Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми.Преди,сега и в бъдеще /Тема 50/

• 30 023
  • 740
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Ах, Налбантова, тази студена вода, дето ни я сервира... хич не охлади страстите. Само да кажа, че на теб Ханде ти споделя за договора, но на мен други неща ми сподели... Нямало да има отвличане, защото похитителите са видяли тази снимка:

# 481
Леле Бурсинче , с това I see red , ми напомни филма  365 дни , да си представяме ли Керем и Ханде Stuck Out Tongue Winking Eye
Извинявай, Филипинче, но ти къде спа преди някоя и друга страница 😂😂😂
А с това тяхното споменаване на тоя филм и тая песен, от миналия ден ми е в главата и чак си я пускам да я слушам, но с на Еда и Серкан картинките, че е по-яко 😂😂😂
(Нали знаеш, че се бъзикам с това за спането 😊)
Пропуснала е 😋Ама аз за затвърждаване на знанията реших да припомня🤣
О, дружки - сори , ама не съм го проспала ,Уж да отбележа ,че песента ми припомня един друг много секси мъж и после явно съм се отнесла . Но разбрах ,че и други са гледали онзи филм Stuck Out Tongue Winking Eye Признавам ,че го гледах сама и обикновено , когато гледам някой впечатляващ филм го препоръчвам на мъжа ми , НО този не го препоръчах . Замълчах си Satisfied Joy
Е, такова нещо в турски сериал няма да видим , там и бебетата ги носи щъркела Smiley
Айде , бягам в другия проект на Асена Б. да си изплакна окото с един друг красавец Grinning

# 482
  • София
HeartpulseHeartpulseHeart EyesAnimal Heart Eyes Cat
Скрит текст:
Привет момичета!  Приемате ли нови попълнения?
Чета ви от първия ден на старта на сериала. До този момент се въздържах да коментирам, но тази снимка на Катрина за влюбения поглед на Керем ме провокира да се включа.  

Според мен Керем в момента е активната страна.  То се вижда и с просто око. Сияе, когато е около Ханде. Аз отдавна следя кариерата на това красиво момиче и до този момент не съм виждала друг нейн екранен партньор толкова открито да я ухажва  
Той пърха около нея.  Песнички и пее и то не случайно подбрани. Особено тази, на Елвис Пресли, която и пее в колата. Текста е много показателен за чувствата му.

"Приличаш на ангел,
ходиш като ангел,
говориш като ангел...
Ти си дявол под прикритие...

https://www.youtube.com/watch?v=h5ulNHzhoYM&list=LL&index=1

И това той пее в нейно присъствие. Други няма  в колата. Даже я посочва с пръст. За да й покаже, че това се отнася за нея...  Ханде трябва съвсем да е задръстена, за да не разбира какво се случва  

Скрит текст:
Според мен и тя е влюбена, но е много по-обрана. Умее да се сдържа и да не показва толкова явно чувствата и емоциите си. Поне не публично. За насаме не знаем...  
Но според мен Ханде е избрала много правилна тактика. Не трябва толкова бързо да се предава. Нека малко да се бори за нея, а не веднага тя да му се хвърли на врата.
Слагам една снимка на това как Ханде гледа Керем. Нека да ги съпоставим. Кой е по-влюбеният ще разберем скоро...

[/spoiler][/spoiler]
Радвам се да те видя Благавест - еййййй, откога не съм те засичала. След активността ми нон стоп по незабравима - вече я карам по явяш яваш - повече чета Animal Heart Eyes Cat  Flowers Four Leaf Clover  Heart Eyes
напълно съм съгласна с казаното.
Скрит текст:
Привет мили дами, още от преди свадбата на Селин/във връзка с договора/ на мен ми дойде идеята по натам така да се развият нещата, че Еда да стане собственик с 50%, ето днес и вие вече мислите и го пишете - ха дано да стане - ще бъде много интересно!  Heartpulse  Heartpulse  Flowers Rose
Поне успях да ви прочета - нямате стигане- нооооо - как мислите за добър епизод за 3-4 часа наемате ли се да изпишем една цяла тема - какво мислите по въпроса . Благодаря! Thinking
Привет Ади, добре че има такива прекрасни теми, като тази, та да се засечем.  
Ей хубави времена бяха, даже незабравими  Имаше един Яваш, Яваш и една друга Еда, но за съжаление всичко е история.
Затова пък младите напират и то доста яростно завземат освободените места. И напълно заслужено са на върха на вълната.
Красиви и талантливи са и Керем и Ханде. Пожелавам им и в живота да са щастливи.

# 483
Момичета , НЕ ЗНАМ как ми се появи поста 2 пъти Scream

# 484
Налбантова , супер забавна си, честно ... много ме забавляваш Stuck Out Tongue Winking Eye

Вижте на какво попаднах ... това не е ли приятелят на Биге ?

