🐑Фермата сезон 6 Тема 12 /23.11-29.11/

• 90 553
  • 2 348
  •   1
Отговори
# 1 830
  • SF
Според мен също не е много ОК Петър и Даяна да се натискат под носа на Ваня. Даяна подмолно се премести уж да спри при Ваня, после използва леглото за трамплин и скочи на горния етаж при Петър. Ами не ми е много ОК. До вчера уж приятелки, днес с обекта на чувствата й.

Ама защо, каква му е Ваня на Петър?? Ако не й е приятно, да беше станала и да се беше изнесла.
Даяна не се премести подмолно, а просто се премести. Тя знае, че не е окей за Данчо да остане при него, мислейки си колко много иска Петър да е на негово място. Не е окей и за нея самата. Може би не й се иска и Петър да я вижда как всяка вечер си ляга при Данчо. Петър е мачо мен и може дори да се отдръпне. Истината би била, че мрази да го правят на маймуна, а мотивът, който би изтъкнал: не иска да пречи на семейството.
И Даяна трябваше по някакъв начин да му покаже, че с Данчо не са семейство.
Но спалните са общи. Няма къде да отиде. Единственото легално място, на което можеха да пребивават заедно, е ратайската колиба, която тази седмица беше заета от други ратаи.
Точно в тази нощ "подмолно" Петър беше избран за ратай, въпреки подмолните идеи на Данчо той да бъде избран за ратай за 1 ден.
Ванчето и Дая са били толкова приятелки, колкото и всички останали.
Ванчето беше най-добра приятелка с Мария, с Дана, Мария с Дана, Мария с Надя.  Даяна си беше най-добра приятелка с Данчо.

# 1 831
Кой ще отмъсти за изхвърлената Икона? Кооой? Забравих го Мите, както Ачо...Disappointed Relieved

Милена нямаше избор. Да оставим драмата със змията, тя просто харесва повече Мария. След битката за имунитет и трагичното представяне на Мара, тя си плачеше за избор на втори дуелист и отпадане.

Ваня ще победи категорично в дуела. Пъргава, жилава, дори и Алманаха ще вземе, защото Милена е тип зубрачка и ще видим колко е назубрила материала, ако изобщо стигне до бутона.

Ваня приемаше Даяна за близка, споделяла ѝ е за чувствата си към Петър. Това ѝ е болно, че в мига в който Петър обърна внимание на Дайчето, момичето "заряза" Данчо и забрави "приятелката" си. Всичко това е силно преекспонирано за хора познаващи се от два месеца. Но в тези сбити дни и силни емоции, чувствата на някои са над разума.

# 1 832
Викам като не са за парите, да ми дават на мен. 😁😁

# 1 833
Да, правилното в случая е Ваня да се изнесе /например при Данчо, да си ближат раните Joy/, но това не прави действията на Даяна и Петър ОК. Честно казано, от толкова риалитита, дето съм гледала, някоя жена да смени двама мъжа, не помня. Дори и правилите секс например в миналия сезон не отнесоха толкова хейт, да не кажа хич даже, защото се ограничиха до един мъж. А Даяна, за едни прегръдки и целувки, я плюят навсякъде.

# 1 834
  • SF

Ваня приемаше Даяна за близка, споделяла ѝ е за чувствата си към Петър. Това ѝ е болно, че в мига в който Петър обърна внимание на Дайчето, момичето "заряза" Данчо и забрави "приятелката" си. Всичко това е силно преекспонирано за хора познаващи се от два месеца. Но в тези сбити дни и силни емоции, чувствата на някои са над разума.

