Пазаруване от Amazon - тема №92 Black Friday 2020

• 46 449
  • 775
  •   1
Отговори
# 660
По назад някой беше дал линк на една тава от Икея,от която имаше и други доволни. Търсих,но не не я намирам. Може ли пак линк,че ми трябва спешно?
Заповядай: https://www.ikea.bg/products/cookware/ovenware/koncis-tava-za-pe … -stomana/10099053

# 661
Момичета, въпросът може да ви се стори нелеп, но се каня от доста време да попитам, понеже не ми е ясно и особено след като видях, че има споделени линкове за продукти от складовете. На какво казвате "поръчах от складовете", това върнати стоки ли са или се пускат някакви оферти и принципът за поръчване, доставка стандартен ли е?

# 662
  • гр. София
Момичета, въпросът може да ви се стори нелеп, но се каня от доста време да попитам, понеже не ми е ясно и особено след като видях, че има споделени линкове за продукти от складовете. На какво казвате "поръчах от складовете", това върнати стоки ли са или се пускат някакви оферти и принципът за поръчване, доставка стандартен ли е?
В първия пост има обяснение за склада. Прочети го и ако и след това имаш въпроси- питай. Складове има във всички Амазони.

# 663
В момента пак има 20 % на избрани продукти от склада (в английския видях, но предполагам, че и в другите Амазони го има)

# 664
В момента пак има 20 % на избрани продукти от склада (в английския видях, но предполагам, че и в другите Амазони го има)
Линк може ли,благодаря.

# 665
На предната страница има линкове на складовете

# 666
  • Сф
20% допълнително намаление на определени складови продукти:
Amazon UK
Amazon DE
Amazon ES

# 667
За първа поръчка има БД до немски адрес, от немски амазон, нали така? Без значение колко е сумата тоест и под 29 евро?

С превозвач е по-изгодно...вие как пазарувате - с директна доставка до БГ, или ползвате превозвач?

# 668
Това освен да е някаква промоция, която аз не виждам?
По принцип си е над 29 евро винаги безплатна. Можеш да си пуснеш тест на Прайм за 30 дни и ще ти е безплатна за 30 дни без значение от сумата.
Аз ползвам превозвач. Само като поръчвам лаптоп или нещо дребно и скъпо пускам до БГ.

# 669
Ровя си из склада и попадам на това... Какво е? Flushed Конска опашка ли е? Rolling Eyes

https://www.amazon.co.uk/Inch-Stainless-Steel-Non-Slip-Chopstick … eals&sr=1-120

# 670
Не..под 29 евро и ми изписва БД ца първа поръчка. Не я виждаш защото шмаш поръчки. Аз съм новак.

Къде да видя складовите стоки? Препраща ме към сайта редовния, в случая към немския?

# 671
  • София
Ровя си из склада и попадам на това... Какво е? Flushed Конска опашка ли е? Rolling Eyes

https://www.amazon.co.uk/Inch-Stainless-Steel-Non-Slip-Chopstick … eals&sr=1-120
Секс играчка.
Дилдо 😁

# 672
  • София
Може да има БД и за по-малка сума, ако продавача не е амазон и така е решил.
Не съм чувала за БД за нов клиент, освен ако няма Prime.

# 673
Аз в немския не виждам 20 % офф на складови. Вие виждате ли? В англисйкия склад се вижда, да.

# 674
Може да има БД и за по-малка сума, ако продавача не е амазон и така е решил.
Не съм чувала за БД за нов клиент, освен ако няма Prime.

Няма прайм.
Ето

Търговец е трето лице. Но поръчката се изпълнява от Амазон...през него.

Не знам защо не сте чували..странно.

Последна редакция: пт, 11 дек 2020, 13:03 от teta75

Общи условия

Активация на акаунт