Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми.Преди,сега и в бъдеще /Тема 50/

• 30 032
  • 740
  •   1
Отговори
# 420
Момичета ,благодаря за превода , но не е хубав. Имам чувството , че е ползван автоматичен превод от друг език. Направо е мъка да се чете. Ще си чакам до събота аз Grinning

# 421
I seeee red..... 😍😍😍😍😍😍😍😍

# 422
Аз още не мога да си създам категорично мнение за отношенията между Ханде и Керем. И двамата ги открих сравнително много скоро, така че нямам достатъчно наблюдения как се държат по принцип. Ханде ми изглежда, че всички си гледа така с блеснал поглед.

Страхувам се, че неволно малко смесвам Еда и Серкан с Ханде и Керем, което определено влияе на възприятията ми.

Бих обърнала внимание обаче, че прословутите лайфове ги правят, когато те са на кеф, затова е нормално винаги да са нахилени и да им се получават толкова добре. В ТВ интервютата я няма тази спонтанност, защото всичко се случва по предварителна договорка, а за папарашките включваният, като ги дебнат някъде по коли, варти и т.н. пък съвсем да не говорим. Там винаги ги започват с неудобните въпроси и няма как да очакваме да се гледат като на живите включвания от инстаграм, защото веднага ще ги изядат.

Според мен най-близките им и хората от екипа на сериала знаят каква е истината, което като бройка вероятно е 100+. Сами преценете дали толкова хора могат да пазят тайна и то такава, от която толкова много хора по цял свят се интересуват...

И да не философствам много - така като аз виждам нещата - двамата нямат други половинки в момента, затова си позволяват и по-фриволно по турските разбирания поведение, но това все още не значи, че те двамата са заедно Kissing Smiling Eyes Времето ще покаже Wink

# 423
Момичета ,благодаря за превода , но не е хубав. Имам чувството , че е ползван автоматичен превод от друг език. Направо е мъка да се чете. Ще си чакам до събота аз Grinning
Аз само го превъртях, за да видя същата серия ли е, че доста маймунджОлъци съм виждала, ноооо явно язък за радостта 😂

# 424
  • София
Благодаря за топлия прием момичета   

Предполагам, че доста добре сте осведомени относно живота и на Керем и на Ханде.
Аз искам да споделя това, което знам за Ханде, относно предишните нейни връзки.
До този момент тя има две официално обявени връзки. През 2014г. Ханде започва връзка с актьора Екин Мерт Даймаз. Тогава тя е на 21 години. През февруари 2017 те се разделят. Не са известни причините за това. Двамата и до този момент са запазили много добри приятелски отношения помежду си.

Скрит текст:

В края на същата година Ханде започва връзка с известния в Турция певец Мурат Далкълъч. Тяхната връзка е съпътствана с раздели и събирания. Той има един неуспешен брак с Мерве Булур.

Скрит текст:

Двамата решиха да сложат официално край на връзката си през август 2018г., като за това обвиняваха, че Мурат й е изневерил. В началото на 2019г. майката на Ханде почина от рак. Мурат беше този, който направи първата крачка за сдобряване, като отиде на погребението на майка й. Той оказа голяма подкрепа на Ханде в този тежък за нея момент. Тогава двамата решиха да си дадат втори шанс на връзката.

Скрит текст:

През м.май тази година се заговори и за брак. На 31.05.2020г. Ханде каза "ДА" на Мурат. Беше запланувана и сватба за 07.07.2020г. в тесен семеен кръг.
 Какво се случи след това историята засега "мълчи".  Дали тук няма пръст и нашият красавец и нов герой - Керем?         

То скрито покрито няма. Рано или късно ще се разбере.   

Засега ще им се радваме като Еда и Серкан

Но нищо чудно скоро и като Ханде и Керем

# 425
Според мен нямат връзка, Керем е хлътнал доста, но Хандеми хаир

# 426
Ашк йок - анлайъш вар казвам пък аз -хайранлък вар та те така Simple Smile
СерКер връзката като човек който я следеше под лупа >>>>
Много моля и дума за сравнение не може да става!
99 процента на сета може да стане нещо дам метнат искри,но в тоя живот не всички са ФахБур или НесКад години наред се опитвам да го обясня в какви ли не ситуаций не само свързани с Керем. Но на Керем му върви само за Хандета да го женят.Какво да кажа друго години наред съм чела какви ли не болни фантазий сега тези грам не ме шашкат ако има нещо то ще си стане ясно
Защо на зорлем искат да стане нещо така вредят на отношенията на тези хора и не са наясно с тази истина...Против съм това шипване или го прави класно или нищо не прави винаги съм била така!

