🐑Фермата сезон 6 Тема 12 /23.11-29.11/

• 90 285
  • 2 348
  •   1
Отговори
# 900
Това обаче няма нищо общо с участието ѝ във фермата. И е Мега противно Пак да се нищи.

# 901
  • Sunshine state
Надя така убедително няколко пъти каза как мрази парите, а за пари е влязла да се излага. И на Мара в промото чак й "завря кръвта" от тия небивалици. Иначе и аз не искам да обсъждам миналото й. Никой не заслужава пиянски изцепки и побоища.

# 902
Имам въпрос спрямо от утрешното промо , дали утрешната игра не би определил първият финалист? Явно всички ще играят.

# 903
  • Варна/Амстердам
Никой обаче не отбеляза главния масажист, рехабилитатор и чекръкчия на стопанството-Данчо Магията, който беше облечен с безумната си цяла пижама, докато масажираше Дайчето...😂😂😂

# 904
Скрит текст:
Ако са били нейни родителските права е нормално да живее с детето в тояа жилище, вижте закона за семейната имуществена общност. Надя е неприятна , но чак да се демонизирс няма нужда. Каквато и да е никой муж няма право да и посяга физически.
Каквато и да е никой мъж няма право да и посяга физически.А дали е и посягъл надя с този характер би ли се дала да я бият,а и мъжът и отрече да я е бил/покой на душата му/..

# 905
Ох не знам за вас ама на мен нещо започва да ми доскучава цялата история. Вместо да ми става интересно кой ще е на финала и кой ще спечели, те със всеки изминал епизод ме отегчават все повече и повече. Цял сезон едно и също, поне да имаха повече битки през седмицата, а то скууука..

# 906
Петър се извини на Калоян, че го е поставил в положение да го изревнува от Даяна. Ох, че са сладки. От мен е пиенето на гей сватбето. Може и да кумувам, ако дойде пилота да ме "забере". Grinning

Последна редакция: ср, 25 ное 2020, 00:59 от Анонимен

# 907
Петър като само говори, Дая отиде Данчо  да я масажира.
Много се смях с днешния епизод.Калоян не го харесвам, но ми хареса чувството му за хумор. Боби също е забавен.
 Петър с голямо неуважение говори с Ванчето.А тя горката още му се надява. Много е инфантилна за годините си, това е вярно.

# 908
  • Велико Търново
Дама Пика, не бяха ли вътре в яденето лютите чушки? 😆
Не. https://fermata.btv.bg/videos/kolko-sa-ljuti-ljutite-chushki-na- … se-zaradvaha.html

Има ли някъде видео от  "удара" с лопата   на Стоян в окото  на Даяна? 
https://fermata.btv.bg/videos/mozhe-li-dajana-da-izkushi-petar-d … ie-s-kalojan.html - на 0:30.

Аз пък не разбрах и моля някой да обясни - днес към остатъка от "народните пари" прибавиха чорбаджийския чек. Само че защо той не беше за 100, а за 50 лева?

# 909
  • София
Код:
Никой обаче не отбеляза главния масажист, рехабилитатор и чекръкчия на стопанството-Данчо Магията, който беше облечен с безумната си цяла пижама, докато масажираше Дайчето...😂😂😂

Как бе, с нея си е най-секси. Както и с ританките за дуели. Joy Сигурна съм, че ако ходеше с тях ежедневно, Даяна нямаше и да погледне Петър.

# 910
  • Другата България
Мега противен епизод.
Имам чувството, че час време гледах хилещата се противна мутра на Калоянка.
Публичен дом "Фермата".
Тресе ги хормона всички, здраво.
Вдигат акциите на идилеца, навити са му три от четири, а едната междувременно гола лежи и навития на нея МАГ, не МЕН, я масажира!
Това всичкото съпроводено с яко алкохол и цигарен дим.
А горкото Ванче е все още нещастно за Петър.
Унижение на една Милена, подигравки и миене на клозет.
И схеми кой кога и кого.
А Надка мрази парите.
Що е там тогава? Нито е красива, нито умна.
Нов мъж ли си търси?

