Турски филми и сериали - обща тема за общи приказки (3)

• 60 152
  • 750
  •   1
Отговори
# 120
Кари, не се изразих правилно- не изненада участието му, ами това, че иневиделица ми
изскочи по този канал. 😀
Но ми беше приятно като за начало на деня със сутрешното кафе. 😀
Лу, много ти благодаря за песните.
Утре цял ден ще си ги слушам с кеф.

Феми, Чукур го зарязах след 3 сезон.
Мисля, че даже той беше излишен, особено пък с женските образи на Дамла и Хазал.
Дамла не я харесвам изначално, а Хазал ми е много симпатична, но образът въобще  не можах да му намеря място в цялата история.
И на всичко отгоре вече не можех и не исках да се напъвам кой за какво се бори.
Но първите два сезона ги гледах като хипнотизирана и се чудех как е възможно да харесвам убийци и престъпници . 😀
А Арас ми беше смущаващо грозен във Времето лети, направо си мислех, че няма бъдеще заради външния си вид.
Сега ми е много симпатичен, оправи се момчето. 😀

И като продължение на предишни постове и аз да кажа как не съм спала по цели нощи заради Фатмагюл.
И досега помня някои моменти от кой по ред епизод са.
Бях като обсебена, макар че към края разтягаха и там локуми.
След това никой сериал така не ме е карал да се вълнувам, въпреки че много други също са ми в графата любими.
Но този ми е като Истанбул, на специално място и не го сравнявам с нищо.

# 121
Много отморяващо въздействат и не ме разсейват докато работя.

# 122
  • София
Лууу, благодаря ти за тези песни - много харесвам Mahmut Orhan. Ти си пуснала Feel, обаче клипът с Истанбул много ми харесва, та пускам пак:

Феми, толкова много сериали и филми се произвеждат напоследък, честно казано, не знам какво да мисля. Yeşilçam си е класика, така че просто имам искрена надежда да се получат нещата, защото ми се гледа нещо наистина качествено и различно. Не само заради Чаатай, просто искам хубав и нетипичен проект вече. И, ако може, без психарии... Grinning

# 123
Някой спомена за филм на Деметка.
Е, май щял да е с Акън Вятърничавия.
Интересна комбинация би било, той влагаше доста страст в играта си в началото, сега не зная как е.

Оо, сега се сетих откъде ми е познат Махмут Орхан.
Тинче, Лу, благодаря още веднъж. ❤️

# 124
И аз се сетих, че може да е някой клип на Махмут Орхан. Мерси за песните. Simple Smile
На мен пък Арас ми беше много хубав във Времето лети. Любовта му към учителката беше много истинска. Много пъти съм слушала и гледала този клип. Любим ми е. Heart

# 125

Синчето на Буура порастнало

Хатидже Шендил . Харесва ми на тази снимка .

Махмут Орхан е  уникален .  Яка музика прави . Гостувал е в нашите дискотеки.

Тине и аз така за проекта . Искам нещо различно без натоварване . Вярвам в избора и успеха му .
  За теб ,  цял ден я слушам тази ретро клкасика , нашият е такова сладурчеее Yum

# 126
  • София
Ай, две бебетааа, Феми! Много милинко ми стана! Heart Eyes

Много хубаво клипче с Чаатай, ама кратко... Grinning Не ми беше фаворит с тая къса коса, ама пък да не говорим и за другите му крайности... Grinning

# 127
Рапон си е но го предпочитам такъв вместо, като Тарзан. Макар на някой мъже да им отива на лицата такава визия. Рядко но ми допадат и такива.

Я ,кажи като какъв го харесваш да ти издиря клипче.

Няма да ти хареса това че Буран Кузум може да го изберат в Пера Палас с моята фаворитка.
Честно казано и аз искам друг за нея.

Феникса ще го финализират до края на месеца. Потресена съм !  Дизито и на дете са посегнали и убили. Stuck Out Tongue

Последна редакция: чт, 10 дек 2020, 22:14 от femmi2

# 128
  • София
Рапон си е но го предпочитам такъв вместо, като Тарзан. Макар на някой мъже да им отива на лицата такава визия. Рядко но ми допадат и такива.

