🐑Фермата сезон 6 Тема 12 /23.11-29.11/

• 90 202
  • 2 348
  •   1
Отговори
# 825
Не съм го пуснала аз, но си го копирах, защото ми хареса и на мен

Гъска
Ангел Чортов

В село има гъска -
все фучи и съска!
Тая гъска е от тия,
дето нямат угодия!
Тежко се живее с гъска,
дето винаги ти съска!

# 826
Ох Ванчехо как се подхилва дразнещо, не знам защо така ми опротивя.

# 827
  • Sunshine state
Ох Ванчехо как се подхилва дразнещо, не знам защо така ми опротивя.
На мен Ванчето ми е противна от ден 1 - пълна безхаберница.

# 828
Бобчо с обичките - страхотен, така му отива! Heart Eyes
Е, баба му му е баела на Боби, колко чудно - циганка да бае. Satisfied

# 829
Тази жълта забрадка хич не отива на Ваня!

# 830

Бившият й мъж като е починал, и наследник му е синът му с Надка. Наследил е дългове 20 хиляди и апартамент. Съдия-изпълнител може да е участвал заради дълговете. За да се приключи по-бързо, са го продали на по-ниска цена. Погасили борчовете и останали 12 хиляди лв.

Но не беше ли мъжът и от София. Т.е. е лишила детето от по-голямата част от наследството му, а малкото което е оцеляло е разделила на половина. На мен ми се струва , че не е точно за гордост подобна ситуация. Благодаря за разяснението. В началото ми се стори, че са влезли в спор с други наследници. А то било много по просто, предполагам това е било апартамента в който е живяла с алкохолика/насилник и е действала емоционално. Драс клечката. Дали не се е сетила сега, че хляба на децата е с пари?

# 831
Ей, тая Нада, бееее. Ама разбира се, че трябва да каже нещо да развали всичко, кучето ще умре - защо да не го плесне пред всички точно в този момент на масата. Ми, тя жена не може да понесе нещо нормално да се случи, трябва да има гнус във всичко

# 832
  • Sunshine state
Хахах, ох, Стоян е направо ..

# 833
Стоян как се включи само Joy

# 834
  • Тра-ла-ла
Аз не мога да разбера какви изроди ще оставят залинялото кученце във фермата само и само да има материал за предаването?! Същото стана и с починалите кученца. Толкова ли не можеше да са във ветеринарна клиника под лекарско наблюдение?! Важното е сеир да има...какво са там няколко кучешки жертви

# 835
Ох, аз сега осъзнах, че повечето във фермата уроки няма да ги хване до живот ....Simple Smile

# 836
Какъв беше тоя смях от Калоян Flushed

# 837
  • На морето!
Кажете ми, моля, на ЛС или в спойлер кой ще е на дуел и кой ще спечели, не мога да ги изтрая до събота.

# 838
  • Тра-ла-ла
Калоян не се ли усеща, че никоя от жените до момента не го брои за мъж?! Joy Пък тази вече никоя не го иска ни за съпруг, ни за любовник Joy

# 839
О, Дайчето много го разбира Тиндър. Нали уж имаше гадже навън Grinning

Общи условия

Активация на акаунт