🐑Фермата сезон 6 Тема 12 /23.11-29.11/

• 90 217
  • 2 348
  •   1
Отговори
# 1 755
И аз мисля, че е много зла Надежда , защото е нещастна.
Но ,ако всички нещастни човеци се държат така, света ще е много страшно място. В тоя ред на мисли ,сигурно просто нрава й е такъв ,и нещастния живот е следствие или карма.

Освен това винаги съм мислела, че тъгата и нещастията правят хората по-смирени и мъдри. А не психо .

# 1 756
  • Варна
И аз мисля, че е много зла Надежда , защото е нещастна.
Но ,ако всички нещастни човеци се държат така, света ще е много страшно място. В тоя ред на мисли ,сигурно просто нрава й е такъв ,и нещастния живот е следствие или карма.

Освен това винаги съм мислела, че тъгата и нещастията правят хората по-смирени и мъдри. А не психо .
Да, така е, пиша от собствен опит, но аз освен, че преживях гадни неща, преживях и много хубави и продължавам да редувам, това е разликата.

# 1 757
Надка е зла и грозна душа. Изтъкана е от злоба и завист. Като жена ме е срам, да я гледам как се излага.
Онова тъпото Ванчи същата като нея, клоун но се прикрива, че е много хепи. Същата тъжна и отчаяна душа. Не стига, че е тъпа ами и е толкова инфантилна милата. Дая може да е всякаква е се държи по достойно и човешки от тия двете. Разбирам и защо Надка завижда на Милена, тая завист ще я убия а тя си има всичко мъж, деца.Обаче не злобна и грозна душа е.
Някой даже повечето нарекоха Дайчето дъно обаче за мен дъното е Надежда, Дая може да е всичко обаче извън нейните драми се държи много достойно. Чак ме е яд, че я вкараха в тая драма щеше да е фаворит на много хора.

# 1 758
еsstela  ♥️😘
Надя  също би трябвало да оценява какво има, ...дечица ,съпруг, пчели 🙂 / поминък , здрава/права женица e... Не коментира дечицата си, а само мрънка за минали нещастия .
Жертва.

Последна редакция: сб, 28 ное 2020, 00:53 от dany_nik

# 1 759
Отчайвам се, че има хора, като Надя и Ваня. Винаги ли ги е имало или се изродихме.. Относно Ваня... за мен не е истинска, не се е разкрила. Тя мечтае да е това, които показва. Иска да е Хепи, иска да е Юхууу, иска да е уникална за възрастта си, но не е. Това са нейните желания, а не нейната действителност. Влага толкова много енергия в това да поддържа този имидж, че тотално се е изгубила. Много натоварващ човек.

Надя, хм Надя, имам позната, която е абсолютно нейно копие във всяко едно отношение. Дори гласа, интонацията, мимиките, всичко е същото. Съдя по нея и за Надя, макар че е грешно. Провален живот, съпруг в затвора, тотален провал на децата й като личности и още куп гадости. Тази жена не влага и грам енергия в това да подобри по някакъв начин собствения си батак, а се "храни" и изпитва истинско удоволствие от това да хапе и наранява. Подозирам, че Надя не е щастлива дори и в обкръжението на хората, които обича. Тези хора просто не могат да бъдат щастливи.

# 1 760
  • София
Колкото повече време минава, толкова повече всеки си прекуцва финала по различен начин. То не беше излагане, не беше чудо!

# 1 761
Жена този сезон не заслужава даже да е в една стая с парите, не да ги спечели.

Все ми е едно кой ще победи на дуела, само се надявам да е оспорван и приятен за гледане.
Милена много говори, и въпреки,че физически беше по-добра от Косъма загуби дуела с нея.
Но не забравям и как след дълга битка и дуел Юхуу направи 20 лицеви, така че една идея може би е по-добра от Милена.
Като цяло 55-45 за Юхуу, почти равностойни са ми. Но предимството да редиш точките ще е ключовото за победата според мен.

