Турски филми и сериали - обща тема за общи приказки (3)

• 60 148
  • 750
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Привет!
Споделям написаното в статията. Моята класация е същата, но на трето място слагам "Завръщане".
https://trud.bg/nai-gledanite-turski/?fbclid=IwAR18o8IrHeOmbTNDS … 57qRkdVHv-f0AntjQ
Бъдете здрави.

Последна редакция: ср, 09 дек 2020, 20:26 от Nina NN

# 106
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Е така го направиха, че всички, които й сториха зло си платиха твърде скъпо. За съжаление в истинския живот не става така. Възтържествува някаква справедливост и имаше донякъде хепи енд.
В истинския живот невинаги става така.
А, нямам нищо против, че си платиха лошите. Имам предвид, че и брат ѝ, че май и Мукадес лежаха по затвори и болници, че бившият годеник два пъти я отвлича - някакви такива неща са ми останали в главата - че прекалиха с разтягането.

# 107
Ами нормално за сериалите, на мен ми бяха досадни сцените, където Фатмагюл "готвеше" в ресторанта. Иначе като цяло го харесвах сериала и актьорите бяха на място.
Съла пък кога набра толкова скорост и се нареди между другите? За другите съм съгласна, ако става въпрос за България. За Турция би била по-различна класацията. Би включвала и Kurtlar Vadisi и Arka sokaklar според мен.

# 108
Скрит текст:
Алперен Дулмаз се е оженил , споделил е фото със жена си Кюбра  Келкит . Не ми се нрави , ама кой ме пита Joy

започват снимиките на моята вълшебна мама по платформата Ексен. Това е каста .

# 109
Садък май няма да е много саадък като го гледам. Smile

# 110
На мен от каста са ми познати лица и актриси бившата рижавелка на Джан Яман от Любов на инат и русата от Любов под наем. Игра пак с Елка в добри и лоши дни ,но окапа сериала.
Мен ме дразни русата с превземките си.

Ешилчам ще го снимат след два месеца .
 Здраве да е ,ще чакаме. Два сезона по 10 епизода .

# 111
Йешилчам. Wink Дъртата кокона ли? Не може без такива в по-леките сериалчета. Smile

# 112
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Ох, не я понасям аз Нергиз Кюмбасар. И физически, и играта ѝ е много превзета.

# 113
  • София
Ох, не я понасям аз Нергиз Кюмбасар. И физически, и играта ѝ е много превзета.
Абсолютно. Винаги еднаква, винаги пищяща, и винаги с отвратителни мимики...

# 114
Изгледах Невинните. Засега Гюлбенчето води сериала. Арести, пожари, да видим още какво са измислили. Joy От другата серия може да вкарат малко пеперуди на Сафийе, че при нея нищо не се случва.

# 115
Рускините са публикували фото с Ръза Коджоолу в офиса на Ес филмс.
Това означава че героят му в Ямата ще си заминава. Интересно за кой ли проект кандитатсва?  Барбароса или ретро проекта.  Ще се радвам да играят пак заедно след Ичерде.

И още една новина. Демет Йоздемир е потвърдила участие във филм ,но няма подробности.

Тине , доживяхме да почне нов проект .
Какво ще кажеш за избора му Йешилчам?

Последна редакция: ср, 09 дек 2020, 23:59 от femmi2

# 116
Момичета, вече два пъти виждам Ръза К. в един клип по Сити тв.
Песента не е на  турски, но може изпълнителите да са, ще следя внимателно вече и ще ви докладвам.
Но това участие ме изненада, иначе е в негов стил - някакви катакомби, тунели или нещо подобно.
Ако някой вече го е виждал и има инфо, да сподели.
Утре сутринта много ще внимавам, докато си пия кафето, да не го изпусна. 😀

# 117
Не му следя изявите иначе щях да знам кой клип е, но няма нищо учудващо. Играят и в реклами, и в клипове и където им платят. Smile
Аз сега гледах снимки на Арас Булут, отдавна не съм се интересувала от него. Не ми допада визуално приятелката му. И тя все по-често изскача отвсякъде...

# 118
Пепелче, песента + още една, бонус от мен Smile

# 119
Пепелче,гледаш ли още Ямата ?

Последна редакция: чт, 10 дек 2020, 01:35 от femmi2

Общи условия

Активация на акаунт