Пазаруване от Amazon - тема №92 Black Friday 2020

• 46 442
  • 775
  •   1
Отговори
# 690
Най-вероятно няма да им пиша. Неприятно е, но не е нещо, което да не може да се преглътне. Ще си избера парцалчето, ще мина парочистачката със спирт и готово. Обаче конска опашка или зъбен душ от склада - НЕ! Joy

# 691
  • Бургас
Получих Аерфраер от склада за роднини с описание Нова преди да я дам погледнах в кашона как е. Ми дори не беше отварян кашона или скъсан деформиран. Дори пробвахме уреда и родата остана доволна. Другата седмица чакам фотоепилатор като нов да видим дали някой няма да го е ползвал Sunglasses

# 692
Че аз още 2018 ви писах в темата за серия от злополучни поръчки от склада, между които и маша, прахосмукачка и епилатор с космите. Въобще такива скандални стоки от склада получих края на 2018 г... Поръчките ми в акаунта бяха 50% ок, 50% върнати и рефънднати. Заради немърливостта на служителите в склада акаунта ми отиде в CAP и после проблеми...  въпреки, че повредените артикули ги връщах обратно с техен етикет на място ...

# 693
  • Бургас
Заради немърливостта на служителите в склада акаунта ми отиде в CAP и после проблеми... 

Това какво е?

# 694
Ами започват да те третират като ъбюзър. И при всеки проблем, дори гаранционен, после друг отдел ти отговаря на запитванията и става доста тегаво. Гледат те под лупа.

# 695
  • София
Най-вероятно няма да им пиша. Неприятно е, но не е нещо, което да не може да се преглътне. Ще си избера парцалчето, ще мина парочистачката със спирт и готово. Обаче конска опашка или зъбен душ от склада - НЕ! Joy

Аз взех този зъбен душ от немски склад, състояние като нов и наистина, дори не беше отварян. Всички накрайнции бяха неразопаковани.
https://www.amazon.de/-/en/gp/product/B07RDXWWWZ/ref=ppx_yo_dt_b … ie=UTF8&psc=1
Със складовото намаление от 30% ми излезе около 30 евро.

# 696
То и моята парочистачка е от немския Амазон, ама покрай черни петъци, сайбър понеделници явно са попретупали работата. Иначе от склада имам фотоепилатор, дойде си като нов Simple Smile

# 697
Спокойно,и моята парочистачка "като нова" дойде с мръсен парцал и липсващ филтър. И една машинка за постригване с космарлаци.
И аз съм се оплаквала,как да разбера дали ме гледат накриво от специалния им отдел ?
На ВАКС има прави пархосмукачки( лилава и оранжевата)  в склада,лови ги 20 % намаление,вчера ги гледах,ако някой се престраши...

# 698
Няма как да разбереш просто ей така.

По принцип стигнеш ли процентно съотношение на рекламациите ти и другите покупки 40/60% си на косъм да те вкарат, само една покупка да имаш злощастна после на по-голяма стойност и си вътре със сигурност, дори да се оплакваш за гаранционна повреда или нещо, за нещо от тях объркано. Много е неприятно.

# 699
От немския омозон с кой куриер доставят   в БГ?  Директно до адрес я пуснах. И спазват ли срока за доставка?

# 700
  • Пловдив
За Пловдив аз ползвам КД шопинг.

# 701
Как го ползваш? Аз пуснах до моя домашен адрес..
КД не знам какво е.

# 702
  • Бургас
Как го ползваш? Аз пуснах до моя домашен адрес..
КД не знам какво е.

КД Шопинг са превозвач, доставят пакети от Англия и Германия, ползват един и същ адрес с Габиели. Аз лично ползвам Габиели до моя град преди ползвах КД но не знам дали още доставят до Бургас.

# 703
  • Пловдив
Име на фирма превозвач е...мислих, че това питаш Simple Smile До мой личен никога не съм пускала.

# 704
..
По принцип стигнеш ли процентно съотношение на рекламациите ти и другите покупки 40/60% си на косъм да те вкарат, само една покупка да имаш злощастна после на по-голяма стойност и си вътре със сигурност, дори да се оплакваш за гаранционна повреда или нещо, за нещо от тях объркано. Много е неприятно.
Това не е честно. Аз например 2 пъти им пиша за развалена част на една машина и понеже нямат резервни ми пращат нова. Сега вината не е моя, дано не ме вкарат в такъв списък, че е много неприятно да не ти вярват.

Общи условия

Активация на акаунт