Да свършва тази пародия, че са наистина мега противни до един.

# 911
  • София
Най-интересното от епизода всъщност е след него в сайта за ферматаБТВ, където Мирон и Иван в цели 3 части отговарят на въпроси на зрители, гледайте.
С една дума, от догодина ще променят правилото с бутона, защото са разбрали, че това не е правилно. Но това се знаеше, още Мирон загатна за това, че са сбъркали с новото правило със спринт към бутона след народния гняв стоварил се върху главите им след елиминирането на Ангел. Но по-интересното е, че от следващия сезон плануват да не се позволява на един участник да бъде повече от 2 пъти Фермер. Ще пипнат и правилото за ратаите, да не са само едни и същи хора ама за там нямаше нещо по-конкретно. По-скоро намеци имаше.

Дама Пика,
Те имаха 142 лв. (192-50 от глоби) и са ги похарчили всичките и понеже продуктите бяха на народни цени се подразбра, че за да се възползват още по-пълноценно от авантата са похарчили и 50 лв. от чорбаджийските 100 лв. И така са им останали 50.59 лв. общо.

Поредния скучен и предвидим епизод. Сега чакаме и ясния още от загубата на чичо Митко женски дуел.
Надявам се Надя да си хвърли имунитета и публично да предизвика Милена. Ще си вдигне акциите, а и народа обича такива неща. Това и е един от последните шансове да обърне играта, дори и с риска да си излезе на крачка от финала. Иначе изборът на Миленка също е ясен, Даяна или Ваня според зависи.
Иначе не се учудвайте, че Милена предпочита да е ратай. Никакъв стокхолмски синдром не е това. Просто жената предпочита да е по-далеч от тях, има явно нетърпимост към тях, както и те към нея. По-спокойно и е сама със себе си или със Стоян. Напълно я разбирам. За Стоян също е добре това при така създалата се ситуация.

Стана ми много жал за изтърсачето. Не мога да разбера защо ги мъчат тези кученца. Това за мен е мъчение и гавра. И за какво, за рейтинг ли? Да видим колко тъжно гледа Надка и Дая. Ами нормално, кой не би се разчувствал? Отдавна трябваше да са в клиника, а не да се оставят там аматьори да ги гледат. Жестоко е това, но явно и на Андрей не му се дават излишни пари за по-специални ветеринарни грижи. Или на продукцията, не знам кой плаща в случая.

И за финал да обобщим от играта
Кой кого би убил:
Боби, Надя и Ваня - Милена
Мария и Петър - Стоян
Даяна - Калоян (лигавене)
Калоян - не каза
Данчо - Петър, хахаха ; леж
-
Кой с кого би правил секс:
Даяна, Ваня и Мария - Петър ; Дая със сто клизми си призна
Калоян - Мария (от немай къде)
Надя - Данчо
Боби - Мария
Петър - Даяна
Данчо - Боби (лигавене)
-
Кой с кого би се омъжил:
Боби - Надя (била много добра жена)
Даяна - Данчо
Ваня - Боби
Надя - Калоян
Петър - Мария
Данчо - Мария (лигавене)
Калоян - не каза
Мария - Петър

# 912
Скрит текст:
Милена на дуел ..вика Мара и Мара пада....Милена пак ратай....
Това истина ли е?

# 913
Дали четат излезналите готини мненията за себе си?

# 914
Наистина ли? Ако е вярно ще гледам, ще си струва!
Скрит текст:
Скрит текст:
Милена на дуел ..вика Мара и Мара пада....Милена пак ратай....

Стоян ми е интересно дали би подкрепил Милена както тя него на арената?
Не го харесвам този човек и всеки ден затвърждава в мен мнението, че не е просто "добър човек", а мекушав и глупав.
И аз това се чудя.Той от зор да го приемат “готините дали няма да е на страната на другия

Общи условия

Активация на акаунт