Последна редакция: сб, 28 ное 2020, 01:16 от Bengun

# 1 762
  • София
Нямах търпение да изгледам епизода, надявайки се да видя мечтания не само от мен дуел, но уви, адвокатката лъсна колко е страхлива. Много съм разочарован от нея. Огромна загуба е да не гледаме най-добрия играч на Арената цял сезон. Вместо това гледам някакви келяви дуели. Утре ще гледам само по задължение, никаква тръпка няма да имам. Но ще съм за Ваня, именно защото Милена я мисли за слаба и едва ли не вече се вижда на финал и с подкрепа на зрителския вот. Ваня ми хареса днес, каза и истината в очите на Милена, но с прекалено много думи. Кажи и кратко и ясно. Лоша жена си, не те харесвам, освен това и си двулична и страхлива. А не 500 изречения.
От видяното до тук мисля, че Ваня има леко предимство. 60 на 40 за нея залагам и ще съм в нейния отбор на 100%. Милена ме загуби днес с думите, които подбра типично по адвокатски за да се измъкне йезуитски от позорна загуба от Надя на Арената. Нямаш сърце на спортист, Миленке! Simple Smile
Голяма червена точка за Надя, че не участва в този срамен цирк на фалша с тази прошка. Изключително долно бе всичко това и отново типично за Иван и Андрей още от Къртицата. Правят сеири и после ама прегръщайте се и се обичайте, всичко е шоу. Да, ама не. Не всичко е шоу. Тази вечер имаше само един истински човек и той бе Надя, защото за мен това искане на прошка е абсолютно лицемерие, типично за 90% от хората като цяло.
За Даяна какво да кажа. Остана 1 седмица. Домъкнаха я до тук, сега вече няма как, ще трябва и на битка да отиде, няма нужда от подкрепа на който и да е и почна и от Петърчо да дава задна. Изключително долно същество. Най-голямото дъно този сезон за мен. Изпревари дори Антония.
Иска ми се да гледам Надя на Арената поне 2 пъти. А то не остана за кога. Никой не смее да излезе срещу нея. Даяна си го каза също. Еми сори. Това е положението. Дано поне излезе срещу Мария, това задължително просто трябва да се случи. А на мне ми се иска много и с Милена ако последната спечели срещу Ваня, но вече ми иска и срещу Даяна да излезе. Аз никога не съм приемал сериозно Дая, въпреки че има сериозни качества и се е доказала в повече битки отколкото Мария например, но сега вече започнах да я искам, защото адски нагла стана, адски си повярва и то точно на финала на сезона, когато вече е късно да я гонят. Преди това 2 месеца бе безгласна буква и лепната за Данчо. И точно за това ми се иска ако може Надя измете Арената с нея.
Много разочароващ сезон за мен, а иначе са събрали пъстър отбор от различни характери и рейтингите им са повече от добри, но аз не гледам заради сеира, а заради седмичните задачи и битките, а точно там не получаваме това което заслужаваме и искаме. Малко чисто фермерски неща. Повече скандали. А за дуелите, искам Надя - Милена ; Надя - Мария ; Даяна - Ваня ; Данчо - Петър ; Боби - Калоян. Вместо това гледаме безумни дуели. Ами няма как да харесам всичко това.

# 1 763
  • Варна
те всички се излагат като кифладжии

# 1 764
Изгледах епизода.
Коментарът ми:

# 1 765
Петър добре формулира, Надя е слугиня, не става за лидер. Влече я , но не става. Голяма амбиция , малки възможности.
Жал ми е вече.

# 1 766
За мен пък Надка поиска сваляне на имунитета именно защото знаеше че Милена няма да я избере
Нормално е Милена да не избера Надя, тя е силен участник каквото и да си говорим. А до финала не остана много и всеки иска да отиде възможно най-напред. В такъв момент няма място за чест и доказване на арената. Защо Милена да избера Надя,която има по голям шанс да я бие вместо Хепито?

Последна редакция: сб, 28 ное 2020, 01:17 от biology girl55

# 1 767
Хора, мислете ли , че има добър шанс Ванчето да падне? 
Повече ме дразни от Милена, много е изветряла, не изгледах пледоарията, много говори, много бързо говори , и нищо не казва.

# 1 768
Хора, мислете ли , че има добър шанс Ванчето да падне? 
Повече ме дразни от Милена, много е изветряла, не изгледах пледоарията, много говори, много бързо говори , и нищо не казва.

Не знам, срещу Дана не беше нищо особено, но срещу Поли добре игра.

# 1 769
  • София
Да, така е, това е игра, може да си избере всеки. Но трябваше да каже тогава, Ванче избирам те теб душко, защото си слаба, а тя наистина я смята за такава и се вижда победител в дуела. От 10 дена я слушаме как и се заканва. Спомням си как самата Милена тръбеше, че Надя няма смелостта да я предизвика. Е, какво стана сега? Явно след като и бяха били шута веднъж наистина си е сменила стратегията. Да видим все пак как ще се представи на Арената, ако спечели ще съм доволен също, защото все още имаме шанс за най-емоционалния дуел. Мен това ми липсва в дуелите този сезон. Няма емоции и малко повече лично отношение. До тук само между Поли и Ваня имаше някаква предистория и за това им се получи и добре в крайна сметка. Ангел и Калоян не ги коментирам, те са ясни. Класика. Но там нямаше искрено и лично. И това е всичко този сезон на Арената.

Общи условия

Активация на акаунт