🐑Фермата сезон 6 Тема 12 /23.11-29.11/

• 90 645
  • 2 348
  •   1
Отговори
# 750
Какво значи комплексарка, откога да триеш и да не желаеш да четеш злобни коментари за теб е комплекс. Всяко нормално човешко същество би постъпило така.
А Пеп, и компания ми изглеждат далеч по комплекси рани от нея.

Не съдя по това дали трие или не коментари за себе си!
Все се чуди как ще излезне цялата ситуация пред драгия зрител.
Ми не един или два пъти го е казвала.
Комплексарка си е!
На мен това ми показва, такова ми е й мнението за нея не карам никой да се съгласява.

# 751
  • Велико Търново
Пак много сте писали. Даже не съм сигурна дали ще мога да изчета всичко.

Интересно как Надя имаше наглоста да каже, че някои хора били на гости, след като тя не е участвала в ни един дуел. Само тя и Мима от жените не са участвали в дуели. Безочливо същество. Или може би и тя се има за някоя светица като иконата Митко?
И Даяна също не е била на дуел. Обаче Надя и ратай не е била. Даяна пък - фермер.

Писала съм го вече, ама да си кажа - и аз като ма ко не съм съгласна, че Данчо бил добутал Даян дотук. Това, че останалите не са я избирали за ратай допреди предната седмица или пък за първи дуелист - кой им е крив? Едва ли главната причина е била, че с Данчо са "двойка". Просто имаше много по-"подходящи" жени за "чистене".

# 752
  • При розите и топлата вода ......!
За мен трябва да си комплексар и злобар, за да пиешеш откровени гадни коментари на някого в личния му профил.
Да си чешем езиците тук е едно, но да търсиш контакт с човек с цел да го обидиш-съвсем различно.
По логиката на Калото трябва директно да му кажм, че не го харесваме и защо.

# 753
  • София
Аз мисля, че изобщо не ги интересуват коментарите. То е ясно, че не може всеки да бъде харесван. По-скоро според мен някои ще бъдат изненадани от процентите зрителски вот.

# 754
За мен трябва да си комплексар и злобар, за да пиешеш откровени гадни коментари на някого в личния му профил.
Да си чешем езиците тук е едно, но да търсиш контакт с човек с цел да го обидиш-съвсем различно.

Да е ясно! На никого в профила не съм писала имам и бебе и котища, та и три кучета, та не ми остава време Joy
Тъй де, и да оставаше пак нямаше, както казвате чешаме си езиците тука.
Та не я разбирам тази драма, покрай нехаресването на Дая.
Каквото показа за харесване,  харесахме! Останалотооо...
Ей, написах го тъй, че и Дай да ме разбере Joy
Кой разбрал, разбрал!
Останалите със здраве Hug

# 755
Преди мнооого години, седим си с една приятелка и цяла вечер обсъждахме тоз-оня. Ма голямо съскане, всички познати ги минахме. По едно време викам: "Нека пък за някого да кажем нещо хубаво!" Светкавичния отговор на приятелката ми беше: "Я виж ние какви сме хубавички, умнички, слабички и интелигентнички!" Направо го изстреля, често си го повтарям Smile
И, преди поредната порция поводи за хейт след час, дали пък можем да кажем за участниците по нещо хубаво? Ама без лошо - поне по една хубава черта да намерим? Признавам, че за някои от тях ще ми е трудно, но ще пробвам.
Милена - харесва ми, че не се страхува да си отстоява позицията. Направи няколко много добри аналогии за ситуацията вътре във Фермата с политическата ситуация.
Даяна - не се води по стадото. И, не ми се струва слаб играч физически.
Мария - открита е.
Стоян - всъщност е добър човек.

# 756
idontthinkiloveuanymore, че аз за тебе ли говоря дали си хейтър?
Тук разни хора се съдраха да разказват примерно как във ФБ разкостват Даяна, все едно човек е убила.
И го разправяха с такова задоволство... много неприятно беше за четене и тук, там - не искам да си представям.
Пък тези, които си позволяват да пишат гнусни коментари в личните профили на участниците...не знам, ще замълча, щото ще ме изтрият иначе.
А между хейт и подигравка границата е тънка, приемат се по сходен начин. Trollface

# 757
Както има хейтъри, така се пръкват и адвокати , нищо ново😁
Ако четат фермерите, може да им е от полза, да се видят отстрани и хорската реакция.
Наистина , много прееспонирана реакция, но все пак може да е градивна, защото е от чужди ( безпристрастни ) хора, а не от мама и баба.

