Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми.Преди,сега и в бъдеще /Тема 50/

• 29 610
  • 740
  •   1
Отговори
# 165
4-ти въпрос: Не е просто да бъдеш актьор. Ставаш популярен, когато последната ти роля е привлякла публиката. Кое помага да бъдеш търсен в акт. професия, освен добре изиграната роля?
Отговор: Честно казано, не зная... Мисля, че същността е да бъдеш верен на совята работа и да се отдаваш на 100%. Това е най-важното. Актьорите няма как да лъжат, когато са в роля, камерата улавя всичко, публиката може да почувства и да види всичко... Така че трябва да се играе колкото е възможно най-искрено и реалистично. Аз чувствам, че това е въжно за всяка професия, ако си вършите правилно работата, ако работите все по-добре, тогава ще бъдете търсени.
Следващият въпрос е за имената на режисьорите, с които би искал да работи - изрежда имена.
6) Обичате да пеете, каква музика предпочитате?
Отговор: Обичам да пея, не знам дали съм добър, но... винаги пея - на снимачната площадка или в къщи. Предпочитаната музика зависи от състоянието ми. В последно време слушам кънтри, преди година обаче слушах рап, догодина може да бъде класическа музика. Музиката при мен се мени в зависимост от чувствата ми.
7) Любопитството помага в опознаването  на света, но и открива нови възможности. Мечтаете ли за режисьорска работа?
Отговор: Еднозначно! Тя е това, заради което аз се развивам и е най-голямата ми страст, а засега продължавам актьорската си кариера.
Sunglasses В детството си сте живели в различни страни. Как мислите, помогнало ли Ви е това да гледате положително на света като цяло? Били сте в Русия, Италия, какви са впечатленията Ви ?
Отговор: Това, че съм раснал в разл. страни, ми помогна да разбирам хората и да бъда открит към различията. В по-голяма част от времето си ние разглеждаме другото, това, към което не сме привикнали негативно. Абсолютно не е така, другото е красиво, то е нещо, което ни открива новото в самите нас.
После разказва за Москва и възхищението си от паметници, Кремъл и сериозно се е повеселил с хората там. Бил е и в много градове на Италия.  Италия е страна, която всеки трябва да опита - от изкуството до храната, културата, просто уаау.
9) Мисля, че много хора в Европа се интересуват от Турция заради нейната история, мъдрост и източна култура. Мислите ли, че съвр. турско кино помага за сближаването и интереса към страната и културата ви като цяло?
Отговор: Аз мисля, че зависи много от контекста на сериала или филма. По същество обаче, да, считам, че насоките на съвременното турско съдържателно кино и факта, че се продава в цял свят, предизвиква искрен интерес към културата и народа на Турция.

Последна редакция: вт, 24 ное 2020, 21:07 от Katya_I

# 166
# 167
# 168
Сладурите ни те, защо се мъчат ...

# 169
Обича да пее на снимачната площатка според настроенито.........Ами то на последак само Елвис пее и то все на любовна вълна🤗🤷♀❤

# 170
  • Кърджали
Ха ха... Еда му предлага договор...
Отивам да превеждам, че нищо не разбрах

# 171
Според феновете: "В задачата се пита Еда в леглото на Серкан ли спинка Wink ?"

Серкан - джуниър ..?

# 172
Алекс, докато превеждаш на български, си го краднах от рускините:

— Я после той аварии очень расстроилась, но я привыкла жить с этой грустью. Но сейчас как будто, я снова это проживаю. Сколько бы твоё сердце не разбивалась, сколько бы ты не разочаровалась, любовь не проходить. Теперь я беру все нити в свои руки. Теперь игра будет идти с моими правилами.
— Эда Йылдыз и Серкан Болат - контракт о отношений.
— С моими правилами, с моими наказаниеми.
— Госпожа Эда, говорят, что вы расстались с господином Серканом. Что вы скажите об этом?
— Эда?!

