Пазаруване от Amazon - тема №92 Black Friday 2020

• 46 447
  • 775
  •   1
Отговори
# 675
Аз загледах заглавието и реших, че трябва да са шишове, а то... Satisfied

Аз идвам да помрънкам за една парочистачка от склада, like new, а само като видях кашона ми стана ясно какво да очаквам. Даже не си бяха направили труда да подредят вътре частите така, че кашонът да се затвори хубаво. Та, отварям го преди малко и парцалчето или както там се нарича, очевидно е използвано, че и с косъм... И аз съм връщала парочистачка на Лидл, ползвана един път и не останах доволна, но я върнах измита, подсушена и без нито едно петънце. Що за мърляч трябва да си, за да върнеш нещо в този вид. И така, аз поръчвам главно от склада, поемайки си риска и бих приела това състояние, ако беше гууд, аксептабъл, вери гуд , ама за лайк ню, очаквам само намачкана кутия или разопакован продукт, не ползван. Оплаках се, сега ще помисля дали да им пиша...

# 676
  • София
teta, не се опитвам да споря с теб, а по-скоро да те предпазя от "подводните камъчета" в амазон.
Казах, че не съм чувала (а не няма), защото не съм 100% сигурна. Моят акаунт е от почти 10 години.
Успешни покупки Hug

# 677
Да..ясно. благодаря. 🙂

Знам за прайма..не съм се подлъгала, защото няма да поръчвам всеки ден. Изчела съм два пъти първата стр.и темата...от нам знам за прайма и че не ми трябва.
Показах какво ми излиза.
Попитах вас, защото правите поръчки дълго преди мен.

Успешно пазаруване.

На мен не ми излиза по-изгодно от амазон, така че няма да пазарувам от тук.

# 678
  • софия
Ровя си из склада и попадам на това... Какво е? Flushed Конска опашка ли е? Rolling Eyes

https://www.amazon.co.uk/Inch-Stainless-Steel-Non-Slip-Chopstick … eals&sr=1-120
Секс играчка.
Дилдо 😁
И аз така прецених, ама погледнах в секцията, в която е - Cooking & Dining›Tableware›Cutlery›Chopsticks Laughing, и реших, че нищо не разбирам Mask

# 679
  • Сф
Dark chocolate,  аз епилатор от склада барабар с космите получих, че колко му е парочистачка.
Тогава писах на амазон, че е отвратително и да ги проверяват преди да ги пуснат за продажба, и ми върнаха парите- 20 и няколко лири

# 680
Отврат! Ама хора всякакви. Поне от Амазон да ги преглеждат, преди да ги пускат за продажба. А може би да нямат право, знам ли.. Във всеки случай, ако им пишеш, та даже и в чата, според мен ще ти възстановят сумата.

Аз идвам да помрънкам за една парочистачка от склада, like new, а само като видях кашона ми стана ясно какво да очаквам. Даже не си бяха направили труда да подредят вътре частите така, че кашонът да се затвори хубаво. Та, отварям го преди малко и парцалчето или както там се нарича, очевидно е използвано, че и с косъм... И аз съм връщала парочистачка на Лидл, ползвана един път и не останах доволна, но я върнах измита, подсушена и без нито едно петънце. Що за мърляч трябва да си, за да върнеш нещо в този вид. И така, аз поръчвам главно от склада, поемайки си риска и бих приела това състояние, ако беше гууд, аксептабъл, вери гуд , ама за лайк ню, очаквам само намачкана кутия или разопакован продукт, не ползван. Оплаках се, сега ще помисля дали да им пиша...

# 681
  • Варна
Да..ясно. благодаря. 🙂

Знам за прайма..не съм се подлъгала, защото няма да поръчвам всеки ден. Изчела съм два пъти първата стр.и темата...от нам знам за прайма и че не ми трябва.
Показах какво ми излиза.

Успешно пазаруване.

Да обобщим. Simple Smile Няма БД за първа поръчка от нов акаунт в амазон.
БД до немски адрес /в случая/ има за поръчки над 29 евро за стоки чийто продавач е амазон. За външни търговци това условие не важи. Т.е. ако те предлагат безплатна доставка, то тя е такава без значение сумата. И обратно - ако има доставка, то тя няма как да се елиминира отново без оглед сумата на поръчката от съответния търговец.
Не може да се комбинира и обединява с покупки от други търговци.

# 682
Търся хубави ножове и нещо за точене на ножове. Моля препоръчайте.

# 683
Да..ясно. благодаря. 🙂

Показах какво ми излиза.

Успешно пазаруване.

БД до немски адрес /в случая/ има за поръчки над 29 евро за стоки чийто продавач е амазон. За външни търговци това условие не важи. Т.е. ако те предлагат безплатна доставка, то тя е такава без значение сумата. И обратно - ако има доставка, то тя няма как да се елиминира отново без оглед сумата на поръчката от съответния търговец.
Не може да се комбинира и обединява с покупки от други търговци.

Не е съвсем така.
Доставката е от Амазон и е безплатна за първа поръчка. Справка..скрийншота долу

# 684
Ами то си е един вид шиш! Друг е въпроса какво се набучва на него Grin
Преди време докато разглеждах страницата с обувки изведнъж изникна един огромен .... Писах им да премхнат артикула от селекцията с обувки, но честно казано май си седя поне още месец след това. Не си спомням в кой амазон беше тогава, така че стават грешки от такова естество!

Не мисля, че бива да се обобщава така на сляпо, без да сте проверили дали е вярно!

# 685
  • софия
Доста съм доволна. Попаднах при французите на neso за нереално ниска цена от склада (39 евро). Следя тентите от 3 години и не ми се вярваше. Пуснах направо до тук, че разликата в доставката, в сравнение с Англия или Германия, беше пренабрежима. Две седмици ги чаках да се натутат да пуснат поръчката и се притеснявах, че с тях работите са леко несигурни. Изпратиха с UPS, които тук доставят с intime (благодаря, Abreviatura). Днес дойде - чисто нова, жабешко зелена Animal Frog

# 686
  • София
Скрит текст:
Отврат! Ама хора всякакви. Поне от Амазон да ги преглеждат, преди да ги пускат за продажба. А може би да нямат право, знам ли.. Във всеки случай, ако им пишеш, та даже и в чата, според мен ще ти възстановят сумата.

Тъкмо си общувам със съпорта на английския заради прахосмукачка, която дойде с липсваща част и боклук в контейнера (супер мръсна). Беше с описание very good. Просто англичаните имат явно различни критерии за много добро oт немците.

# 687
  • София
Да попитам поръчалите покрай ЧП колонка Echo Dot от немския амазон. В поръчката имах освен колонката  и два чифта обувки. Едните обувки са доставени вече при превозвача, но колонката и другите обувки седят с дата на доставка 5.03 - 12.05.2021  и не са тръгнали. Имате ли представа възможно ли е такова забавяне?

# 688
  • Варна

Не мисля, че бива да се обобщава така на сляпо, без да сте проверили дали е вярно!

Права си, извинявам се за което.
Има БД за първа поръчка от новорегистриран акаунт в амазон.

# 689
Добре, де, не разбирам защо спорите. Тета даже снимка е пуснала на опцията. Нали имаше нещо за първа поръчка през приложението на телефон? Аз не съм се възползвала, но нещо подобно ми се върти...
Сори за спама.

Общи условия

Активация на акаунт