🐑Фермата сезон 6 Тема 12 /23.11-29.11/

• 90 298
  • 2 348
  •   1
Отговори
# 960
Току що прочетох,че опосумите са казали за промени....но от следващата година. Право да бъдеш фермер  -  веднъж, докато не се извъртят всички. Можело, евентуално да има промени и при ратайството. И бутонът при алманаха ще отпадне.
Това е заради масово заявен отказ на зрителите да гледат тази гавра.

# 961
То сега няма и за кога да променят нещо, сезонът свършва след две седмици...
Да се надяваме на по-хубав сезон догодина, живот и здраве.
А бе, то годината да е по-хубава, всичко друго.... подробности.

# 962
Аз пък разбрах, че бутон ще ИМА, просто няма да има спринт до него.

# 963
Това пак ще е глупаво , след като говорим за знания.Sad

# 964
  • Варна
Не съм го пуснала аз, но си го копирах, защото ми хареса и на мен

Гъска
Ангел Чортов

В село има гъска -
все фучи и съска!
Тая гъска е от тия,
дето нямат угодия!
Тежко се живее с гъска,
дето винаги ти съска!

Това го пратих на МП без никви разяснения, а отговора беше Надежда. 😂😂😂

# 965
Това пак ще е глупаво , след като говорим за знания.Sad
Най-бързият печели!😆

# 966
Айде стига де!
Бутон или спринт за знания си е супер несериозно!
До миналата година си беше супер с дъските, на които си пишеха.
ДА ГИ ВРЪЩАТ!!!

# 967
Аз пък имам усещането, че ни четът  продукцията. Забелязахте ли вчера, че Иван или Андрей, не се сещам се изказа точно по същия начин за костюма Калата от бала, както една от дамите тук. Joy Joy

# 968
На мен Андрей (собственика) нещо не ми харесва от самото начало. Изглежда ми малко надменен и самонадеян. Това, което прави е уважително, но май е свикнал всички да го тупат по рамото. Вчера също ме издразни с кученцето - огледа го, каза си думата и точка. Ако го бъде. Това е нехуманно. Опосумите да викнат ветеринар, да не се стискат!

# 969
Не съм го пуснала аз, но си го копирах, защото ми хареса и на мен

Гъска
Ангел Чортов

В село има гъска -
все фучи и съска!
Тая гъска е от тия,
дето нямат угодия!
Тежко се живее с гъска,
дето винаги ти съска!

Това го пратих на МП без никви разяснения, а отговора беше Надежда. 😂😂😂
В този ред на мисли,тази жена след като е преживяла такива неща в живота си ,мисля трябва да е по смирена, добра да гледа на живота по друг начин.Нищо,че не вярва в Господ а тя злобее ли,злобее не го разбирам наистина. Yan25 Андрей е много добър човек.

# 970
Аз пък имам усещането, че ни четът  продукцията. Забелязахте ли вчера, че Иван или Андрей, не се сещам се изказа точно по същия начин за костюма Калата от бала, както една от дамите тук. Joy Joy
Мдам...или просто синхроничност.
Костюмът е толкова крещящо смешен, че малко хора биха го подминали без забележка. Барабар с папийончицата.

И за кучетата и кокалите бяха иронизирали неща, които съм чела тук Wink

# 971
  • SF

Бе, знаех си, че ми прилича Данчо на някого. Stuck Out Tongue
Общи черти, само дяволития поглед го няма, а той май е най-важен. Wink

Ааа, имаш да Зимаш! Simple Smile
Джони Деп е един от най-секси мъжете на планетата за всички времена. Не е според моята лична класация.

По една добра дума:
Калоян - беше ми симпатичен и все още ме разсмива. Но и разочарова. Той си е малко Даяна в мъжки дрехи - където има повод за целувка и прегръдка, не пропуска да отбележи! Мачка ги всичките наред, но нали е от мъжки пол - това е достойно!
Ваня - Тук ми е трудно да кажа добра дума. Първото, което виждам в нея е една смахнатост. Митко, който живя с нея, потвърди съмненията ми, че тази жена се смята за много млада, жива, модерна, интересна, като джавка, скача, хили се наляво и надясно - между другото дразнещ гърлен пресилен смях. В повечето случаи не й е много смешно. Посредствена, глупава, не умее да мисли, не умее да лавира. Първосигнална е. Сигурно има и положителни качества, но така силно ми се набиват отрицателните, че не мога да преценя кои са положителните. За чиста и с усещане за хигиена, показаха кадри, че няма такива, иначе аз от телевизията няма как да го преценя това. Какво положително да кажа след всичко това? - Мие си ръцете. (вероятно)
Петър - Чувството му за хумор! И тялото, и като цяло е приятен младеж. Добре е!! Калоян можеше да се нареди до него с тези качества, но ме издразни с Мария и Надежда. Един модерен млад човек не би намирал общи приказки с такъв тип жени.
Даяна - омайница, миличка, симпатична.
Надя - мммммммммммм.... Не знам. Косата й е добре.
Стоян - работлив, добронамерен, но да не говори много, защото не му е полезно. Като заразсъждава извън темите и се обърква. Иначе е умен.
Боби - самоироничен, симпатичен, има акъл за нещата, с които се занимава. Сръчен (предполагам само)
Данчо - чувствителен. Бих се забавлявала, ако е наоколо.
Мария - контактна, суетна
Милена - точно като мен има влечение да подкрепя и да се сприятелява по-слабите и уязвимите. Прие, че е аутсайдер и дразни онази, която не е вътре за парите и не върти никакви схеми по никакви начини!

# 972
Брей, че са наперени и Иван и Мирон. Аз две седмици преди финала открих, че имало рубрика "Животът зад фермата"...🤭 Мислех си, че показват само работни моменти от снимачната процес и ми се стори скучно, пък те отговаряли на въпросите на зрителите.
Ще потърся дали има епизоди с Андрей, да чуя дали отговаря така нагло и той.

# 973
На мен Андрей (собственика) нещо не ми харесва от самото начало. Изглежда ми малко надменен и самонадеян. Това, което прави е уважително, но май е свикнал всички да го тупат по рамото. Вчера също ме издразни с кученцето - огледа го, каза си думата и точка. Ако го бъде. Това е нехуманно. Опосумите да викнат ветеринар, да не се стискат!

Аз още му симпатизирам, но се дразня на отношенеито към кучетата.
В България има толкова бездомни, а неговите кучета редовно раждат. Забелязах, че освен малките палета, които още се борят за живот си, има някакви по-големи кутрета, пак бебета. Даже с едното май се беше снимала Дая в Инстаграм. Той самият спомена, че и двете кучета са раждали, раждат си редовно.
Което оцелее, не се дават пари за ветеринар, а сме XXI век, не е нормално това. Ако не можеш да осигуриш нужните грижи за домашните си любимци (и малките им), най-малко ги кастрираш. Ама и това струва пари.

# 974
Стопанина е много как да кажа...студен, равнодушен. Аз очаквах да бъде най-сърцат, защото до момента от всички сезони, само той е реалния собственик на фермата. Бети и Ники бяха в пъти по-взискателни и емоционални, и то за чужди стопанства.
Освен това очаквах да се включи в работата по-сериозно, да им помага, да идва всеки ден.

Последна редакция: ср, 25 ное 2020, 14:48 от Gingerbread

Общи условия

Активация на акаунт