Здравейте, на 30 години съм и имам оплаквания - често уриниране, труден старт на уринирането и болки в слабините (тестиси и полов член). Първоначално имах проблем със старт на сутрешното уриниране. В последствие забелязах промени с ерекцията, понякога имам добра ерекция, понякога не е добра, след което започнах да имам болки в тестисите и проблемите със старта на уринирането и честото уриниране зачестиха. Правеше ми впечатление, че симтомите се появат или обострят и след това изчезват в различни части от деня (месец март 2020). Посетих уролог, който без никакви изследвания ми предписа Инфламенд, Апегра, Витамин Е и Спимен Форте и след като започнах да ги пия нещата се нормализираха, но спра ли с приема и всичко започва отново. Посетих друг уролог, който ми взе секрет от простата и резултата от културелното изследване беше Streptococcus viridians gr. изписа ми 3 курса с антибиотик, но няма никаква промяна. Моля, ви за съвет какво да правя и към кой лекар мога да се обърна за адекватен преглед.