Турски филми и сериали - обща тема за общи приказки (3)

• 60 169
  • 750
  •   1
Отговори
# 165
Само брадата е посивяла. Smile
А Дефнето е като мумия. Някой гледа ли Akrep и хареса ли му? Не че ще го гледам ама да питам.

# 166
Чаках да се появи бабата на Еда във Вратата - писаха за Хюля Авшар, сега пак пишат, но за друга - Айшегюл Ишсевер, но аз вече не я чакам.

Цитат
1birsenaltuntas

Sen Çal Kapımı dizisinde kimin canlandıracağı merak konusu olan babaanne rolünün sahibi sonunda belli oldu. Semiha karakterine usta oyuncu Ayşegül İşsever hayat verecek.

И "Неверният" спрях, натоварва ме с отрицателни емоции. Може през лятото да продължа. В краен случай ще чакам "Верният".

Joy Joy

Цитат
Джанер Джиндорук с большим юмором относится к постоянным выпадам в его адрес в социальных сетях, где зрители путают актера и его героя в сериале Неверный. На отзывы подобного рода он не обижается, но пообещал своим фанам, что следующий его проект будет называться "Верный"

# 167
  • София
Само брадата е посивяла. Smile
А Дефнето е като мумия. Някой гледа ли Akrep и хареса ли му? Не че ще го гледам ама да питам.
Каро, аз му хвърлих едно око днес. По-заплетен и интересен е отколкото очаквах. Главната си е гаднярка, завъртяно е. Не мисля да го следя, но ще понаглеждам тук-там. Обаче Юсуф Чим не го възприемам, и това е... Sad

# 168
Юсуфчо що не си изчака някой летен сериал? Ама и там конкуренция. Джан Яман ще дефилира по потници. Smile

# 169
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
::
Юсуфчо що не си изчака някой летен сериал? Ама и там конкуренция. Джан Яман ще дефилира по потници. Smile
JoyJoy

# 170
Нема лошо нека си дефилират Юсуф и мачото. Хубави , поддържащи се мъже. Ще е добре за женската аудитория.
Сигурен източник обяви ,че Джан Яман ще участва в драма. Вероятно пак с Фарук Тургут. Подробности няма ще разберем кат му дойде времето.
Ще се подготви ,както винаги го прави.

А,за Йозджан Дениз още като видях снимките и партньорката не ми допаднаха двамата. Чок добър е като актьор , гледала съм негови проекти.
В новият проект участва ,като сценарист.
В Невестата са с разлика доста с колежката ,но се получи. Гледах го по бтв по едно време го разводниха и не ми е толкова интересен ,като в началото.

Споменахте за Хюлия Авшар доколкото си спомням инфото ще работи с Голд Филм. Тази ,която ще вкарат като бабата на Еда я знам от Фериха. С щерката лазиха по нервите на главния.
Нови образи вкараха във Вратата ,а писаха че се очаква да го финализират на 26 или 27 епизод.
Да не са решили да продалжът с още ?

Последна редакция: нд, 13 дек 2020, 22:15 от femmi2

# 171
Феми, ми нека си продължават. Пък ние, ако ни харесва, ще гледаме, ако не - ще ги отсвирим.

Каролина, Дефнето верно много скучно играе - едно изражение за всички ситуации.

# 172
Иска й се да е като Шеввал Сам ама не й се получава. Smile

# 173
Пепелче за теб Hug Бурчин Терзиоглу в главната роля  в сериала Пустота на нет платформа .

гифки от мен

# 174
https://www.instagram.com/p/CIv6KXFg_dc/ На мен ми харесаха Озджан и Ирем заедно. Simple Smile

# 175
Феми, благодаря! ❤️
Откога я чакахме Бубето да се накани. 😀
Сега да видим сюжета, Пазителя го пропуснах - не е по моята част. 😀
Да се надявам, че няма да се повтаря.

Набързо изгледах Скорпион, не мисля да продължавам, изпълнила съм си квотата за депресиращи сериали.

Последната серия на Невинните беше на Гюлбен.
Актрисата според мен се справя отлично.
Инджито вече започва яко да ме дразни.
Учителят и той се натика между шамарите, но явно не беше наясно с размерите на лудостта на семейството.
Май клоня към отказване, интересно ми е, но и аз вървя към психясване.

Няма ли да пуснат някой летен сериал? 😄

# 176
Джан е във ваканция. Smile

# 177
Привет. Нося поробности и информация за споменатият сериал с Бурчин Т.

Слогънът на сериала е "Всяка предотвратима смърт е убийство."
„Този ​​проект е специален, защото свободно ще засегне  темата: „ насилие над жени“,  като кървящата рана на обществото.Сериалът ще  разкаже историята на една  силна жена."
Ще видим Булрчин в ролята на адвокат- Есма Йозтюрк.

Сценарий- Олджан Кърджа, Мерт Дикмен и Фуля Йозджан
Режисьор-Йомер Фарук Сорак 
Режисьор е на един от най-трогателните и хубави филми, които съм гледала "Любовта обича съвпаденията/Aşk Tesadüfleri Sever"

Първите потвърдени имена. Алиджан Юджесой,   Ханде Доандемир, Исмаил Хаджиоолу

В серала ще се включват и гостуващи актьори. Снимките са в Измир. Ще се излъчва по нoва интернет платформа EXXEN. Продължителността на епизодите ще е 50 мин.

Последна редакция: пн, 14 дек 2020, 12:16 от _Radi

# 178
Хубав каст. Иначе преди Бурчин Йозгю Намал е била подписала за главната роля, но след смъртта на мъжа й се оттеглила.
Снощи пак гледах Мениджърите. Има напредък между Диджле и Баръшко, но им въртят тийн номера сценаристите. Серхат Теоман хич не подхожда на сериала. Не знам, Кенан Едже би стоял по-добре в тази роля или Тарду Флордун, но и двамата са бивш и настоящия на Джанан и сигурно няма как да стане. Wink
Вижте скеча на Невинните. Laughing Е, много добре ги имитират.

# 179
Иска й се да е като Шеввал Сам ама не й се получава. Smile
Даже не се разбира, че ѝ се иска.Simple Smile

Аз изгледах половин Скорпион.
Не че не е интересно, обаче много измислено ми се видя и не ми се гледаше докрай.
Но приятно се изненадах, че Юсуф играе много добре, учуди ме. Поне докъдето гледах - до средата.

Много ми беше смешно, че в такъв шокиращ момент Юсуф и аблата бяха подходящо докарани със специални за целта жълти дъждобрани.
Кажете ми сега къде сме гледали аблата и адвокатката, че не се сетих.

Последна редакция: вт, 15 дек 2020, 12:36 от Светълчо

Общи условия

Активация на акаунт