Предстои ми Инвитро/ИКСИ - Да поговорим - тема 76

• 47 822
  • 738
  •   1
Отговори
# 225
Здравейте, момичета! И аз се записвам Simple Smile очаквам цикъла да ми дойде и на 2-ри ден съм на преглед. Честно казано изпитвам смесени чувства, не мога да отрека, че не съм притеснена, но и вълнението е голямо.

# 226
Здравейте, днес е първи ден от стимулацията и при поставянето на Гонал Ф влезе малко кръв в инжекцията, на някой случвало ли му се е?

# 227
loveparrots, няма страшно. На мен ми се е случвало с декапептил и с клексан и въпреки че е гадно, не пречи, освен може би ако не трябва да я пазиш и да я поставяш няколко дни.

Успех с процедурите момичета! Нова година, нов късмет!

# 228
Точно, това е че тя е с няколко дози Confused
loveparrots, няма страшно. На мен ми се е случвало с декапептил и с клексан и въпреки че е гадно, не пречи, освен може би ако не трябва да я пазиш и да я поставяш няколко дни.

Успех с процедурите момичета! Нова година, нов късмет!

# 229
Тогава най-добре звънни в клиниката. Не би трябвало да е проблем, но все пак е добре да им кажеш.

# 230
Здравейте има ли някой който е имал успех с пурегон ❤️

# 231
Аз! Първи и успешен опит. В момента съм в 31гс.
Към края на стимулацията обаче док реши да включи към Пурегон и Мериоферт.
Общо взето стимулацията ми беше лека, без странични ефекти и оплаквания.

# 232
  • Шумен
Честито!!! Лека бременност и здраво бебе!
Това звучи супер успокояващо, за човек като мен,койтосупер много ме е страх от страничните ефекти на стимулацията и като цяло от процедурата де.
Може ли да кажете какъв е бил конкретно проблема. Ние специално сме с мъжки фактор и сме за ИКСИ.

Аз! Първи и успешен опит. В момента съм в 31гс.
Към края на стимулацията обаче док реши да включи към Пурегон и Мериоферт.
Общо взето стимулацията ми беше лека, без странични ефекти и оплаквания.

# 233
Благодаря! Ние също сме с мъжки фактор и бяхме с икси.
Не се тревожете излишно. Просто наистина слушайте добре лекаря си и следвайте стъпките, които той ви казва.
И аз се притеснявах как ще се чувствам после, още повече, че бях чела и за хиперстимулация, а имах и 12 фоликула, но нищо подобно. Станах много бързо след пункцията и се чувствах супер.
Единствено преди пункцията усещах лека тежест и неразположение, като подуване, но не беше нещо супер болезнено. Дори по-леко от менструална болка. Минава бързо.

# 234
Бравоо, дано на всички ,които ни предстои да е леко и успешно.🥰🥰🥰

# 235
Момичетата, които са преминали през процедура - може ли да споделите какъв протеин на прах приемахте по време на симулацията?

# 236
Аз приемах whey isolate по препоръка на момичетата тук. Третия път бях с лека хиперстимулация и не знам дали помогна или не. Две седмици си бях с корем като в 4 месец. После спадна и всичко беше наред.

# 237
Аз пиех Biogame isomilk (млечен протеин)
Но мисля,че изварата ми облекчи подуването и дискомфорта.Хапвах по 500гр. на ден🙃Успех!🍀

# 238
Аз не съм пила протеин, но хапвах извара.

# 239
  • София
В началото на пътя пиех някакъв специален женски протеин с витамини, специално за целта от айхърб. После минах на биотек суроватъчен или млечен изолат от тукашните спортни магазини. Внимавайте с вкусовете обаче, някои не стават за ядене, въпреки цената. Съветвам се със спортуващи мъже вече, да не стане грешка. Доставките с айхърб са ми много сложни, всичко ми отива на митница, и накрая излиза двойно по-скъпо, а с посредници да се боря нямам сили.

Общи условия

Активация на акаунт