Турски филми и сериали - обща тема за общи приказки (3)

• 59 011
  • 750
  •   1
Отговори
# 615
Айше ми е ужасно име и смешно.

Много ми харесва Лейля Heart Eyes
От мъжките Емир е жестоко име.Heart Eyes
Принц означава .
На Чаго идеално му пасна у Ферихата .
Принца на нощта красив и богат, който за сефте се влюби и Фера го прайше на луд.Stuck Out Tongue Winking Eye
Кръщават си децата със сериални имена като им харесва актьора и героя.
Имаше бум на Емирското име.
Лалин е готино оригинално измислено.
Някой не искат типично турско име.

Има и такива ,които стават за мъже и жени например Дениз ,което означава Море . Фикрет съм го чувала и за женско.

# 616
  • София
Здравейте, момичета!
Писали сте за значението на турските имена, традиция, която аз уважавам. Харесва ми родителите да свързват името на детето си с нещо, което харесват, обичат и което им е донесло радост и надежда. Добре, че при нас вече малко се спазва традицията да се кръщава на свекър и свекърва и младите семейства сами избират имената на децата си.  
 Искам да се обърна към  Каролина и Пепелчето, за които зная че гледат "Неверния", а и към всички други, които го следят, разбира се.
След като изгледах и 17-ти епизод с руски субтитри, вече мисля, че и Халюкчо ще забъркат в любовна афера с майката на Селчук. И дали Селчук  не е син на Халюкчо? Беше като попарен когато видя нещастната жена и чу името й. А жена му - хитрушата какво ли ще сътвори?
Ето го:
Мислех, че сериалът върви към приключване, но май още ще продължава. За сега ми е интересен  и с желание го гледам. Хубав ден и бъдете здрави.Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf CloverFlowers Four Leaf Clover

Последна редакция: пт, 12 фев 2021, 16:13 от Nina NN

# 617

Моята лява страна прави финал на 13 - ти епизод . Не че съм го гледала , но по това което мяркам не е нищо особено. Опитаха се да направят стил Фериха . Сценаристката даже е същата.  Нескромно но за мен е така , това се случва един път.   Във ОС беше неква мания Stuck Out Tongue Winking Eye

сладък Каран Йозчевит , който чок прилича на Бурак .  

Последна редакция: пт, 12 фев 2021, 20:04 от femmi2

# 618
Оо, дано Халюк не е бащата на Селчук.
Гьонюл да не чуе, ще стане страшно. Дава много акъли на дъщеря си, но ако стане нещо такова няма да е толкова толерантна. Wink
Ще стане голяма сапунка, а и Селчук не заслужава това. Вътре в себе си е наранен. Не мисля, че е толкова лош или просто много ми харесва Таро, не знам. Smile
Аз почнах крачките по Гаин и двамата актьори не са ми любимци, но серийките са кратки и интересни и има интересни гост-актьори. Simple Smile

# 619
  • София
Айййде, да ни е честит фрагманът към "Йешилчам": Sparkling Heart

Феми, Чаатай е тук. И в нов образ! Purple Heart
Ох, много я обичам тая епоха, бе, нямам търпениеее! Heart Eyes

# 620
Освен Yesilcem има трейлъ и на OlağanŞüpheliler по Exxen и Senkron по Gain. Чаатай ми изглежда, че не е успял съвсем да се върне във форма. Също след успеха на Sadaktsiz са се решили да правят и други римейкове на английски сериали. Не мога да разберя защо вместо да вземат да си измислят нещо ново и оригинално.

# 621
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Аз пък изгледах Домът, ама много вече ми писна  Мехти с този свъсен сърдит поглед и все недоволен. Направи ги всички на маймуни, останаха без дом, без работа, без сън и покой да му треперят, пък той все много горд и голям мъж.
Демет не я виждах първоначално в сериозна роля, обаче се справя, отива ѝ тази революционна роля на силна жена, която се изправя срещу първенството на мъжете.

Много ми е симпатичен артистът, който играе сакатия брат. Гледала съм го в Тек юрек, но не му знам името.

# 622
Бузест  е  затова .

Тинчеее толкова ми стана мило Heart Чакаме го от година и повече.
  Пу , котарачето ми то .

рускините коментират че са като призеднта и първата дама Joy

Последна редакция: пт, 12 фев 2021, 21:05 от femmi2

# 623
Израснах с филмите на Yeşilçam и тук не видях този дух. Съжалявам, но е като пародия. Сещам се за Kötü yol с Джансел Елчин и Шюкран Овалъ. Там беше сполучливо.
Тук в трейлъра видях Йеткин Дикинджилер, много го харесвам. Simple Smile

# 624
  • София
Вярно е, че не е толкова слаб като в младините, ама той си е склонен към напълняване, това и преди сме го коментирали. И Феми е права, че си е бузест по принцип. Но пък си е баш за ролята. Много ми хареса роклята на "първата дама", ехехе. Grinning

Феми, аз така се нахилих като видях фрагмана в ютюб, щях да си счупя пръстите да ви го пусна. И на мен ми стана много миличко. Нали наскоро се питахме в темата кой актьор ни липсва - много се радвам, че скоро пак ще гледам Чаатай на екран. И без да се страхувам от рейтинги и глупости. Heart Eyes

А във фрагмана героинята на Афра, сред множеството, даже бая ми хареса, поне на пръв поглед. Явно ще е фенката, която ще завърти история с богатата звезда-магнат. Nerd

П.П. Ахах, сега се усетих, че 5000-ният ми пост във форума е бил именно за "Йешилчам". Ми, хаирлия да ми е, на Чаатай да ми върви. Grinning Grinning

# 625
Тинчееее , само така джанъм . Ние ще се радваме на нашият човек.   Чакаме го от заман време.   Такъв си е бузест това му е проблема.  Искам да ми хареса сценария и сериала . Чаги да блести . Gift Heart
 Не е зле фрага и Афра и на мен ми хареса ,ама ще видим по - нататък.

А така  Ча ти носи късмет .   5000- пост е за него Grinning

Последна редакция: сб, 13 фев 2021, 01:29 от femmi2

# 626
Феми, Тинче, честито и да почерпите, значи. 😀
Ще хвърля и аз едно око, няма да ви оставя без контрол. 😀

Аз нещо съвсем я закъсах напоследък, почти нищо не съм изгледала.
Снощи- Мараш,  маааалко нещо не ми достигна, но все пак той ми е фаворитът напоследък.
Ама то така е обикновено първите 10 епизода на всеки сериал, после почват мъките и след това с леки угризения го зарязвам. 😀
Сега се гърча с Домът, ама много затвор, много Мехди и Зейнеп се дъни яко, чак не ми се гледа.

# 627
Пепелче , то за чарпене че се показа ,ама тоз вид не ме кефи.
Докарва го  на 40 - 50 год. за ролята.

Афра  - Тюлин го гледа замечтателно
 Рускините сравняват Чаго с  Рет Бътлър, героят на Кларк Гейбъл от  Отнесени от вихъра.

Последна редакция: сб, 13 фев 2021, 07:38 от femmi2

# 628
Феми, няма да се вглеждаме в детайлите. 😀
Важно е да се получи хубав сериал.

# 629
  • София
Е, далеч е от Кларк Гейбъл, ама на мен ми допада този му вид засега. Purple Heart Да видим и образа му, естествено, и обстановката как ще бъде пресъздадена, де. То е ясно, че е художествена измислица, ама поне да е интересно.
И, както аз казвам напоследък - без психария, ако може. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт