🐑Фермата сезон 6 Тема 12 /23.11-29.11/

• 90 422
  • 2 348
  •   1
Отговори
# 1 545
Аз така и не разбрах откъде тази омраза на Надя към Милена.
Ами в началото и двете драпаха за лидерската позиция и титлата "майката на Фермата", Надя не можа да прости на Милена, че искаше да обединява и организира  жените
Или може би наистина това,че я извади от кухнята.

# 1 546
  • Тра-ла-ла
Ох..обаче има известна прилика...освен в зодията Joy "Изпусна ли Даяна от „Фермата“ българския Джони Деп?"

https://ladyzone.bg/laifstail/izpusna-li-dajana-ot-fermata-balga … 6C4UuyrpjbFNvp590

# 1 547
сутршния блок - чичо Митко - две думи на кръст не можа да каже - само глупости ръси. Ива и М Калайджиев все едно друго предаване гледат..щели зрителите да гласуват за Надя на финал??

Последна редакция: пт, 27 ное 2020, 15:58 от gold__

# 1 548
Ива и м Калайджиев все едно друго предаване гледат..щели зрителите да гласуват за Надя на финал??
Боже, опази!

# 1 549
Ох..обаче има известна прилика...освен в зодията Joy "Изпусна ли Даяна от „Фермата“ българския Джони Деп?"
Скрит текст:
https://ladyzone.bg/laifstail/izpusna-li-dajana-ot-fermata-balga … 6C4UuyrpjbFNvp590

Тюуу, Преписвачи, преди няколко дни пуснах тук свой собствен мем с двамата, добре, че поне са направили друг. Joy

Ето го:

Скрит текст:

Бе, знаех си, че ми прилича Данчо на някого. Stuck Out Tongue
Общи черти, само дяволития поглед го няма, а той май е най-важен. Wink

# 1 550
  • Тра-ла-ла
Тюуу, Преписвачи, преди няколко дни пуснах тук свой собствен мем с двамата, добре, че поне са направили друг. Joy
Изтървала съм те, значи...ама то няма смогване на темата Bowtie

Обещавам да не пускам линк към Надя в "Съдебен спор" Joy

# 1 551
Снощи се спуках от смях  с Иван, Ваня и Мара на битката за имунитет!
Палиров, Пиларов, Лапиров, хахаааа! Иван хвърчеше като линейка!

# 1 552
Ваня: - Ипралов, Ипларов - тия писах ли ги?

# 1 553
Ива и м Калайджиев все едно друго предаване гледат..щели зрителите да гласуват за Надя на финал??
Боже, опази!

То по-неадекватен човек от тая Ива няма не света. Има още много да се мазни, докато не излезе победител от Фермата и тя не му предлага "да го представлява пред медиите" срещу Х лева. Както казваше циганката-травестит при Карбовски "Гладът така ний напрайл, да сме долни"

# 1 554
  • Вестерос
Аз така и не разбрах откъде тази омраза на Надя към Милена.
Коя случка провокира тази ненавист, та дори да не желае директно да комуникира с нея? Хайде, за нещастията в живота, които са я направили зла, разбирам, че е кофти изказване, но то дойде много по-късно и много след заклеймяването на Милена.
Аз бях писала дълъг пост защо е това налице според мен. Ще го повторя в резюме, от завист е! В началото на Фермата Милена се мазнеше и се държеше добре с всички, за да се хареса. Това целеше и Надя, да е ок с всички и Милена я изместваше. от там тръгна всичко. Че някой може да е харесван повече от Надя.

# 1 555
Надя иска да обере овциите, за сега обира псувните, а накрая ще си обере крушите!

# 1 556
Не ви ли се е случвало просто да имате органическа непоносимост към някого? Ей така - просто да ви е неприятен? Милена с изкуствения смях и изкелеферчен говор на мен лично не ми е от най-приятните, честно казано, въпреки че не я познавам.
Та може да са се съчетали тази непоносимост и други фактори при Надя.
На мене някой ако ми каже, че знае по-добре от мен Кое е по-добро за мен - ще ми стане неприятен на секундата. Това за изкарването на Надя от кухнята. Simple Smile

# 1 557
  • На морето!
сутршния блок - чичо Митко - две думи на кръст не можа да каже - само глупости ръси. Ива и м Калайджиев все едно друго предаване гледат..щели зрителите да гласуват за Надя на финал??
Чичо Митко се опита да ни убеди, че Надя е страхотна, просто ние не я познаваме.

# 1 558
  • Асеновград
Хаха браво на Мара , така му намести чакрите на червенобузият , посмях се с глас.
Ванчето не я разбирам , в какво обвинява Даяна? , видиш ли тя имала симпатии към Петър , ами имай си каквото си щеш. Петър не те отразява , ти на Даяна блъскаш фасони....
Даньо ,дано се спре да се излага , голямо мрънкане .Даяна и тя защо само му се оправдава и обяснява.....стига с тези приятелства....
Добре че Мара с талпата освежи малко епизода , че голяма мъка да се гледат тези вътре....

# 1 559
Ами, честно казано изключително рядко ми се случва някой да ми е толкова противен, че чак да не искам да говоря с него. Но колкото и някой да ми е органически неприятен, особено ако трябва да живеем под един покрив няколко месеца, освен ако не ме е обидил кръвно и псувал на майка, бих се държала с него човешки. Все пак това, че аз не го харесвам поради някакви си мои вътрешни причини, си е мой проблем и самият човек не ми е виновен.
Определено й завидяха на Милена съфермерите. Как ще ни демонстрира тя колко е щастлива с хубавото си семейство и професия. Че и стройна и хубава на всичкото отгоре. Я давай бързо да я метнем в калта и да й натрием носа Simple Smile
Винаги се случва нещо такова, когато някой с повече умствен багаж и потенциал попадне в неравностойна среда.

Общи условия

Активация на акаунт