Предстои ми Инвитро/ИКСИ - Да поговорим - тема 76

• 46 847
  • 738
  •   1
Отговори
# 675
Здравейте, искам да попитам тези, които са правили повече от едно инвитро по фонда. С мъжки фактор сме и ни интересува  при неуспех за
следващо кандидатстване отново ли се правят изследвания и процедурата същата ли е за одобрение. След колко време може да се започне следваща процедура.
Изисква се актуално АМХ за теб и заключение от уролог за него. Процедурата си е същата-изпращате, минава заседание, получавате заповед и стартирате.

# 676
Здравейте, момичета и честит празник на виното и любавта♥️⚘🍰🍀🥂🎉. Нека само усмивки виждате днес и нека празникът ви бъде неповторим!♥️🍾. Сбъдвайте мечти и бъдете позитивни, защото 2021г. е годината на бебетата и скоро всяка една от нас ще сбъдне мечтата си! Знам го!🙏🥰
Искам да ви попитам, знаете ли, как решават колко да е дозата на Гонала? Аз съм след блокираща инжекция и след два дни съм на преглед и хормони. Ако всичко е наред ще започна но лекарката спомена, че поне 300 Гонал като за мен. Аз имам две стимулации на къс протокол но бях на 150. Имам 1,9АМХ

# 677
Здравейте,

Някой да е имал закъснение на цикъла след спиране на утрогестан? Бях на схема  3х2 за 7 дни тъй като трябваше да имам свеж трансфер този месец но го отмениха и се готвя за ЗЕТ. Днес ми е 5 ден от спирането на хапчетата и още няма цикъл?

# 678
Почти всички сме имали, от лекарствата е. Ще дойде всеки момент, не се притеснявай. Трябва време да паднат нивата на хормона и идва цикъла.
Здравейте,

Някой да е имал закъснение на цикъла след спиране на утрогестан? Бях на схема  3х2 за 7 дни тъй като трябваше да имам свеж трансфер този месец но го отмениха и се готвя за ЗЕТ. Днес ми е 5 ден от спирането на хапчетата и още няма цикъл?

# 679
coolyto, би трябвало днес или утре да дойде. В масовия случай идва около петия ден след лекарствата. Ти нямаш толкова дълъг прием, но все пак всеки реагира индивидуално. След неуспешен трансфер, когато има по-дълъг и сериозен прием до около десет дни е нормлано да се забави.
Irusinova, с дозите е много индивидуално и до голяма степен отделните лекари си имат предпочитания. Но като цяло зависи от резерва ти, хормони, брой антрални, както и дали има МФ. Ти имаш добър АМХ. На мен лично ми изглежда малко висока доза. Но зависи колко натурални имаш, възраст и тн. Пък и много често се почва с по-висока доза и после се намаля. Аз също имах дози 100-150 преди, но тогава и антралните бяха двойно повече и АМХ беше Перфект, а и самите ми хормони бяха една идея по-добре. За възраст да не говорим. Сега и аз очаквам нещо от рода на 300 единици, но ще видим.

# 680
Благодаря ти, 💎Bling-a-ling💎! Явно са много критериите наистина. Хубав празник!

# 681
При дълъг пр-л дозите са по- високи.Но  не знам защо.

# 682
Мислех си, че е защото ползват помощта на нашите хормони при къс, а при дълъг те сами определят какво и как. Вдругиден ще питам и ще разбера.Simple Smile
При дълъг пр-л дозите са по- високи.Но  не знам защо.

# 683
Момичета, ще ми препоръчате ли протеин от който сте доволни за прием по време на стимулацията и по колко приемахте? Трябва ми нещо, което мога да намеря по аптеките, защото май ще стартирам от утре/ други ден.  Благодаря!

# 684
Момичета много съм притеснена. Надявам се, че не е проблем да споделя тук с вас и съответно да получа съвет. Тази нощ не се чувствах добре, беше ми ту топло, ту студено. Всеки момент /на 16ти/ трябва да ми дойде МЦ. Станах измерих температурата и отчете 36,7. Това не е температура. Отделно от това цяло нощ ме боля зверски корема. Смятам, че болката се дължи на предстоящия цикъл, но все пак пих Нурофен. Сега сутринта отново отчита толкова термометъра. Моля, която се е сблъсквала с това да ми даде съвет! Очаквам го с нетърпение този цикъл, за да отидем вече при лекарката. А сега съм ужасена.... Какво правим, ако съм болна? Дори и да е настинка.

# 685
Момичета много съм притеснена. Надявам се, че не е проблем да споделя тук с вас и съответно да получа съвет. Тази нощ не се чувствах добре, беше ми ту топло, ту студено. Всеки момент /на 16ти/ трябва да ми дойде МЦ. Станах измерих температурата и отчете 36,7. Това не е температура. Отделно от това цяло нощ ме боля зверски корема. Смятам, че болката се дължи на предстоящия цикъл, но все пак пих Нурофен. Сега сутринта отново отчита толкова термометъра. Моля, която се е сблъсквала с това да ми даде съвет! Очаквам го с нетърпение този цикъл, за да отидем вече при лекарката. А сега съм ужасена.... Какво правим, ако съм болна? Дори и да е настинка.

Здравей,
Според мен това не е температура, температура е от 37,1 и 2,3 и т.н., тогава е притеснително. Това потене и аз го имам даже вече ми дойде, тази сутрин. Така ме поти мен преди да ми дойде и адски болки в корема. Спокойно нямаш температура.

# 686

Здравей,
Според мен това не е температура, температура е от 37,1 и 2,3 и т.н., тогава е притеснително. Това потене и аз го имам даже вече ми дойде, тази сутрин. Така ме поти мен преди да ми дойде и адски болки в корема. Спокойно нямаш температура.

Благодаря ти и аз не го смятам за температура, но нали чакам и МЦ и съвсем се шашнах. Но все пак, понеже не съм наясно, ако случайно, дано не се случи, някой от двама ни се разболее не може да стартира стимулацията или..?

# 687

Здравей,

Благодаря ти и аз не го смятам за температура, но нали чакам и МЦ и съвсем се шашнах. Но все пак, понеже не съм наясно, ако случайно, дано не се случи, някой от двама ни се разболее не може да стартира стимулацията или..?

Мисля, че трябва да сме абсолютно здрави, защото всяко не добро състояние не е препоръчително за каквато и да е процедура. И аз ще чакам сега 2-3 седмици, за понижаване на ТСХ ,а така чаках този документ, за да започна. Но така е трябвало,живи и здрави. Успех! 😇🙃

# 688
Принципно е важно на пункцията човек да е здрав заради упойката. Разбира се и на трансфер. При една обикновена и лека настинка има предостатъчно време за излекуване, но няма как да се знае всяко едно неразположение от какво е. Има го и моментът, че при мъжете доста често се боледуването се отразява върху показателите. Информирай своевременно лекуващия лекар.

# 689
Принципно е важно на пункцията човек да е здрав заради упойката. Разбира се и на трансфер. При една обикновена и лека настинка има предостатъчно време за излекуване, но няма как да се знае всяко едно неразположение от какво е. Има го и моментът, че при мъжете доста често се боледуването се отразява върху показателите. Информирай своевременно лекуващия лекар.

Благодаря много и на двете ви. Ще си проличи, дали сме болни или е от предстоящия МЦ.

Общи условия

Активация на акаунт