Бях много разстроена след този инцидент, но свикнах да живея с тази тъга. Но сега сякаш го живея отново. Колкото и сърцето ви да се къса, колкото и разочаровани да сте, любовта не минава. Сега взимам всички конци в свои ръце. Играта вече ще се изпълнява с моите правила.
- Еда Йълдъз и Серкан Болат - договор за отношения.
- С моите правила, с моето наказание.
„Г-жо Еда, казват, че сте се разделили с господин Серкан. Какво ще кажете за това?
- Еда ?!

# 173
Великата ПР май пак е устроил клопка, ама им направи услуга на нашите.

# 174

-След този инцидент плаках много. Така се научих да преживявам мъката. Но сега имам чувството, че изживявам всичко отново. Колко ѝ да ти е разбито сърцето, колкото и разочарования да изпиташ, това е любовта. Тя не приключва... Взимам нещата в свои ръце, аз ще играя играта.
-Еда Йълдъз, Серкан Болат, договор за отношения?
- Мои правила, мои наказания.
-Госпожо Еда, говори се, че с господин Серкан сте се разделили. Има слухове, че ви е изневерил.
-Еда?

# 175

-След този инцидент плаках много. Така се научих да преживявам мъката. Но сега имам чувството, че изживявам всичко отново. Колко ѝ да ти е разбито сърцето, колкото и разочарования да изпиташ, това е любовта. Тя не приключва... Взимам нещата в свои ръце, аз ще играя играта.
-Еда Йълдъз, Серкан Болат, договор за отношения?
- Мои правила, мои наказания.
-Госпожо Еда, говори се, че с господин Серкан сте се разделили. Има слухове, че ви е изневерил.
-Еда?

Али, много благодаря Flowers Hibiscus

# 176
Оооо, йес беее, пак припада 😂😂😂😂 е на пръв прочит хич не е толкова лош този фраг. Договор за отношения, ти да видиш 50 нюанса сиво 😂😂, ама ме кефи как вика - Любов, не минавала.. ❤️🥳💓
100% онова змийче, дето се подава от вратата е пратила репортерите. Тя и предния път в Анталия се направи на пръднала, но сега я подушихме ние 🤬

Най-неочаквано за мен първи ММ ми го прочете от неговия телефон!
И хоп - виждам го при нас!!!
Ааааа, нямам нищо общо 😂😂

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 Така добре да те познава телефона 🤣🤣🤣🤣🤣
Честно да си признавам - никога не съм вярвала, че ще съм толкова привързана към тази общност, тук. Преди години сме се бъзикали с приятели за сайта, защото редовно в соц. мрежи се въртяха разни простотии, но сега... Ставам и първо това гледам. Така не ми е бил залепян телефона за ръката никога до сега. Нито нещо ме е пристрастявало към себе си по този начин. Нито ФБ, инстаграми и други глупости. Притеснявам се чак за себе си. Кой какво прави - аз чета бг-мама, Ханде, Керем, кокошки, петли... И сега като затворят всичко от петък - не ми се мисли 😒

# 177
Нов договор, но този път от Еда - какво ли ще се случва?

Цел на договора?
За какви отношения?

Ето, това вече е много заинтригуващо! Браво!

Последна редакция: ср, 25 ное 2020, 01:42 от Mira07

# 178
  • Кърджали

Али го е. Превела, ама да не съм се мъчила напразно, пускам и аз.
Еда: След онзи инцидент бях много тъжна,Мело. Но се научих да живея с тъгата си. Но сега все едно всичко се изживява наново. Колкото и да е разбито сърцето ми, колкото и да съм разочарована, любов... Не минава...
Еда: Сега взимам нещата в мои ръце. Ще се играе по моите правила.
Серкан: Договор за връзка между Еда Йълдъз и Серкан Болат
Еда: По моите правила, с моите наказания.
Журналист : Г-це Еда, говори се, че сте се разделили с Г-н Серкан? Излезнаха новини, че ви е изневери. Какво ще кажете?
Еда припада
Серкан: Еда

Те това не го очаквах

# 179
Според феновете: "В задачата се пита Еда в леглото на Серкан ли спинка Wink ?"

Ами да, на тази снимка Серкан спи на дивана. Май пак ще има гости с преспиване:
Сладурите ни те, защо се мъчат ...

Общи условия

Активация на акаунт