Турски филми и сериали - обща тема за общи приказки (3)

• 60 159
  • 750
  •   1
Отговори
# 135
Хазал Кая е утвърдена за ролята в Пера Палас.
Пепелче, не е случайно, Джансу специално е изучавала героинята от оригинала и мисля, че по талант превъзхожда в пъти актрисата от "Доктор Фостър". Даже постера турците са копирали от оригиналния - със струйката кръв по ръката на Асия.

А Махмут щеше да си остане напълно неизвестен за мен, но понеже следя Ръза от времето на "Карадайъ", видях клипа, когато го публикува в сторито си в ИГ и така харесах и другите песни.

# 136
Ооо, Сафийето няма да даде Нaджито на Гюлчето. Не видя ли как й се развика, докато нашата загубена гугутка си мечтаеше на прозореца? Joy
И аз пуснах Неверния, но ме дразнят гримасите на "хладнокръвната" Асйа. Струва ми се, че преиграва да го играе отмъстителната и безчувствена силна жена. Джиндорук бей не ме дразни ама погрознял малко. Усъвършенства се той в ролите на лоши. Те са по-интересни. Wink
Снощи изгледах няколко фрагмана на Кефарет. Ами толкова измъчено всичко, грам чувство няма в сцените с майката и детето. Иначе се опитват да вкарат и любов между Нургюл и Мерт. Тя много измъчена ама не пуска младия полицай, дето си има млада приятелка, оная грачещата от Сърцебиене. То ми бие на комедия.  Joy

# 137
Фемиии, Тинчееее, бързам с новина от фейсбук за вас.
Афра С. щяла да е партньорката на вашия най - любим Чачо. 😀
Харесва ми тази комбинация, но вие може да сте по- взискателен. 😀 😄
Хубав ден, момичета!
Вече два дена вали и днес  продължава, направо се разпадам от чувството за безнадеждност.
Само мисълта за вечерното кино ме поддържа.
Днес чакам нещо да излезе на руски.
Даже на Лявата страна ще съм доволна. 😀

# 138
  • София
Фемиии, Тинчееее, бързам с новина от фейсбук за вас.
Афра С. щяла да е партньорката на вашия най - любим Чачо. 😀
Харесва ми тази комбинация, но вие може да сте по- взискателен. 😀 😄
Хубав ден, момичета!
Вече два дена вали и днес  продължава, направо се разпадам от чувството за безнадеждност.
Само мисълта за вечерното кино ме поддържа.
Днес чакам нещо да излезе на руски.
Даже на Лявата страна ще съм доволна. 😀
Ето го инфото и тук: https://www.aksam.com.tr/magazin/cagatay-ulusoyun-yesilcam-dizis … ldu/haber-1130958 - мерси, Пепелче!

Аз нямам много впечатления от нея, само съм я мяркала тук-там. Във "Фазилет ханъм" и в "Децата на сестра ми" не ми хареса никак. Много ми детинее, може би заради ролята в "Учителят", но там пък направи сравнително добра игра. Не точно нея виждах за партньорка на Чаатай, ама айде... Grinning

# 139
Покрай Чаатай ще израсне. 😀
Той е от актьорите, на които им се  получава, с която и да е партньорка. 😀

# 140
  • София
Покрай Чаатай ще израсне. 😀
Той е от актьорите, на които им се  получава, с която и да е партньорка. 😀
От твоята клавиатура - в Божиите... ъъъ... очи. Grinning

Ма момичето е на 23, как няма да ми изглежда като детенце...

