Свалянето на пръстените ще е тежка сцена, но ще го преживеем в името на истинското предложение и годеж, които следват. Много съм щастлива за трансформацията на Айдан! Не се и съмнявам, че мама Айдан ще е като Купидон за нашите робот и фея. Кой, ако не тя?? Доскоро си имахме Сейфи, приятелките, Енгин, но те всички бледнеят пред Айдан като идеи и методи. Доживяхме Айдан Болат да не иска Селин, а Еда за снаха. Амин! Нямам търпение за епизода. 

. (Ти най вероятно си психолог или психиатър).За мен беше много интересен и полезен. Права си няма абсолютно здрави и доволни хора.

Но пък с непознати във виртуална/реална обстановка, дрънкам та се не спирам. Намирам обща приказка с всеки.
аз мога да кажа , че това виртуално общуване помага много, но не изцяло . Трябва си и реално общуване. Мен от дупката ме извади гаджето, понастоящем съпруг . Той е Еда
дойде при мен с шумна , голяма компания приятели, в която някак успях да се впиша и да заобичам себе си . Мога да обичам много другите, но ми е трудно да обичам себе си , а това трябва да е на първо място според мен.

Аз нямам проблем някой да ми каже истината в лицето. Напротив, ще го оценя и ще се замисля върху това и ако съм съгласна , то ще работя върху съответното нещо, за да надградя над себе си. ..
Аз не съм за подигравка, сори!Препоръчани теми