Ванчето споделя чувствата си към Петър с всички. Тя и на гълъбите говори за тях. Приятелки са точно в кавички, както си го написала.
Какво е това приятелство? През какво е преминало, в какво се е доказало? Какво приятелство за два месеца!  Приказки на припек, малко клюки и обединение в общата омраза срещу някого. Тя пък Даяна не мразеше никого, та така и не успя да се сприятели кой знае колко с някой от тях, въпреки че ги гушкаше наред.
Изключвам Данчо, с който се сприятелиха на друга основа, не точно "аз и ти и говорим тайничко и тихичко срещу едикой-си"
Дори и те извън фермата щях да ги питам как ще си приятелстват - той в Габрово при ревнивата си жена, тя в София, ревнуваща от всички жени.

Приятели за сега са само Петър и Калоян. Останалите днес са приятели, утре "надушват стратегия" и се разочароват...

# 1 835
  • Другата България
...............................................
Добре де, три месеца говорим за това, кой ли не се помоли, колко пъти писахме, когато нещо някъде сте чули, видели, прочели, разбрали, "изтекло е", пишете го, ама слагайте пусти спойлери, ползвайте ги!
Има хора, които не искаМЕ да знаем кой ще е на финал, дори и само да е "изтекло" от някъде.
То като е изтекло, ще потече!

Последна редакция: сб, 28 ное 2020, 12:29 от Merri_An

# 1 836
  • SF
Да, правилното в случая е Ваня да се изнесе /например при Данчо, да си ближат раните Joy/, но това не прави действията на Даяна и Петър ОК. Честно казано, от толкова риалитита, дето съм гледала, някоя жена да смени двама мъжа, не помня. Дори и правилите секс например в миналия сезон не отнесоха толкова хейт, да не кажа хич даже, защото се ограничиха до един мъж. А Даяна, за едни прегръдки и целувки, я плюят навсякъде.

Действията на Даяна и Петър са си ок, ако се харесват. И в това риалити Даяна не е сменила двама мъже. Тук идеята (й) е, че с единия са само приятели. Но толкова са приятели, че той не може да я разбере, не може да й се зарадва като на приятел, че тя е срещнала "любовта". Много силно казано любовта, но е срещнала човека, с който имат симпатиите и може да се стигне до нещо по-така.

А риалитита, в които сменят един, двама, една, две жени... бол! Просто сега и аз не се сещам. Но почти, почти във всеки сезон на всяко риалити има такова нещо.

На Ванчето всяка свободна жена вътре й пречеше. И Жанета, и Антония й бъркаха в мозъка.
Къде е тръгнала и не си ли дава сметка! 10 години е по-стара. Петър е тип, който може да има къде-къде по-млади и по-секси от нея. Ето, виждаш, лепят му се. Без значение дали е твой тип или не, има много, на които е тип. Нали го виждаш. Никоя не го подмина. И на Мария да й се даде възможност и тя ще се качи на самолета му.
Помниш погледите на всички жени, тогава бяха повече, когато Петър се поля с мляко. И музичката.... Като страница от календар. Simple Smile

Последна редакция: сб, 28 ное 2020, 12:16 от Esmee

# 1 837
Като слушах как ги "хокат" за недобре свършената работа, малко мъчно ми стана. Тазгодишната Ферма са си жива безплатна строителна бригада. И Петър го разбирам, ние гледаме сеир и интриги, но реално отхвърлят яко работа (показана ни на забързан каданс Wink) Боби и той е прав, защо да става първи и два часа да бачка, докато другите сладко спят. Не са мързеливи както често ги обвиняваме, гледайки каква работа отметнаха, а още колко имат...и то здрава строителна. Не останаха хора, и време няма - още седмица-две. Може би няма да видим завършен проекта.

Esmee, правилно забелязваш кавичките.

# 1 838
  • SF
Много моля, не пишете и не споделяйте за никакви изтекли информации.
Моля мнението за изтеклата информация да се редактира и да не се цитира. Слагайте ги в спойлер и коментирайте спойлерите в спойлер.

# 1 839
И със светещи букви да го напишеш, пак ще се намери някой несъобразителен потребител, който да изпляска нещо. Няма оправия.