# 141
Тинчеее ,сега ти ме рязсмя Grinning
Така е момето не е виждало такива очи и поглед. Да не вземе да и стане нещо Joy
Човек трябва да си го носи отвътре таланта. Все пак не е магьосник Ча ,но Афра е късметлийка.Майка й побърза да се пофали в мрежите ,че щерката ще играе с такава звезда.
Тя не е грозновата ,но не е за  него. Има си и фенове ,но други са на  мнение, че е лигава и не умее. Да допълня че се очакват още имена да излязат. Ще са три женски персонажа. Блу тв писа да очакваме изненади. Дано не са лоши че ми стига Афрата . Ролята му ще е на филмов продуцент вероятно палав . А ,как ги умее тези нещаааа Stuck Out Tongue Winking Eye
Какво ще правим с мустака е проблем.
Снимките са след НГ.

Пепелче ,Лявата страна ко не дръпне напред е пътник. Мелис Джевилек зацикли с идейте. Главния е симпатяга ,но....

На Серкан Чаоолу в новото дизи ще му партнира Пелин Карахан. По държавния канал ще го излъчват.
Отдавна не е била на екран Пелин ,сега се завръща.

Последна редакция: пт, 11 дек 2020, 11:31 от femmi2

# 142
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
"На Серкан Чаоолу в новото дизи ще му партнира Пелин Карахан. По държавния канал ще го излъчват.
Отдавна не е била на екран Пелин ,сега се завръща"

Тюю, язък! Толкоз пък не можаха да му намерят едно по-младо моме на Серканджим! Хем не я хересвам таз Пелин, хем по-дърта от него. Нещо са сбъркани комшиите - много често в двойките мъжете са по-млади от жените.

Буура Гюрсой за кого е женен?

# 143
Пелинка е сладка. Младее. Може пък да си подхождат.

# 144
  • София
"На Серкан Чаоолу в новото дизи ще му партнира Пелин Карахан. По държавния канал ще го излъчват.
Отдавна не е била на екран Пелин ,сега се завръща"

Тюю, язък! Толкоз пък не можаха да му намерят едно по-младо моме на Серканджим! Хем не я хересвам таз Пелин, хем по-дърта от него. Нещо са сбъркани комшиите - много често в двойките мъжете са по-млади от жените.

Буура Гюрсой за кого е женен?
Буура Гюлсой от 2018 г. е женен за Нилюфер Гюбрюз, която е дъщеря на известен турски футболист - Мухарем Гюбрюз.

# 145
Трейлър на Seni çok bekledim. Красавицата и Звяра. Joy
Озджан яко преиграва. Булката пак ще бяга от някой. Smile

Идващия вторник ще е финала на сезона на Saygı. Значи може да има втори сезон. Wink

# 146
Трейлър на Seni çok bekledim. Красавицата и Звяра. Joy
Озджан яко преиграва. Булката пак ще бяга от някой. Smile

Идващия вторник ще е финала на сезона на Saygı. Значи може да има втори сезон. Wink
Аз ли нещо съм изкривена, но си мисля, че на тази възраст по-приляга човек да се радва на внуците, нежели да примира от любовни трепети. Ма то кажи му "мъж" и не го обиждай повече.
Отвратителни са ми т.н."вечни любовници", като Хулио Иглесиас и наш Бай Йозджан.

Последна редакция: сб, 12 дек 2020, 09:25 от dariVale

# 147
Иска да изкара пари човека. Какви внуци?! Laughing Той наскоро стана баща.
Има много сладко детенце. Heart Eyes
Скрит текст:
Eрко Петеккая е по-зле. Laughing

Последна редакция: сб, 12 дек 2020, 10:40 от ~Carolina~

# 148
Иска да изкара пари човека. Какви внуци?! Laughing Той наскоро стана баща.
Има много сладко детенце. Heart Eyes
Скрит текст:
Eрко Петеккая е по-зле. Laughing
Знам, че скоро стана баща. Говоря какво му прилича на годините.
И сигурно има роли, които да са интересни и адекватни на излъчването и възрастта му. Ясно е, че трябва да се изкарват пари, освен това актьорството е страст и призвание.

# 149
dariVale, каквото в живота, това и на екрана Wink

Общи условия

Активация на акаунт