислим само за овце, а трябва и за хора." Това по повод гласуването за Фермер.

# 625
  • при късмета
Във Фейсбук яко хранят Надежда и са прави хората. Дори коментират, че когато дойде ред да се гласува ще гласуват за Боби повечето.
Тази година голямо единомислие относно участниците тук и във ФБ. Миналата беше обратното, поне за Веселка и Красимира. Тук бяха хейтвани, а във ФБ имаха много  положителни коментари.
Особено Надка и Калоян е хубаво да си извадят изводите. Ако имат капацитет за това, ако не, за тяхна сметка си е

# 626
  • София
Само аз ли не виждам чичо Митко като виден интелектуалец?

Такова прехласване по него, направо не мога да разбера причината.
Симпатичен, работлив, сговорчив човечец и толкова.

Та той не може да върже едно по-сложно изречение, камо ли няколко смислени изречения наведнъж.
Гледах интервюто с него след предаването, ами доста простоват селски човек.
Направо ми е непонятно как може да бъде издиган в култ толкова простоват човечец. Семпъл, добър, забавен- да, но интелигентен......

# 627
Кой пък казва, че Митко е виден интелектуалец?! Аз не съм чула/прочела такова нещо. Rolling Eyes
Стожер, икона, да, ама за интелектуалец - не съм чула. Е, освен че е добре по история, но това нищо не значи.

# 628
  • Стара Загора
Стоян имаше право да избере Митко, защото той е играч като всички останали! Даже не е нужно да се обяснява! А за извинение да не говорим! Имам чувството, че фермата е гнездо на оси - начело с Надя, Калоян, Ваня и Мария! За поведението на Даяна...... останах безмълвна....

# 629
Е, той пък от кого е издигнат в Култ?! SmileyОт видните представители на фермеската задруга - Надя, Калоян, Мара и Ван4и. Последната най-накрая снощи се разположи по чорапи и с вино в ръка на меката мебел.

Общи условия

Активация на акаунт