🐑Фермата сезон 6 Тема 12 /23.11-29.11/

• 90 636
  • 2 348
  •   1
Отговори
# 1 785
  • София
И аз мисля, че Надя си махна имунитета, защото знаеше, че Милена няма да я избере. Дори да я избереше, Надя знае, че е силна и се връща отново като фермер/финалист, защото това е предпоследната седмица.
Изобщо всичко това си е стратегическа игра ПИЧ. Ако още веднъж чуя Ваня да говори на жена за топки и с обръщение пич няма да я издържа.

# 1 786
Добро утро на всички!
И аз отново да добавя за Ваня. Буквално опитва да привлече вниманието върху себе си, всички да разберат, че е жертва!

# 1 787
Тази "хепи" Ванче не е добре с главата нещо. Много отегчителна. Не спира да говори и винаги се поставя в позицията на жертва. С Петър никой няма право да се занимава, защото тя го е харесала и това не било честно спрямо нея.Това мислене не е нормално. Спрямо избора на Милена-толкова приказки изприказва какъв добър човек е, едва ли не с какво право Милена посочи нея.Държи сметка на всеки за избора му и търси обяснения. Сигурна съм, че и с мъжете навън е имала такова поведение и не се учудвам изобщо, че няма мъж. Много напрягащ човек е.

# 1 788
Ама много бързо застанахте на страната на Милена , заради 2 ревливи разказа.Всеки има тежко моменти е живота , ама не го играят такъв театър.
Забравихте как манипулира Стоян и направи така , че цялата ферма да не го иска.Както и с Асен.
Такава манипулаторка е и е толкова нагла , че няма на къде.
А Даяна се показа също като много двулична.

Хахаха ама ти сериозна ли си . Започвам да се чудя, няма ли паралелна ферма някъде . Стоян и Асен , душата на компанията, всички ги уважаваха и почитаха, дори бяха по-икони и от бай Мите . Но..злата Милена ги заплете, каза им , ..ъ..че са хора..и заслужават човешко отношение...и трябва да се самоуважават малко от малко...и ето резултата . Веке не са икони.

# 1 789
Милена снощи с Дая в стаята, каква лигня беше. Все ми изниква в съзнанието как се държеше с Кустев като беше фермер. В началото е трудно, може би подкрепа щеше да е по-добре. И се хвана за Стоян щото нямаше за кой.

# 1 790
Против съм някой да ходи  N- ти път на дуел, а други да пърдят във фермата, като в платен годишен отпуск! Всеки трябва да отиде, да се докаже физически и психически, пък тогава да има претенции! Нада много е литнала в облаците, но ще види 100 000 през запушена тръба! Всъщност, на нея пари не и трябват!

# 1 791
  • Варна
Мен не ми се мисли какво ще се случи, ако вземе, че Хепито победи... Ще се върне триумфално и ще и слушаме кудкудякането до сами финал. Сто на сто, Милена ще предложи Дая за фермер и тук интригата се заплита... Кой ще я подкрепи, Петър... Калоян...?! Мисля, че ще се пропукат много коалиции и ако щете емоции. Чакам с нетърпение как ще се разцъкат отношенията... Ако евентуално групата подкрепи Ваня за фермер, включая Пепито... това тотално ще удари по егото на Даяна и всичко, което е наченало ще приключи в зародиш. Аз харесвам Дая и не разбирам целия този хейт срещу нея. Да, емоционално незряла е, обаче какъв линч отнесе... Непонятно ми е. Ако тя умееше да се себезаявава по-добре и смело, би оставала и по-лесно разбрана. Не я намирам за шавлива мома... много се преекспонира в тази посока, но определено има какво да изгради в отношенията си с околните. Много по-неприятни са ми в момента “жертвичките” Даню и Хепито... Предполагам им е кофти, но цялото одумване и принизяване на Дая ми е супер изкривено и нечисто.
Много ми хареса това мнение, подкрепям напълно.
Хем не искам да падне Милена, хем пък искам Дая да е издигната  за фермер и да видим Петър как ще постъпи. Наистина ще е ключово за взаимоотношенията им. Абе аз си виждам от това, което пускат 2 дни, че Петър и той се задълбочава. Вече той ходи при нея, търси нейното внимание, присъствие. Ще вземе и той аха аха да изплиска легена. Те такива мъже, които разправят колко са трудниии, колко са хубавиии и с голямо самочувствие - имат си слабо място и на един такъв на времето за 2 срещи с мен, след това 3 години любов, едвам го "разкарах" от себе си. Намират си майстора, но дано при Петър не е Даяна. Имам една колежка от Шумен, ако не бях толкова дърта, щяха да отида направо да си му пристана при майка му и баща му
😆😆... оф, то пък и мъж имам.. Абе сложна ще стане.
Надя наистина е много противно хораааа. Аз не го забелязвах чак така... Ама сега направо ми иди да и прасна някой в носа. Ама как ще обвиняваш Стоян и той пак мън мън, ужасс. До главата и има будилник, ужасна е. Хепито също е отвратителна.

# 1 792
Не знам какво е това напъване да се могивирал изборът на дуелист  -  първи, втори. То много сложно. Милена от няколко дни каза,че ще избере Ваня. Явно не я кефи и мисли,че е по силите й да я победи. Ама тя не казала истинските си мотиви,  бре пък как всички знаят истинските мотиви ма пък не им ги казали. Като тази година никога не е било.
Някой ще подкрепя ли Милена?

