Турски филми и сериали - обща тема за общи приказки (3)

• 60 007
  • 750
  •   1
Отговори
# 90
Блу тв е нещо като hbo go. Платен абонамент. Като гледам трябва да имаш акаунт там, но помня веднъж гледах някаква свободна серия на сериал, а нямам профил. Ще видим, утре ще пробвам. Ще пиша. Simple Smile

# 91
Blu TV e платена интернет платформа. В момента излъчва "Уважение" с Мирай и Боран, преди това - "Alef" - с Кенан Имирзалъолу - по една серия седмично, 40-60 мин. Няма цензура.

https://www.blutv.com/int/

Цитат на: Vk
По предварительной информации Чагатай Улусой сыграет кинопродюсера эпохи Йешилчам.
Эпоха Йешилчам ассоциируется у турецкого зрителя с золотым веком турецкого кино. На платформе сериал будет выложен в 2021 году.
По сообщению Бирсен Алтунташ Афра Сарачоглу рассматривается в качестве возможной партнерши Чагатая Улусоя в сериале Йешилчам / Yeşilçam

# 92
Здравейте. Извинете, че така нахкувам в темата, но тъй като започнах да гледам " Червената стая" искам да попитам дали де превежда или не?

# 93
Изгледах първа серия на İyi aile babası. Не съм сгрешила, няма да се задържи дълго. Абсолютна тъпня. Толкова готини актьори на едно място, но не става. Направили са го по предишен модел такива семейни комедии, но нещо не е забавно. Тимур не ми харесва без мустаките.
Единственото хубаво от проекта е тая песничка. Joy

# 94
Озгю Кая и Бурак Сердар Шанал, опровергаха новината за женитба . Хората и без брак живеят.

Каро , гледа ли безплатно блу тв , какво стана? Имало някъв проблем разбрах.

# 95
Да, петък вечерта имаше проблем. Вчера се сетих, но после забравих. Сега гледам, че пак няма достъп. Иска пари. Money Може за нас да няма достъп, аз затова исках да проверя.
Пуснах Мениджърите да погледам малко Баръшко. Heart Eyes

# 96
Вчера и днес каталогът на BluTv е безплатен за целия свят, иска регистрация на сайта.

# 97
За три часа няма смисъл. Wink

# 98

Цитат
Интернет-платформа Blu TV сообщает, что сериал Йешилчам / Yeşilçam, который перенесет зрителей в эпоху начала расцвета турецкого кинематографа в 60-е годы прошлого века будет режиссировать Чаган Ырмак. Сериал с Чагатаем Улусоем в главной роли выйдет на платформе в 2021 году и станет первым историческим сериалом Blu TV.
Първият исторически проект  за възхода на турското кино 0т 60 - те год .  само по блу тв с Чаатай Улусой през 2021 год. Режисьор Чаан Ермак.

Скрит текст:
Блу тв е лидер в Турция след тях НФ и другите за сефте ги чувам . Задава се и Амазон догодина.

Последна редакция: нд, 06 дек 2020, 22:03 от femmi2

# 99
И аз видях новината за Чаатай. Дано направят добре сериала, а не като Защитника. Задава се сериал и с Хюлйа Авшар и Мехмет Аслантуу. Дано е хубав.
При Мениджърите иначе си е все същото. Как може толкова бавно и предвидимо да се развива всичко? Дано го спрат скоро с хубав финал, че не се трае. Дъвчат едно и също.

# 100

Йозджан Дениз и  колежката в Турското посолство в Катар .

като в приказка .

И още от Ешилчам
 От сценариста Волкан Сюмбюл. Скоро по  Блу тв с ЧУ .  На него ще му отива тази ретро шапка , но с мустака кво ша правим Smirk Името на героят му ще е Семих Атеш - филмов продуцент .

Последна редакция: вт, 08 дек 2020, 19:40 от femmi2

# 101
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Изгледах последната серия на Вратата аз - направо не повярвах как съживиха сериал, който беше умрял, според мен. Много ми хареса серията, бая се посмях, а и романтични моменти имаше.
Голяма работа е тоя Керем! Никога не съм си представяла, че толкова ще го харесам в комедийна роля. Много необичаен комик е, много ми е интересен и забавен.
Хандето се справя прилично, но добре, че е той, без него щеше да е голяма боза, ми се струва.
Много сладка Ханде, много хубава, но малко са прекалили с миглите - не знам тя ли или гримьорите. На моменти като лястовичи опашки изглеждат, аха да литне.Simple Smile Добродушно го казвам де, не критикувам. Харесвам я в този сериал.
А Керем е страхотен! Елегантен, харизматичен, чаровен и секси. (И много му отива да играе влюбен сухар.Simple Smile)

# 102
Днеска хванах Фатмагюл сутринта по Канал Д. Ех, как го харесвах този сериал и чаках фрагманите и всяка серия с интерес. Особено като почна любовта между Фатмагюл и Керим. След това май само с Фи се чувствах така.
Мисля да гледам после Уважението и Невинните. Гледам Гюлбенчето подпалила апартамента с боклука. Joy Може да е интересна серия.

# 103
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
И аз много го харесвах Фатмагюл до едно време. Но после много го разтеглиха, прекараха всички герои през затвор, болници и отвличания и ми досади. Обаче любовта я следях и аз и си спомням колко ми домъчня, че не им се получи ПБН. Никога няма да забравя сцената, в която тя тъпчеше чаршафите в пералнята на сутринта.

# 104
Е така го направиха, че всички, които й сториха зло си платиха твърде скъпо. За съжаление в истинския живот не става така. Възтържествува някаква справедливост и имаше донякъде хепи енд.

Последна редакция: ср, 09 дек 2020, 16:38 от ~Carolina~

Общи условия

Активация на акаунт