Турски филми и сериали - обща тема за общи приказки (3)

• 59 002
  • 750
  •   1
Отговори
# 645
Не го гледам, но ми е като друга версия на Kurtlar vadisi. Писна ми от тая тематика и не гледам. Виж Наркос е друга работа. Wink
В турските мафиотски сериали главните актьори са добри, но ми писна от сцени, в които по 20 мъже се гонят и насочват пистолети един срещу друг в същия момент. Става ми смешно като видя тия сцени, но не престават да ги снимат. Smile
Иначе Октай Кайнарджа е много добър актьор и в комедийни роли е много добър.

# 646
Аз го гледам всеки вторник с интерес, има висок рейтинг, актьорите са много добри. Превежда се само на руски език.
Доколкото разбрах е закупен от БТВ, но не се знае кога ще го излъчат.

# 647
От тийзъра снощи  има още  едно участие Феновете всичко забелязват.

Эмре Ташкиран входит в актерский состав сериала в роли Айхана Ашека любимчика продюсера Семиха Атеша yesilcam

Този персонаж на Емре ще бъде любимеца на Семих Атеш , явно протеже . Той с мустаки тънки . Това е целият каст ще е такъв.  Свикваме .  Туитър му се радват на промяната и ролята.  Момента и Серкан е така и  Бурак Дениз.  На Бурак  му отиват мустаци на лцето.
 Не искам  да е зализан , но това е бляскава гала вечер и са го нагласили.

================================
Revolving Hearts
 Бурак  се доказ като актьор , също добри отзиви чета.

Бурчин  и Ханде Доандемир зад кадър

Последна редакция: сб, 13 фев 2021, 16:36 от femmi2

# 648
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Феми, Тинче, честито и да почерпите, значи. 😀
Ще хвърля и аз едно око, няма да ви оставя без контрол. 😀

Аз нещо съвсем я закъсах напоследък, почти нищо не съм изгледала.
Снощи- Мараш,  маааалко нещо не ми достигна, но все пак той ми е фаворитът напоследък.
Ама то така е обикновено първите 10 епизода на всеки сериал, после почват мъките и след това с леки угризения го зарязвам. 😀
Сега се гърча с Домът, ама много затвор, много Мехди и Зейнеп се дъни яко, чак не ми се гледа.
Пепелче, идентичен случай и у наше село.Simple Smile Само дето нямам угризения. Simple Smile

Лош път и аз го харесвах, атмосферата беше много истинска. Съжалявах като го спряха.

Тинчеее, голям юбилей това 5000. Хади, всичките следващи 5000 да са все по хубави, радващи те поводи!
И верно честито и на теб, и на Феми, голямо чакане му чакахте. Ама дочакахте, затуй ще черпите. Аз има още да си чакам нЕкои любимци. Simple Smile

"В турските мафиотски сериали главните актьори са добри, но ми писна от сцени, в които по 20 мъже се гонят и насочват пистолети един срещу друг в същия момент. Става ми смешно като видя тия сцени, но не престават да ги снимат. Smile"
Каролина, това все едно аз съм го писала.

Фотосесията на Бурак и Алина е много сполучлива и секси. Само кадрите с белия потник са ми анти.

Последна редакция: сб, 13 фев 2021, 12:05 от Светълчо

# 649
Е, рускините си четат всичко наред, не удължават гласните със съгласни. Често при тях мекото "х" също става "г"

А ... принципно какво ни интересуват рускините? Питам само... Вие нали сте българки

# 650
  • София
Привет!
Знае ли някой къде е играл Емре Ташкаран, който Феми е представила с тънките мустачки. Хубаво момче е, малко ми прилича на "Мопасанов герой" , но  май ще привлече фенките на  Чаатай Улсой към себе си. Чаатай, наистина много се е променил/ да не кажа "изгустирал"/ и трудно би впечатлил някоя фенка като "любовник". Най- много да възпроизведе много смях , като прехваления Ози. Талантлив е Чаатай и вярвам, че ще се представи подобаващо в новата си роля и визия.

# 651
Участвал е в Ти си моята родина, Гюлизар и Сладко отмъщение.

# 652
Нинка , не знам за този артист и на мен ми е любопитно.
 Няма вид на секси любовник . За таланта е така .
 О , в любовните сцени го бива както и да се промени. Kissing Heart
 След това ко реши за нов проект ще стане кат фиданка красив .

Докато пиша и  отговориха тези сериали не съм ги гледала.

Последна редакция: сб, 13 фев 2021, 13:28 от femmi2

# 653
Идвам с турския прякор на Чачи - писали ÇaÇa is back. Smile ЧаЧа хептен не ми харесва. Чача бой. Laughing

# 654
В отдавнашно интервю спомена че му казват Чача  по турски .И на мен ми е смешно Joy Иначе в темата която си е за него и Хазал сме измислили още  имена. Чачослав или Чачун .Joy Чачослав по бива .
Иначе Чачи най ме кефи много е миличко Blush

И Тинето е права все така да ни върви.
Ето нося още новини.  Като се покри и сега доста ще ни радва.
Очаква се понеделник фраг на клошарския филм ,но още не е потвърдено. А шефката на списание Хелоу е писала ,намекнала за нова фотосесия . Чок ги харесвам тях креативни са . Чачи има две фотосесий  за тях. В Монте Карло и Лондон.

# 655
  • София
Аз малко недолюбвам тия прякори и съкращения, затова предпочитам все да пиша имената изцяло. Такива като Чачо, Ози, Киво, Берг, Енго... ми, не мога да си извъртя езика. Grinning Ама, който както иска да ги нарича, затова сме се събрали тук всякакви. Wink

Аууу, Светле, почерпете се заради мен. Grinning Kissing Heart Дори не осъзнах, че са станали 5000, скролнах нагоре, и видях. Кога мина това време от първия ми пост досега? 12 години вече в този форум. Еееххх... Revolving Hearts

# 656
  • София
Аз малко недолюбвам тия прякори и съкращения, затова предпочитам все да пиша имената изцяло. Такива като Чачо, Ози, Киво, Берг, Енго... ми, не мога да си извъртя езика. Grinning Ама, който както иска да ги нарича, затова сме се събрали тук всякакви.
Тинче, съгласна съм с теб и съм на същото мнение. Аз и преди бях писала, че постове с неясни за мен имена на артисти със съкращения и прякори не чета. Какво пречи на тези, които пишат за някой актьор /актриса/ да изписват истинското име и в скоби така като ги наричат в определените теми или обратното. Дано не ядосам пак някой, но мисля, че така е полезно за всички.

# 657
И аз съм на същото мнение . Отнема половин секунда повече да се напише цялото малко име на актьора. Това за мен са пълни глупости, Киво ...пък в името му няма И. Чаги, пък в името му няма Г. Измишльотини и лиготии. Хората си имат имена, не е ОК да се измислят прякори и прозвища. А пък име на сериал съкратено на два инициала за мен е пълна нелепица. От мързел да се напише цялото име, се неглижират другите хора , голяма част от които се затрудняват. А сега познайте кой филм е НИ? Главоблъсканица една минута

Скрит текст:
Нашата история

# 658
Със съкращенията съм съгласна, ако всички постоянно пишат за нещо да се съкрати и всеки да го знае, иначе наистина е тъпо. Тук и във форума има много тъпи съкращения - ММ, ТМ, БНД. Joy
Все едно някакви деца пишат, а те големи хора.

# 659
Не знам какво е ТМ и БНД, но вече знам какво е ЖДНБ

Общи условия

Активация на акаунт