Най-сетне изгледах последния преведен епизод,че две серий не гледам от нямане на време този Ефе пълен найлон бе!
Алекс, ще ти чакам коментарите касаещи ШМ!

# 427
I seeee red..... 😍😍😍😍😍😍😍😍

Леле Бурсинче , с това I see red , ми напомни филма  365 дни , да си представяме ли Керем и Ханде Stuck Out Tongue Winking Eye

# 428
Леле Бурсинче , с това I see red , ми напомни филма  365 дни , да си представяме ли Керем и Ханде Stuck Out Tongue Winking Eye
Извинявай, Филипинче, но ти къде спа преди някоя и друга страница 😂😂😂
А с това тяхното споменаване на тоя филм и тая песен, от миналия ден ми е в главата и чак си я пускам да я слушам, но с на Еда и Серкан картинките, че е по-яко 😂😂😂
(Нали знаеш, че се бъзикам с това за спането 😊)

# 429
Извинявай, Филипинче, но ти къде спа преди някоя и друга страница 😂😂😂
А с това тяхното споменаване на тоя филм и тая песен, от миналия ден ми е в главата и чак си я пускам да я слушам, но с на Еда и Серкан картинките, че е по-яко 😂😂😂
(Нали знаеш, че се бъзикам с това за спането 😊)
Пропуснала е 😋Ама аз за затвърждаване на знанията реших да припомня🤣

# 430
Според DigiLUP, нашият е на второ място Simple Smile

# 431
Да и според мен може би все още нямат връзка. Казвате, че Керем е по-хлътнал, но той е и по-добрият актьор от двамата, може да игряе ❤️, но аз лично не вярвам. Та той почти си  призна - каза, че е впечатлен от това колко е скромна и позитивна Ханде. Впечатлен от една красива и свободна колежка, дето гали и целува всеки ден. Ами това ще каже пред журналистите, какво да каже: " Лудо влюбен съм в нея" ли?
Ханде може да се прави на по-желязна, но една жена не се влюбва в един мъж, тя се влюбва в начина, по който той я гледа. А тук Керем бей равен няма. 😜

# 432
Нашите са много тихи...няма сторита,няма лайфове ,а и ребус няма 🤷♀
Пак ще ни затрупат с всичко на веднъж да се чудим кое да гледаме🙄

# 433
Ашк йок - анлайъш вар казвам пък аз -хайранлък вар та те така Simple Smile
СерКер връзката като човек който я следеше под лупа >>>>
Много моля и дума за сравнение не може да става!
99 процента на сета може да стане нещо дам метнат искри,но в тоя живот не всички са ФахБур или НесКад години наред се опитвам да го обясня в какви ли не ситуаций не само свързани с Керем. Но на Керем му върви само за Хандета да го женят.Какво да кажа друго години наред съм чела какви ли не болни фантазий сега тези грам не ме шашкат ако има нещо то ще си стане ясно
Защо на зорлем искат да стане нещо така вредят на отношенията на тези хора и не са наясно с тази истина...Против съм това шипване или го прави класно или нищо не прави винаги съм била така!

Най-сетне изгледах последния преведен епизод,че две серий не гледам от нямане на време този Ефе пълен найлон бе!
Алекс, ще ти чакам коментарите касаещи ШМ!

Я ги преведи тези вар моля

# 434
  • Кърджали
Това не е превод от момичетата, дето по принцип превеждат сериала, нали? Прегледах го (понеже нали пращам линк на приятелката ми), това просто е пуснато преводач. Изчакайте си до събота да си дойде истински преведената серия, това е загуба на време и само ще се ядсате на серията....
Рядко си позволявам да коментирам превод, знаете, но тук дори не е превод, няма никакъв положен труд...

По въпроса Ханде - Керем- ашк няма да пиша нищо. Кефи ме енергията, която има между тях, това не може да се изиграе. Но дали е любов или просто симпатии ние можем само да гадаем..
Те да са доволни и щастливи, пък другото  е вятър работа..

Цял ден едно 2 часа интервю не мога д изгледа. Все ме прекъсват. Личи си, че малкият е вкъщи 🙃🙃🙃🙃

Общи условия

Активация на акаунт