🐑Фермата сезон 6 Тема 12 /23.11-29.11/

• 90 110
  • 2 348
  •   1
Отговори
# 870
Ваня как не се усети, че за друго подпитват за Данчо и си търсят повод да е следващият нарочен след трепача на икони  Стоянчо. Тя от мерак да се изкара над нещата, направо стенограма от разговора да беше дала. Глупава си е.

# 871
# 872
Не че нещо ама промото за утрешния епизод ми се видя тъпичко......май утре схемата ще е пак същата чета форума а предаването ми е просто за фон

# 873
Аз не мога да разбера какви изроди ще оставят залинялото кученце във фермата само и само да има материал за предаването?! Същото стана и с починалите кученца. Толкова ли не можеше да са във ветеринарна клиника под лекарско наблюдение?! Важното е сеир да има...какво са там няколко кучешки жертви
Съгласна съм с теб!

Много по-тежки случаи ги спасяват в хубавите клиники в София. Знам за кученца с парвовироза, бутнати от кола и какви ли не - вливат им системи, затоплят ги и т.н., имат шансове. Там във Фермата стоят в обора, пипат ги сто души, разнасят ги, я ги хранят-я не. Ползват ги за материал. Въобще не е възпитателно това. Иван и Андрей много хубаво поощряват раждането на бебета в България, ама да се замислят, че в държавата ни има твърде много бездомни и страдащи животни - такова непрестанно раждане на кучките по селата  и вилите не би трябвало да поощряват.

Днес беше забавно, харесаха ми "целувките" на Калоян, май беше пийнал?! Даяна уж харесва Петър и се дистанцира от Данчо, защо легна и тя гола за масаж? Тези хора за тениски не са ли вучали? Dizzy Face

# 874
# 875
  • Варна/Амстердам
А пък на мен ми направи впечатление, че в промото...

Скрит текст:
...показват първия дуелист и битката за имунитет. 😂 Утре нали е сряда? Не знам какво им става на БТВ-то.

Марето и Надето пък ще се сбият почти...На Мара като й завре кръвта, не ми се мисли... 😅

# 876
Овчарчета:

# 877
  • София

Фермата - Сезон 6, Епизод 69 (24.11.2020)

# 878
А пък на мен ми направи впечатление, че в промото...

Скрит текст:
...показват първия дуелист и битката за имунитет. 😂 Утре нали е сряда? Не знам какво им става на БТВ-то.

Марето и Надето пък ще се сбият почти...На Мара като й завре кръвта, не ми се мисли... 😅

Май се бъркаш
Скрит текст:
В тази игра за имунитет има и мъже и жени, явно друго задание имат тук, не битка за имунитет.

# 879
Защо пускат спойлери в промотата тази година? Някаква нова мода ще да е.

# 880
  • Варна/Амстердам
miglena_vas, права си! 😅

# 881
  • Варна
М, нова. Четвърти сезон беше последния в който публикуваха дневниците на участниците във Войо и ги публикуваха ден по рано от епизодите. Винаги знаех кой, какво и защо предварително. Накрая се усетиха и ги спряха а от предния сезон вече няма и дневници изобщо.

# 882
Има ли смисъл да питам кои са ратаи?

# 883
  • София
Според мен продукцията ни спестяват доста разговори и планове на силните на деня. Скритият текст не е спойлер, защото не знам какво ще се случи, а просто разсъждения върху днешна реплика на Петър. Но предполагам ако съм права (а аз съм) издава кой е първия дуелист тази седмица.
Скрит текст:
Днес в разговор на Петър с не знам коя друга от хиените, Петър каза "И на Стоянчо ще му дойде реда другата седмица". Защо точно другата седмица, а не тази? Явно се толерират уговорките между наши си хора....

# 884
Калоян коя посочи, че избира за секс, че не разбрах?

Общи условия

Активация на акаунт