Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми.Преди,сега и в бъдеще /Тема 50/

• 29 607
  • 740
  •   1
Отговори
# 180
Последен въпрос: Изиграли сте много персонажи. Могат ли те да променят към по-добро чувствата на тези хора, които следят Вашите роли в киното? Може ли киното да ни направи по-добри? Колко е важна синергията Ви с аудиторията, която следи Вашето творчество ?
Отговор: Не мисля, че имам точен отговор на първата част от въпроса Ви. Имам предвид, че работата ми е да действам, да влизам и излизам от разни истории и персонажи. Не мисля, че ще мога да върша тази работа, ако непрекъснато мисля, какво ще привлече повече публика или ще се хареса ли това на голяма част от зрителите. Да накараш хората да ценят работата ти като актьор - това е важно за нас актьорите и ние правим всичко, за да се хареса на хората  и да трогне душите им. Синергията с публиката е много важна, ... но всъщност аз като актьор съм част от голям оркестър. Затова, не само аз, всички сме длъжни да бъдем на правилната нота, за да излезе добра музика.

Умен мъж. Simple Smile

Последна редакция: вт, 24 ное 2020, 21:26 от Katya_I

# 181
Мамичката ********** ........... на Селин!!! Тя е извикала тия ПР журналистите и как се крие отзад и се кефи на макс!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
И пуснала и разпространила клюката за изневярата!!!!!!!
Мамичката й ****************

# 182
  • Кърджали
Еда ще играе неговата игра с договора. Не знам с каква цел. Но определено ще го тормози. Като гледаю във фрага как той се приближава до нея като работят, а тя се дърпа, май ще има категорично условие да не я докосва. Явно и с условията по този договор някак ще го принуди да участва в онзи търг
Селин ако си мисли че с тая клопка ще спечели нещо. Ей на Еда пак припада в неговите ръце... Пак той ще се грижи временно за нея. Не разбра ли таз че колкото се опитва да ги разделя, толкова ги сближава

# 183
Такааа, явно с договора ще го накара да свали пръстена. На кадъра в офиса му (където работят) май и двамата са без пръстените.
Серкан спи на дивана? Значи може Еда да е в неговата спалня. На какви мъчения подлага момчето само. Направо няма сърце нашето момиче Stuck Out Tongue Winking Eye И тази русата ми иде да я проскубя собственоръчно. (Моля да не се приема лично от никой друг освен онази, която не споменаваме, и аз самата съм руса Stuck Out Tongue Closed Eyes)

# 184
https://youtu.be/ftjEcrrf7r0

Поздрав за всички празнуващи момичета тази вечер с любимите ми Боно и компания!

Радвам се, че ви хареса интервюто!

Понеже обожавам музиката, много ми допадна отговора на Керем:

Вы любите петь. Какую музыку ты предпочитаешь?
Я люблю петь, не знаю, хорош ли я ... но я всегда пою, особенно на съемочной площадке или один дома. Музыку, которую я предпочитаю, зависит от моего состояния и в последнее время я cлушаю музыку в стиле кантри, но год назад я слушал рэп, в следующем году это может быть классическая. Музыка меняется в зависимости от чувства.

Вие обичате да пеете. Какъв вид музика предпочитате?
Обичам да пея, не знам дали съм добър ... но винаги пея, особено на снимачната площадка или сам вкъщи. Музиката, която предпочитам, зависи от състоянието ми и напоследък слушам кънтри музика, но преди година слушах рап, догодина може да е класическа. Музиката се променя в зависимост от усещането.

При мен се случва абсолютно същото - сменят се жанрове, стилове според настроението, стреса, гледната точка към света, а може би, и възрастта.

Ели-mama, също много обичам Боно, но и The corrs. Ето една любима комбинация от тях като поздрав за всички момичета:

https://www.youtube.com/watch?v=Bj6nhpC5Qbo
Мира, и с The Corrs ме уцели! Flowers Rose И аз съм на  различни музикални вълни в зависимост от настроение и други житейски фактори! Blush Но завинаги в сърцето са ми u2, Депеш, Гънс и Роби Уилямс. Тях мога да ги слушам навсякъде и винаги. Heart

# 185

Али го е. Превела, ама да не съм се мъчила напразно, пускам и аз.
Еда: След онзи инцидент бях много тъжна,Мело. Но се научих да живея с тъгата си. Но сега все едно всичко се изживява наново. Колкото и да е разбито сърцето ми, колкото и да съм разочарована, любов... Не минава...
Еда: Сега взимам нещата в мои ръце. Ще се играе по моите правила.
Серкан: Договор за връзка между Еда Йълдъз и Серкан Болат
Еда: По моите правила, с моите наказания.
Журналист : Г-це Еда, говори се, че сте се разделили с Г-н Серкан? Излезнаха новини, че ви е изневери. Какво ще кажете?
Еда припада
Серкан: Еда