# 1 840
Есме, и преди го писах - ако го нямаше "приятелството" с Данчо, никой от зрителите копче нямаше да й каже на Даяна за отношенията с Петър. Само Ванчето щеше да е нещастна.

# 1 841
  • Другата България
Ами тъй, значи да си дам моите пет цента защо вече не я харесвам.
Ваня.
То аз не, че съм я харесвала кой знае колко, по-скоро ми беше жал за нея, но заради дуелите, които спечели, а и заради това, че е някаква шматка, завеяна, отнесена, със сигурност не е лош човек и заради масовия хейт който отнесе ми се искаше да стигне поне до там, писала съм го.
Най-вече защото сама стигна до тук, а и предполагам до там - до финала.
Което не може да се каже за Даяна. Другата ми харесвана от жените като играч - показано на терен, на арената.
Но Ваня....тя просто няма реална оценка за самата себе си. Убедих се.
Може това, че са били затворени толкова време да е повлияло, може наистина желанието за мъж да е било толкова силно, хормоните да бушуват, сърцето да тупти....но ПИЧ, бъди реалист, м@мк@ му! От ден първи Петър си има приказка с жени като Косъма, Жанета, сега Даяна - и възраст, и външност погледни. Дори и характер. Не, че Ваня е грозна и стара, не казвам това, просто не е този тип жени, които Петър харесва и с които би имал каквото и да е не само вътре, а и навън. Вина има и той, че ѝ даваше някакви аванси, но в един момент се отдръпна, каза ѝ нещата в прав текст и това, което тя сега демонстрира и което изисква - щото тя изисква от двамата - Петър и Даяна, наистина е налудничаво. И не е нормално. Продължава да се излага, и наистина хората ще я запомнят именно с това, никой няма да си спомня за спечелените дуели, а именно за унижението, което сама си причинява.
Достойнство няма. На жена.
А заслужава да има, защото не е лош човек.
Но - който сам каквото си направи.
За логореята и мега гига досадното тутнене, дуднене, приказки, безкрай и безчет, под и над шипковия храст - за това и от това спасение няма. То просто не се търпи, не се трае, кой мъж и кой човек по принцип ще издържи на това! То и аз дърдоря, но знам кога да спра, това е като някаква пренавита пружина, и няма спирка!
Та от жените на този етап, две седмици преди финал, за мен място там има Мара.
Просто щото няма кой друг.

# 1 842
  • SF
Моля ви се, не цитирайте кой е на финал. Много ви моля.
Ан-Мари, моля те.
Редактирайте се.

# 1 843
  • Другата България
Моля ви се, не цитирайте кой е на финал. Много ви моля.
Ан-Мари, моля те.
Редактирайте се.
Ама защо се молиш на мен?
Аз ще изтрия цитата, но вече половин ден стои написано, ако не го бях видяла, прочела, цитирала и коментирала, така щеше да си остане.
Кажи го на тези, които го правят, то това не е и за първи път.

Постът на потребителката е от 09:51.
Продължава да стои, и в него пише кое е изтекло и кой ще е на финал.
И какво като аз изтрих моя цитат?

# 1 844
  • SF
Есме, и преди го писах - ако го нямаше "приятелството" с Данчо, никой от зрителите копче нямаше да й каже на Даяна за отношенията с Петър. Само Ванчето щеше да е нещастна.

Те, зрителите си говорят. Това са нормални житейски ситуации. На кой не му се е случвало да го харесва един, двама,  а той да бъде с трети. Сладки неща, когато си млад, красив и свободен.
Даяна не е женена за Данчо, за да се съобразява за копчетата на зрителите. Данчо е женен за Камелия и не се съобразява с нея, а пък Даяна трябва с Данчо, когото познава от има-няма два месеца.
А пък двамата с Петър трябва да се съобразяват с Ванчето...
Защото Ванчето и Данчето са решили, че са фактор и могат да определят взаимоотношенията между една висимо много по-подходяща двойка от тези, които те предлагат.

Общи условия

Активация на акаунт