Пазаруване от Amazon - тема №92 Black Friday 2020

• 46 709
  • 775
  •   1
Отговори
# 345
  • На брега на реката
Моля,препоръчайте машинка за подстригване от която сте доволни.Благодаря

Ето тази имаме и сме много доволни:
https://www.amazon.de/gp/product/B003WOKJLQ/ref=ppx_yo_dt_b_asin … ie=UTF8&psc=1

# 346
Здравейте!
Искам да направя за моето дете и за племенниците ми торбички с дребни лакомства като допълнение към подаръците за Коледа. Имате ли предложения за хубави бонбонки и други подобни?

# 347
Ако някой може да помогне, има, доволен, поръчвал търся безжична колонка за да се ползва към смартфона и качествени безжични слушалки от типа на ербъдс на Самсунга , но не за 370лева Wink

# 348
Иначе отчита сатурацията. Насищане на кръвта с кислород.
Има и такива с повече възможности но да, основната цел е насищането.
Иначе пиша само да спомена, че тези малки уредчета по 30+ евро китайците ги продават по $5, а аптеките и дрогериите в България за 44-50лв.
Като поръчвах началото на този месец дори се поколебах дали да поръчам по-скъпия модел от $13.5 с повече функции, но като гледам какви цени размятате се успокоих.

# 349
Ако някой може да помогне, има, доволен, поръчвал търся безжична колонка за да се ползва към смартфона и качествени безжични слушалки от типа на ербъдс на Самсунга , но не за 370лева Wink
Аз си поръчах тези, в синьо за 79 евро, но ги имаше налични все още. Цената е супер, ако не са ти спешни, а и ги пускат понякога доста по-рано, например киндъла трябваше да го чакам 2 месеца, а го  изпратиха след 3 седмици.
https://www.amazon.de/-/en/gp/product/B0842Q95VC/ref=ox_sc_saved … S1PHF7ZO&th=1

# 350
Здравейте!
Искам да направя за моето дете и за племенниците ми торбички с дребни лакомства като допълнение към подаръците за Коледа. Имате ли предложения за хубави бонбонки и други подобни?
Днес са на добра цена:
https://www.amazon.de/-/en/gp/product/B06XNWQRN3

# 351
https://www.amazon.de/-/en/SRS-XB12-Bluetooth-portable-wireless- … ;sr=8-13&th=1

Pinko, голямото ни дете има таква от 2 години. На нас ни харесва, добър звук и много издържлива на падане, хвърляне от децата. Тя е някак гумирана отвън.

# 352
  • Бургас
От горната колонка имаме две работят стерео. Много здрави едната падна от балкон на трети етаж, нищо и нямаше. Ползваме си ги на плажа и навсякъде където ходим на почивка.

# 353
  • София
Здравейте,
Снощи поръчах таблет до адреса на GGBG в Англия, но ми изписа че при доставката получателя трябва да даде код на куриера, който амазон ще ми пратят. Звъня на GGBG за да ги питам дали има проблем да получа стоката при тях като им изпратя кода, но не мога да се свържа. Някой да е получавал стока с код на адреса на GGBG? Четох, че Габиели приемат пратки с код ... Дано и GGBG го правят.
Благодаря!

# 354
  • София
Здравейте, моля да ми кажете, дали сте имали случай, в които предавате дефектната стока на куриера, при получаване на нова. Както писах, Амазон ни изпращат нов робот и ни казаха, че просто трябва да предаден дефектния на куриера. Досега само съм връщала, без подмяна. Нямаме генериран етикет за връщане, само нова доставка с нулева цена. Роботът е поръчан до бг. Според амазонците, само взимаме новото и даваме на куриера дефектното. За един ден сдаде багажа роботът 😔

# 355
  • София
На Anker съм доволна от колонката, имам по-стария модел.

# 356
  • София
Не знам дали е странна покупка от амазон, но някой да препоръча хубава мъжка зимна пижама, не много дебела?

# 357
  • Sofia
Здравейте, моля да ми кажете, дали сте имали случай, в които предавате дефектната стока на куриера, при получаване на нова. Както писах, Амазон ни изпращат нов робот и ни казаха, че просто трябва да предаден дефектния на куриера. Досега само съм връщала, без подмяна. Нямаме генериран етикет за връщане, само нова доставка с нулева цена. Роботът е поръчан до бг. Според амазонците, само взимаме новото и даваме на куриера дефектното. За един ден сдаде багажа роботът 😔

Ако знаеш с кой куриер ще получиш новия робот, обади се и попитай. Възможно е да има някакви специални указания към пратката, но може и да не се получи така, както Амазон казват.

Веднъж не успях да разменя пратка, защото етикета, който ми беше генериран беше някакъв странен и трябваше да искам нов и съответно да разкарам куриера втори път.

# 358
  • София
Здравейте,
Снощи поръчах таблет до адреса на GGBG в Англия, но ми изписа че при доставката получателя трябва да даде код на куриера, който амазон ще ми пратят. Звъня на GGBG за да ги питам дали има проблем да получа стоката при тях като им изпратя кода, но не мога да се свържа. Някой да е получавал стока с код на адреса на GGBG? Четох, че Габиели приемат пратки с код ... Дано и GGBG го правят.
Благодаря!

Свързах се с GGBG. Няма проблем да получат пратка с код. Щом получим кода, трябва да звъннем на БГ телефона и да го продиктуваме. Може да е полезно на някой...

# 359
  • Бургас
Явно ще е така за по-скъпите неща.

Общи условия

Активация на акаунт