# 758
  • Варна/Амстердам
То е ясно, че Милена ще бъде ратай и първи дуелист тази седмица. Най-доброто, което може направи, а и е способна-е да ги побърка тези невестулки! 😂
Искам да пресъздаде шедьовъра на Франциско Гоя-"Голата маха", само че облечена с "дрехите за гости", пийвайки винце и хапвайки ориз с киселец, лежаща на миндера. 😆
Пълен бойкот! А през това време Стоянчо да изпълни мисията, заради която е влязъл-да ги "елиминира" един по един, както само той си знае! 😁

# 759
Да, стига да не я лишат и от ориза, че се чу и това от тъпото Ванче, сефте. Joy Никакво въображение нямат, значи..

# 760
много сЪ умилих..Калоянчо с абитуренЦкия костюм с папийонка.....

# 761
Преди мнооого години, седим си с една приятелка и цяла вечер обсъждахме тоз-оня. Ма голямо съскане, всички познати ги минахме. По едно време викам: "Нека пък за някого да кажем нещо хубаво!" Светкавичния отговор на приятелката ми беше: "Я виж ние какви сме хубавички, умнички, слабички и интелигентнички!" Направо го изстреля, често си го повтарям Smile
И, преди поредната порция поводи за хейт след час, дали пък можем да кажем за участниците по нещо хубаво? Ама без лошо - поне по една хубава черта да намерим? Признавам, че за някои от тях ще ми е трудно, но ще пробвам.
Милена - харесва ми, че не се страхува да си отстоява позицията. Направи няколко много добри аналогии за ситуацията вътре във Фермата с политическата ситуация.
Мария - открита е.

Милена е красива (за годините си)
Даяна е хубава (попринцип)
Стоян е добряга (това го виждаме всеки ден)
Петър е красив (за гледане и когато мълчи)
Калоян има румени бузи на който би завидяла всяка жена Joy (няма нужда от руж, милия)
Данчо... ох, перчема на Данчо (чак Петър му завижда)
Петър ми нз какъв му е самолета ма май е за завиждане (много е желан)
Ваня... еммм...юхууу... нямам какво повече да добавя Joy
Иии... Мария... ах, тази мария... нз, допълнете ме Disappointed Relieved
Ах... щях да забравя ... Нада покровотелката на пчелите (осите)
Joy
По-добро от това, здраве му кажи!
Аз ни моА

# 762
То е ясно, че Милена ще бъде ратай и първи дуелист тази седмица. Най-доброто, което може направи, а и е способна-е да ги побърка тези невестулки! 😂
Искам да пресъздаде шедьовъра на Франциско Гоя-"Голата маха", само че облечена с "дрехите за гости", пийвайки винце и хапвайки ориз с киселец, лежаща на миндера. 😆
Пълен бойкот! А през това време Стоянчо да изпълни мисията, заради която е влязъл-да ги "елиминира" един по един, както само той си знае! 😁

Пак да ти кажа, фен съм ти. Кефят ме постовете ти повече от оная боза дето коментираме.
Hands Plus1

# 763
Да, може да си помечтае за България Еър, те такива самолетчета нямат
Скрит текст:

Съгласен. Пълно е с разни самозванци. Ей го и тоя на - пише се пилот на Форлула 1! Да бе да! В Мерцедес нямат такива:

# 764
Мария - открита е.
Петър- смятам го за свестен тип с някои изключения, просто доста се влияе от околните.
Данчо- амбициозен
Дая- упорита
Милена- изказва собствено мнение
Стоян- определено добър човек, въпреки цялостното му поведение.
Мария - работлива е
Боби - харесва ми, че въпреки уговореният брак, той изцяло държи на семейството си. Лоша дума не е казал.
Ванче- От време на време толкова тъпи неща казва - страшно ме развеселява.
Калоян- тук моите думи мълчат.

Общи условия

Активация на акаунт