Я ,кажи като какъв го харесваш да ти издиря клипче.

Няма да ти хареса това че Буран Кузум може да го изберат в Пера Палас с моята фаворитка.
Честно казано и аз искам друг за нея.

Феникса ще го финализират до края на месеца. Потресена съм !  Дизито и на дете са посегнали и убили.Scream
"Рапон" ахахахах. Ох, бе, Феми, бе, изсмях се с глас! Grinning

Най-много ми харесва визията му, която ми е в ава, като се замисля. Не хипер дълга коса на опашка, не и късата в "Ичерде", някакво междинно... И не бебешкото личице от "Medcezir", ама за това няма страшно, вече възмъжа.

Ох, много противоречиви чувства имам за "Полунощ в Пера Палас". Книгата не ме впечатли супер много, ако трябва да съм честна. В същото време, "Пера Палас" ми е слабост поради много причини (които може и някой ден да станат всеизвестни Grinning), била съм много пъти там, поради ред причини, и историята на това забележително място ми е безкрайно интересна и сравнително добре позната. Като добавим и времето на историята от романа, става още по-вълнуващо. Въпросът е до колко сценаристите ще адаптират книгата едно към едно, или ще попроменят, заради екранната версия. Боран ще е супер в подобна роля, вече го показа като Леон в горе-долу подобна епоха, той има и по-изтънчена визия, много подходящ за нещо такова. Интересно е да видим останалите.

Кой беше тоя "Феникс", забравих вече, от толко сериали... Grinning

# 129
Не е ли Зюмрюдюанка?

# 130
  • София
Ма това още ли върви? Grinning

# 131
И кво ся?
Не казвате коя е избрана за Боран?
И какво за Пера Палас?

Леко лирическо отклонение: ходих да видя хотел Пера Палас и не посмях да помоля да разгледам стаята, в която е отсядала Агата Кристи, защото четох противоречиви мнения за това, доколко е редно.
Скоро пък четох, че уж тази стая и стаята на Ататюрк официално били туристически обекти, но дали е така не съм сигурна.
Както и да е, щастлива бях да поседна и във фоайето и да усетя тази атмосфера.
Другия път ще бъда нахална. 😀

Изгледах Неверния, но не зная дали ще имам нерви да проследя гадостите, които сега очаквам от Волкан.
Пак се започват мръсните номера, а Джиндоруков ми е толкова неприятен, заради всички роли досега, та не ми се гледа и Волкан.

А тази бременна актриса докога мислят, че няма да забележим. 😀

# 132
Сигурно. Гледам и Марийка и Мустафа също са на екран още. Smile
И още колко простотии...

# 133
  • София
Пепелче, стаята на Ататюрк е Стая 101, музей си е, да. Стаята на Агата Кристи е 411, също е музей. То целият хотел си е музей, малко или много, макар че е реконструиран, доста от него не е оригиналът, но поне са го докарали. И поне асансьорът е онзи легендарен асансьор. Grinning

Аз не знам коя гласят за "Полунощ в Пера Палас". Нещо мярнах Хазал Кая май, ама да не бъркам...

Ахахх, Каро, па и нови се готвят...
Впрочем, "Невинните" ме върнаха като почитател. Последните серии ми допадат. Тая Гюлбен лека-полека се превръща в най-изперкалия герой, повече и от Сафийе. Сега пък в Наджи ще се влюби тази... Grinning

# 134
И да се допълня. 😀
Изгледах и 1 сезон на Д-р Фостър и по мое мнение турският вариант е по- хубав. 😀
Джансу просто се е сляла с ролята си, а и така съм свикнала с красиви актьори, че това ми е важно изискване и за всички нетурски сериали. 😀
Забелязах нещо интересно, Джансу има същия маниер да си оправя косата като Д-р Фостър. 😀
Дали е случайно? 😄

Тинче, когато аз ходих в хотела, из форумите пишеше, че са действащи стаи и ако са заети, не ги показват.
Затова и не посмях.
А може би трябваше да предложа бакшиш? 😀 😄

Общи условия

Активация на акаунт