Те това не го очаквах
Е такъв фраг хич не очаквах😱Направо ме забиха в земята... Какъв е този договор, защо Еда иска да го сключат?!?!?! Направо ме хвърлиха в музиката
А пък Кокошката вече да я махат... Наистина не я издържам вече... АМА ХИЧ!!! Да я гони Серкан и да ги остави на мира

# 186
Добър вечер, момичета!

Али благодаря за превода!

Фрагманът е невероятен!
Нов договор, но този път за какво?
Еда знае къде да припада 😁, май май кокошката ще им изпише веждите, вместо да им извади очите.
Не съм очаквала, че ще се подписва нов договор и то от Еда, но да не забравя да иска шоколад 🍫🤣
Даже не мога да предположа как ще свърши епизода.

Лека вечер!❤

# 187
Ма много  плитка беееее, много тъпа тая Селин. Дано да не се е похвалила на журналята, че с нея е изневерил Серкан, че не мой си намери място на два континента от подигравки.

# 188
  • София
Нов договор?? Интересно. С каква цел и защо? Ако Еда го е измислила, още повече се питам ЗАЩО? Може да живеят заедно (договорът може да го изисква). Но Серкан ще спи на дивана явно. Еда няма да го пусне в спалнята при нея. Обаче Селин яко ме подразни. Само като й видях физиономията и ми бръкна не знам къде... Сто про им прави гадории. Нищо чудно тя да е подшушнала на пресата, че Серкан е изневерил на Еда. Що за глупост е това?? Ако е написала и със себе си, още по-голям резил. Пача. С извинение към тези, които я обичат (пачата като манджа имам предвид). Аз рядко обиждам, признак на слабост е, ама Селин си го заслужава. Могат ли да ме цензурират във форума за употребата на тази дума като обида към герой от сериал?? 🤣 Ах, тази Биге как си играе ролята и до какви състояния ме докарва, ама и на Айше евала за персонажа. Без да е изявен злодей в пълния смисъл на думата, е толкова дразнеща и неприятна. Ама Биге верно спря да промотира сериала. Тц... какво ли е станало?!

Благодаря на момичетата за превода на фрага! 🤗

# 189
Бамби защо мъчи нашичкия ... Revolving Hearts

Heart Heart Heart

Wink

# 190
То пък бива, бива злоба, ама....поне малко гордост няма ли това момиче, бе?!?!

Това е било грозно във всички времена!

Изневяра! Той пиян не й изневери!

# 191
Според мен Биге рязко не харесва посоката, в която зави образа на Селин. Вероятно е принудена да играе заради договора. Не ми се иска да мисля, че завижда на световната любов към Ханде и Керем. Но от три - четири серии никаква я няма по сетовите видеа и снимки. Дори не се сещам, но май и виртуален поздрав за ЧРД нямаше от нея.

# 192
  • Кърджали
Аз съм още в шок. Тия взаимно си прилагат номерата. Интересно ми  е каква цел ще преследва Еда. Определено не иска да се отказва от него, но иска да го по тормози малко. Щото нали малко се самото тормози момчето досега. Не вярвам и той много да се дърпа на договора, ако това му осигурява тя да е около него...
Но Слава Богу, колкото и да е наранена Еда от истината, не се отказва от него. Само да не го тормози много.

Селин не искам да я коментирам. Не знам с каква цел ще им прави този цирк. Ако го е направила. Каква изгода има тя да гръмва пресата че Серкан изневерил на Еда. Той пиян до козирката повтаряше Еда та Еда... Явно ще е с надеждата, че Еда ще повярва и ще го напусне, ама в кой свят живее..

# 193
Интересно, дали договора е след припадъка на Еда и въпросите на журналистите, т.е може да се налага отново да се преструват на сгодени-

# 194
  • In the light side of the Moon!
Привет,
пффф защо пак договор бе!!! Това се изчерпа според мен.

Драма нека има, драмата прави рейтинга, ама нов договор......чий му е нужен? И какво, ще има повтаряне от предите епизоди, когато бяха с договор, не ме докосвай, не ме гледай, стой далеч от мен......

Хареса ми интервюто на Керем. Между другото преди няколко дни си мислех за Керем и Ферзан Озпетек, не биха ли искали да работят заедно и ето, че се появи!

Общи условия

Активация на акаунт