Пазаруване от Amazon - тема №92 Black Friday 2020

• 46 590
  • 775
  •   1
Отговори
# 435
  • In the land of Never Never
Ако са различни артикули, те може да не пристигат в една пратка, а поотделно и 3-тата част да пристигне по - късно.
Ами заедно са, и пише, че тази поръчка е доставена. Доставчикът на всички е Амазон.
Още няколко неща поръчах, идват някои отделно, някои заедно,  идват и на различни дати. Но тези три неща са заедно, и излиза че са доставени. Просто го нямаше в пакета, а и нямаше отделен друг пакет.

Последна редакция: ср, 02 дек 2020, 23:37 от Glikoza

# 436
От Испания с кой преводач поръчвате? Харесах неща от споделенота парфюмерия. Благидаря Съни. 💐

# 437
  • софия
От Испания с кой преводач поръчвате? Харесах неща от споделенота парфюмерия. Благидаря Съни. 💐
Ggbg
Другата седмица в Лидл бг ще има кана за пяна. Хич не са им лоши уредите, до сега не е пускана, а и връщането е лесно и безпроблемно.

# 438
Хаха сега ще има бой за нея....

# 439
Мисля, че Лерон имат от Испания.

# 440
Ако от UK си поръчам нещо до адрес на Габиели, освен таса към Габиели, ще ми се облагат ли с мито нещата, при положение, че вее UK не е в ЕС, а има решение всички стоки извън ЕС да ги задържат на митница за освобождаване чрез плащане на мито?

# 441
  • Сф
ЮК е все още в ЕС. За след 31 дек никой още нищо не знае

# 442
# 443
  • In the land of Never Never
Ами заедно са, и пише, че тази поръчка е доставена. Доставчикът на всички е Амазон.
Още няколко неща поръчах, идват някои отделно, някои заедно,  идват и на различни дати. Но тези три неща са заедно, и излиза че са доставени. Просто го нямаше в пакета, а и нямаше отделен друг пакет.
Като follow up от моя пост, намерих как да им пиша, няма имейл за контакт, както в немския, но като тръгнеш стъпка по стъпка, стигаш до място на сайта, където може да напишеш какъв е проблема.
Отговориха за часове, че ми пращат липсващата поръчка без допълнителни разходи за мен. Амазон,  това си е, работят като швейцарски часовник! Simple Smile

# 444
Получих часовника https://www.amazon.co.uk/gp/product/B073XCQVG4/ref=ppx_yo_dt_b_a … ie=UTF8&psc=1 не работи, писах на Амазон отказват да ми поемат връщането . Предложиха да ми върнат 5 паунда и да си чупя главата... Някой друг дали го получи? Как процедирате,  не съм имала досега подобен проблем?

# 445
Получих часовника https://www.amazon.co.uk/gp/product/B073XCQVG4/ref=ppx_yo_dt_b_a … ie=UTF8&psc=1 не работи, писах на Амазон отказват да ми поемат връщането . Предложиха да ми върнат 5 паунда и да си чупя главата...

Занесете го на часовникар да види какъв е проблема. Може батерия да има за смяна. Вижте какво ще кажат там и после пак пишете на амазон. Може да попаднете на друг по дащен служител и да съдейства за връщане или по - голяма компенсация.

# 446
  • София
Аз с часовниците също имам проблем и ще ме откажат вече да поръчвам. Фен съм на Michael Kors, имам един още от виповете и един от англ.амазон преди 1 година. И двата не работеха - освен батерия за смяна се налагаше и някоя част да сменям 😣

# 447
Ако часовникът наистина си заслужава, дребен ремонт няма да ме спре. Плюс компенсацията, която ще получа ще е супер.

# 448
Neli часовника от склада ли беше или нов? Аз чакам един смартчасовник от склада за подарък и се надявам че всичко ще е наред.

# 449
Трябва да купя резервни глави за филипс четки за зъби, и нямам идея колко е изгодна цена?Излизат ми почти 50 лв -23£ - 4 броя резервни глави.Това добре ли е?Или да канселирам и да чакам по -изгодна цена? Някой ще сподели ли линк?

Общи условия

Активация на акаунт