Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми.Преди,сега и в бъдеще /Тема 50/

• 30 005
  • 740
  •   1
Отговори
# 330
Конкуренцията явно има нужда от тези близки кадри, за да покажат евентуално някаква химия между ГГ... Докато при нас ГГ си имат химия... физика... биология и всичко друго там😍😍😍

# 331
Само да покажа какво губят турските домакини докато СЕМ Турция се права на  .... ""Света вода ненапита"

# 332
Само да покажа какво губят турските домакини докато СЕМ Турция се права на  .... ""Света вода ненапита"

НЕ СИ ПРАВА🤦‍♀️Имай милост... Сърцето ми изхвърча❤❤❤ОФФФ...ОФФФФ....ОФФФФ
Кой ще му приготви питието на Керемчо, за да започне събличането😍😍😍

# 333
Привет, момичета. И аз като вас споделям мнението, че от събота до събота времето направо се влачи. Вместо да съм изгледала вече рекламата с леглото и чаршафите и да почва новият епизод, има да чакам още няколко дена… Persevere 
Но не идвам да се оплаквам, а да споделя нещо,което ми хрумна.Не знам обаче дали вече не сте го коментирали, тъй като понякога изоставам с темите и забравям какво съм прочела, та се извинявам предварително, ако вече е коментирано. Но след като евентуално ще изпратим Ефе в 21ви епизод, Еда остава без шеф, следователно и без работа…А Ефе и бабата нали са си гъсти, от един мардински чай пият, та си мисля дали бабата няма да го накара да прехвърли акциите си на Еда, онези 45%. Иначе какво ще ги прави тези акции, надали ще ги върне на пилето (освен ако не иска да прецака като за последно Серкан и така пилето ще стане с 50%, Серкан с 45%, а Ферит с 5%, което никак няма да е хубаво) Надявам се вместо това или бабата да се появи и да е съдружник на Серкан, или Еда да му стане…А вие представяте ли си Еда и Серкан съдружници?! Чок комик! GrinJoy
Не съм открила топлата вода и не споделям нещо вълнуващо, ама от скука като нямаме епизод си мисля разни неща. Пожелавам ви хубава вечер и един вълнуващ епизод в събота Heart Eyes

# 334
  • Кърджали
Лошото е че заради този турски СЕМ и ние губим същото... Много губим...
Сигурно ли е че Ефе ще заминава... щото наистина той замине ли, Еда остава без работа. Акциите му  - ясно че при Селин няма да идат, но Еда как ще се съгласи да ги вземе. Особено като се разбере, че бабата стои зад всичко това. Тя не иска да има никаква връзка с нея.
Иначе едно ми е любопитно - Серкан нали все мрънка, че не иска чужд човек в холдинга, не искаше Ферит, не искаше Ефе. Категорично заяви едно време, по време на фалшиия годеж, че не ще да позволи нито Ферит, нито Еда/като фалшивата, но предполагаема бъдеща съпруга/да имат глас в холдинга. Сега ако Еда получи акциите, Серкан пак ще ревне - акциите ми, холдинга ми...

# 335
Само да покажа какво губят турските домакини докато СЕМ Турция се права на  .... ""Света вода ненапита"

Ох, Миси, внимавай какво показваш вечер... Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Heart Heart

# 336

А , не може този американец да развращава примерните турски кадъни Stuck Out Tongue Winking Eye

# 337

Heart Heart
Яяяя го повторете този пост още два три пъти, че дето оцеляхме от короната да ни гътне инфаркт. На която й остана малко акъл и той да изфиряса на баклавички, на баклавички ...

# 338
  • Кърджали
Ще ме убиете ...
Ама знам какво ще сънувам довечера ... Hearts
Насън не се брои за изневяра, нали?Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 339
Алекс, Серкан каза, че няма да позволи Еда да се бърка в холдинга когато още тя не беше сърцето му... Сега според мен, особенно след като знае кой е виновен за инцидента с родителите й, не мисля, че ще има против Еда да притежава част от акциите... Напротив според мен ще смята, че е един вид компенсация... Не че акциите може да компенсират смъртта на родителите й... С две думи... Щом Еда ще е до него, той ще е щастлив😍

# 340
  • Кърджали
И аз предполагам, че ще е така... Ама ще ми е забавно да го видя - за всички други подскача като петле, но ако акциите се озоват у Еда .. След пъроначалният шок си мисля също, че ще е доволен. То акциите тъй и тъй си остават в семейството , все пак Еда ще му става съпруга, в това никой няма съмнение

# 341
  • Бургас
За акциите /къде е човечето дето се крие под стола?/
Ако Ефе ги продаде на Ферит? Той му е най-близък!!!! Rolling Eyes

Аз да си кажа, нещо не го издържаха момента с признанието на Ефе за пресата. Ей, така, на доверие, прие да каже на пресата /в Турция/, че Арт Лайф няма вина за покрива. Но.....дори не предположи, че нареждането на Серкан към "детската приятелка" е веднага да пусне записа в Европата. Мнооого наивен Ефе, че и Бабата нищо не го посъветва и остави името на мастития ландшафтен дизайнер да се срине в бранша.
Ако има друго, и не ми пускате разсейващи снимки........ може да пиша пак................

# 342

Heart Heart
Яяяя го повторете този пост още два три пъти, че дето оцеляхме от короната да ни гътне инфаркт. На която й остана малко акъл и той да изфиряса на баклавички, на баклавички ...
Хайде на прясната баклава😍😍😍
Алекс, аз нямам търпение да видя физиономията на Кокошката като разбере, че акциите са в Еда🤭(Ако това стане де)

# 343
Стига с този гол Керем де 😂 Ето една нова сърна, по халат 😂
Естествено е с TheBursincam филтър 😂
В този туитър само пишат, че цял ден са снимали в дома на Еда и това стори е с халата, с който е облечена Еда на снимките по-горе, които бяха качени.
Също, че Ханде и Керем били заедно на обедната си почивка.

Едно нещо не разбирам. Керем облечен с риза, елек, палто, а Ханде - баджаци голи, колена голи, гръд гола... Тез да не искат да я простудят? Тя за това ще ходи с шушони у тях и на сетовете ще е с халати завита 🤬😒

# 344

Heart Heart
Ооооо турската баклава най -хубава🤤

https://www.instagram.com/p/CIBfPu-gPUY/?igshid=3xbide6hxiy9
Ето така пазари Керем с Ханде🔥🔥🔥

Общи условия

Активация на акаунт