🐑Фермата сезон 6 Тема 12 /23.11-29.11/

• 90 275
  • 2 348
  •   1
Отговори
# 945
Какъв е този зор за видеото в което Стоян удря без да иска Даяна?

# 946
  • Пловдив
Психопатски зор, все едно Надя търси такова видео.
Каза се вчера, че епизодът го има качен, не, зор да е видео само на удара...

# 947
Още повече, че беше неволно и човека се притесни и се извини. Ще рече човек че я убил умишлено с лопатата.

# 948
Толкова нищо интересно не се случва, че сега и самите водещи ще коментират удара с лопатата поне още седмица.

# 949
Психопатски зор, все едно Надя търси такова видео.
Каза се вчера, че епизодът го има качен, не, зор да е видео само на удара...

Има го в промото на епизода за понеделник (което е 30-секундно), аз извръщам поглед след като го видях 2 пъти, не знам какъв е тоя кеф да се гледа по сто пъти. Явно човекът иска да си прави 2-3 секундно GIF-че с този удар

Толкова нищо интересно не се случва, че сега и самите водещи ще коментират удара с лопатата поне още седмица.

Малко оф-топик, не се сърди, ама Cumparsita се пише с U Wink

# 950
Какво ще направи Даяна, ако изключат камерите за 24 часа? - това е въпрос с повишена трудност. Според мен няма и да си играят даже с Петър на напъпила любов. Всичко, което казва Даяна е доста хлъзгаво и въртеливо, че и с неочаквани обрати в позициите. Тя е най-непредсказуемият играч и ми е интересна по тази причина, освен че ми е и симпатична - заради физика, начин на говорене, хубава усмивка и т.н.......

# 951
  • при късмета
На Даяна пък много и личи, че ако няма камери, директно Петър е изгорял.

Въобще.... Камелия ще излезе права за това колко лесна е Даяна
На Камелия изобщо нямаше да ѝ се налага да разсъждава Даяна лесна ли е трудна ли е, ако "нейния" Данчо не беше решил да разбере от личен опит. Щеше да си остане в блаженно неведение по въпроса

Малкото участници, които са се включвали в темите, до един са казвали, че четат. Всички, четат навсякъде, включително тук.
А къде изчезна "мистириъс фермер" или нещо такова от 4ти сезон? Нищо, че имаме участник и от настоящия, на мен би ми било интересно и двете да пишат, та ще помоля да се върне

# 952
– Стояне, това, че изгони Мите, няма нищо общо! Ти, можеш да готвиш! Аз знам...на групата ѝ е необходима храна.

Надя събрала ръчици и потропваща в такт по масата, в съпровод с леко драматична музичка стил "Живите мъртви".

Тук ще ползвам за сефте WTF? Rolling Eyes Satisfied

За всеки по добра дума или бърза асоциация с положителен превес, че не можах да се включа снощи Smiley

Калоян - потник! Гордост за всяка баба.Smiley
Ваня - усмихната
Петър - чаровник
Даяна - омайница
Надя - добър апетит
Стоян - работлив
Боби - самоироничен
Данчо - чувствителен
Мария - емоционална
Милена - нестандартна хубост(за мен)

# 953
  • Варна/Амстердам
Още ли няма никъде качено видео с удара на Стоян по Даяна?
Съгражданино, гледай епизодът от онзи ден. Mari_mar ги качва всеки ден, има го по-назад в темата. 😄

# 954
  • Бургас
Код:
Никой обаче не отбеляза главния масажист, рехабилитатор и чекръкчия на стопанството-Данчо Магията, който беше облечен с безумната си цяла пижама, докато масажираше Дайчето...😂😂😂

Как бе, с нея си е най-секси. Както и с ританките за дуели. Joy Сигурна съм, че ако ходеше с тях ежедневно, Даяна нямаше и да погледне Петър.

Като бебенце е, аз само като го видя да снове с нея по нощите и ме избива на смях. Като прибавим и грозната прическа, нацупеното лице (покрай терзанията с Даяна) и шаренийките по пижамката, все едно прави скеч на сърдито бебче по ританки. Trollface

# 955

Бе, знаех си, че ми прилича Данчо на някого. Stuck Out Tongue
Общи черти, само дяволития поглед го няма, а той май е най-важен. Wink

Последна редакция: ср, 25 ное 2020, 13:01 от Смиляна

# 956
  • London
 Милена  как  е завършила право с тази ниска обща култура? Как пък един път не спечели имунитет за ратай?
Няма връзка.Аз съм на годините на Милена и вече забравям много неща.
Историята не е моя слабост, но не смятам, че имам ниска обща култура.

И аз съм завършила и също не обичам история. Не помня да ни е трябвала историята ни в процеса на самото учене. Да имаше Римско право и други дисциплини в които е имало исторически моменти, но правни, не тези за ханове, царе, войводи, бит и житие. Та и аз не виждам особена връзка.... разбира се, че е похвално, който знае подробности, но аз и друг път съм казвала, че за мен не е особено важно, аз по други параграфи определям какви са дадените хора.

И аз не гледам вече.... , но пък темата ми е приятна и наминавам.Bowtie А и ще гледам финала на 100%, тръпна да видя нечии сурати.... като обявяват победителя.Stuck Out Tongue

# 957
От снощи разбрах,че Петър и Марчето са най-желаните във фермата.
   И аз съм завършила право,98 година.На повечето въпроси за имунитет имам 3 от 5 поне.Покрай предавания,които гледам,покрай уроците на децата,и въобще.Милена трябваше да се напъне малко за тези имунитети.
   Тая пък Надка нищо друго ли не измисли за ратаи-егати скуката.Усещам,че дуелът ще е женски,затова Милена е там.А от мъжете никой друг не й се щеше да праща ,затова Стоян.
  Само не разбирам защо Ванчето продължава да дълбае с този Петър.Абе остави го,стига се унижава.Не те иска и това е.
   Предполагам , Милена ще им изпили нервите тази седмица.Продължавам да не я харесвам,имам чувството че и хлопа дъската ,като се захили и ококори.Ако съм на нейно място,няма да пипна да готвя.И също мисля,че когато стане ясно,че не е дуелист,поведението й рязко се променя.Мисля,че Калоян й го каза.
    Сигурно съм доста задръстена, и съм от Анадола,ама това с тези прегръдки за щяло и нещяло,всеки с всеки едва ли не,ми е в повече.То аз по принцип рядко позволявам подобен физически контакт , но не ми е ОК!

Последна редакция: ср, 25 ное 2020, 12:40 от марулета

# 958
  • София
Сега изгледах Животът зад фермата с отговарянето на зрителски въпроси. Изключителнно гнусно държане от Мирончо. Постоянно упрекване на зрителите, че не могат така пиперливо да питат, постоянно намекване, че все ние не сме разбрали и тотално отричане на очевадни неща. Върхът беше, когато Иван каза, че всичката агресия и недоразумения са заради отпадането на всеобщия любимец Митко Шестака.
Единственото което признаха е, че Алманаха не е честен в този вариант и ще го променят но от следващия сезон (сигурно да могат двамата достойно да надбягат Стоян)

# 959
Кало да не се прави много на мъж защото в неговия дуел на силовите битки Ангел го смаза.

Общи условия

Активация на акаунт