Аз съм за Милена. Дано тя е победила.Не познавам нито Юхууто ,нито Милена в реалният живот.Което не ми дава правото да ги коментирам по-принцип и да си вадя крайни заключения. ,но Ваня ме напряга наистина. За мен не е нормално , 37г жена да се държи все едно е излязла от яслата.Моята племеница на 14г има по -зряло държание сериозно! Колкото и да се прави на Хепи мепи и тн ,за мен си е злобничка. Ще се пръсне от яд,че Милена избра нея,че Петър избра Дая. Мария хубаво и го каза,и ти да си и ти ще избереш по-слаб противник. Веднага влиза в обяснителен режим,водейки си монолога.... изкарвайки се жертва... Да евала на Милена,кратко точно и ясно им го каза! Не толерирам и поведението на Надя!
Наясно съм,че и продукцията си наглася нещата,какво да се излъчва  и  тн... Амааа 🤷🏽♀🤷🏽♀

# 1 793
Аз залагам, че Хвпито ще е на финал -колкото и да ми е анти , поне си го заслужи с дуели. Надя , ако додрапа до края ще в пълно недоразумение..

# 1 794
Аз залагам, че Хвпито ще е на финал -колкото и да ми е анти , поне си го заслужи с дуели. Надя , ако додрапа до края ще в пълно недоразумение..

Скрит текст:
Candy- и аз чета,че е изтекла информация,че ще е Хепито.
В крайна сметка игра Simple Smile Аз съм за Милена. Но която и да е от двете,ще си го е спечелила достойно Simple Smile Единствено Надка не искам да е на финал 😂😂.

Последна редакция: сб, 28 ное 2020, 13:25 от Не се сърди, човече

# 1 795
Ако Милена падне и предложи Дая за фермер, естествено, че Петър ще гласува за нея с цел да си осигури още една седмица въргаляне във фермерската къща, пази Боже! Покрай Петър могат да вдигнат ръка за Дая Калоян и конформистите Мара, Боби, Стоян. За Хепито да останат Данчо и Нада.

# 1 796
Никого не харесвам вече. Само Боби ми е безразличен. Вероятно той ще спечели.

# 1 797
"Ние сме градски момичета,айде стига тоолкова се-ле-нияяаааа!"
   Не я харесвам Милена,никак.Не ми е читав човек.Смятам,че цялата е поза.Влязла да се учи да си казва мнението и да се заявява.
    Браво,адвокат Станджикова!!!След завършено право и работа като юрист,влез в едно риалити ,за да се научиш да се "дървиш" на майка си и на мъжа си./това го сподели когато си говореха в спалнята,че на всеки мълчи/ .
  Аз не разбрах тя защо така натори Ванчето,в смисъл,че не са давали да имат някакъв кой знае какъв конфликт.Ако е за змията,ми тя и Даяна беше вътре и се хилеше . И аз да питам,какво й пречеше да каже "Смятам те за по-слаба от останалите жени,затова избирам теб". Както и да е.
   Ванчето пък и тя толкова ли не разбра,е няма шанс при Петър,той колко пъти да й каже?!И на люлката на страданието,уж говореха за Данчо,а Хепито не млъкна - аз , мен,аз,мен.....
   И въпреки всичко аз съм за Ванчето довечера.На мен Милена ми е от онези хора,които органически не понасяме от пръв поглед,без причина.Аз съм имала в риъла сблъсък с такива,но навън е по-лесно да игнорираш.
   От всички жени,ако някоя ще печели ,съм за Марето.Но аз не искам да печели жена,нито една не ми е окей да вземе наградата.
  Надето ,мисля,че си живее супер на село.В затворен кръг, само нейн си,шета си,гледа си там кошерчета,градина,кокошки и тва е.Сигурно така успява да се самоузъпти.
     А това с прошката - какъв цирк!!!За мен и реалния такъв ден е изкуствен- ще се държа лошо с някой цяла година,ама видиш ли ,на Прошки съм се извинила и всичко е окей.Имай "топки" като сгрешиш или разбереш ,че си засегнал другия да се извиниш,веднага,на място.Един път в годината -лицемерно е.
   Евала на Надя,че не се подведе.Даяна пък в качеството си на каква ще й търси сметка?!

# 1 798
  • София
....Аз харесвам Дая и не разбирам целия този хейт срещу нея. Да, емоционално незряла е, обаче какъв линч отнесе... Непонятно ми е. Ако тя умееше да се себезаявава по-добре и смело, би оставала и по-лесно разбрана. Не я намирам за шавлива мома... много се преекспонира в тази посока, но определено има какво да изгради в отношенията си с околните. Много по-неприятни са ми в момента “жертвичките” Даню и Хепито... Предполагам им е кофти, но цялото одумване и принизяване на Дая ми е супер изкривено и нечисто.
Викаш Дая няма никаква вина, че облизваше пръстите на сгоден мъж и му се мяткаше гола в леглото. Ами Сори - за мен такива жени са с нисък морал, да не казвам нещо друго.
Иначе съм много разочарована от поведението на Стоян. Май бяха прави за него, че не е никакъв мъж с това п.ткенско поведение. Те го мачкат, той им се мазни. Срамна работа...
Направо не знам на финала какво ще правим. От немай къде ще съм за Мария или пилотчето....

# 1 799
Ама откъде накъде Милена ще е длъжна да се обяснява защо точно Ваня е избрала за дуел. Така е решила и толкоз. Те със Стоян все трябва да дават обяснения и оправдания кого и защо извикали, едва ли не да се извиняват. Сякаш всички други едни честни, искрени и открити, видиш ли, пък Стоян и Милена подмолни.

Общи условия

Активация на акаунт