Миси, това е гифче от реклама на DeFacto , двамата са били или още са не знам рекламни лица на тази марка дрехи , в ютуб има 3 техни реклами . И трите са много готини , бях ги споделила в не знам коя поред тема Joy също коментирах , че си подхождат за двойка в сериал , ама след 2-3 години нали , като свърши този Stuck Out Tongue Winking Eye Joy
https://youtu.be/3kyyq1hN_xc

Налбантова и Бърборанка днес са в стихията си Joy оправихте ми настроението , благодаря  ви Hug

Това с отвличането ми си струва много странно за нашия сюжет Thinking аз чакам да разбера дали ще има конкурс за кучета Joy предните дни имаше пак някакви снимки с кучета на сета Joy

# 485
Хора, на нас тука ни е лесно - разбираме, че е сериал и скоро ще има събиране, но вижте това клипче, душата ти къса, милото, кога ли ще разбере, че леля и калеко всъщност се обичат 😍😂😂

https://www.instagram.com/p/CIA23Fgpl19/?igshid=klr2qhgzcco5

Бърборанке значии, все така ми подаваш тая топка, че фермани мога да пиша ама да не досаждам на хората 😂 само ще ти кажа, за протокола - Ханде ми каза много повече , но вика "Моля те, понеже си ми BFF, не го казвай, за да изненадаме булките от бг-мама". За общото благо пазя тайната 🤬
Adi_h няма никакъв проблем Simple Smile Тук всички споделяме каквото имаме, кой баница, кой лютеница, скоро и Робота ще поискаме, като дойде време за чистене... 😂
mikipoli няма 2-3години, сериалът е закупен от Индия, а там сериалите са им по 3456серии, демек до 2044 ще се излъчваме 😂😂😂 (бъзикам се, то бива индийците да купят турски сериал 😂😂)

# 486
  • Пришълец
Тоз наш сериал сее поквара, но те индийците купуват турско между другото, хора с вкус са. Joy

Мики, къде се губиш Grinning

# 487
Музикален поздрав от мен Kissing Heart очаквам Серкан да я изпее на Еда , все едно за нея е писана Grinning

https://youtu.be/FjAe4BTegho

Опит за смислен превод Joy
Скрит текст:
Обичам целия ти облик , невероятен образец,красота и добродетел в едно , умееш да прощаваш...не би оставила никой да умре, даваш ни надежда.
Не знаеш колко струваш, мисля че все още не си си дала сметка затова.
Правиш така , че хората да благодарят , че съществуваш.
Обичам те повече от нов свят.
Повече от перфектен ден.
Повече от пивко вино.
Повече от дълъг сън.
Повече от песен, изпята от дете.
Повече от моята музика, от моите години.
Повече от моите тъги , повече от моите дела.
Повече от моите импулси , повече от моите удоволствия.
Повече от нашата любима игра.
Повече , още повече те обичам.
Обичам цялата ти личност, ти си притча за живота , могъща пепеляшка.
Твоето умение да ни обичаш , не забравяш ничия болка и се опитваш да ни зарадваш.
Не осъзнаваш каква си и се ужасявам , че ще го разбереш.
Правиш така , че розите да се бият затова, коя от тях да бъде твоя брошка.
Обичам те
Повече от дълго пътуване.
Повече от златно поле.
Повече от стар приятел.
Повече от всеки светец.
Повече от твоята чистота, украсена  с грешки.
Повече от твоето упорство, което не се пречупва.
Повече от твоята радост , от твоите цветове.
Повече от твоята чувственост, която мислиш , че скриваш.
Повече от първата ни целувка.
Повече, даже повече те обичам.
Повече от нашата магична брачна нощ, още повече от това те обичам. Heart

Последна редакция: пт, 27 ное 2020, 00:00 от mikipoli

# 488

Ей така да ви гледа за лека нощ

# 489
Аз ви оставям за лека нощ едно ново видео с ревнуващия Серкан и едно поетично видео с Еда и Серкан.

Видях един коментар в Туитър, че първия фраг на 12 епизод беше най-хубав. Наистина е така. 😍😍😍

Керем вече има 5,7 млн последователи в Инстаграм.

ПС. Mikipoli, песента наистина много им отива 😍😍😍.

# 490
  • Кърджали

Пак ли стана полунощ.
Писах  че ще пусна по-и тересното кюкато превод на интервюто, което ми попадна днес (и апе е от преди 6 месеца)  От два часа интервю подбрах толкова

Обича рисковите проекти. Тези, с които де захващаш не защото "от това ще спечеля пари", а " това ще е готино, да опитаме"
Има продуцентска компания с която подкрепя проекти, които могат да бъдат рискови, но са му интересни, "Ако ще губим пари, поне да ги губим за нещо, което си заслужава" Когато не снима, основно се занимава с компанията си.
В "Очакване на  слънцето" Керем Сайер е добър баскетболит, Керем Бюрсин е ужасен такъв. В Керем Сайер го е привлякло характера на героя му, това че е е много различен от него и героят му прави неща, коитотой иначе не би направил, макар че понякога му се иска.
Не е привърженик на идеята, че щом е звезда трябва да живее далеч от хората, да не се качва в метрото например " ще се снимаш с няколко човека, какво толкова" 🙃, та от време на време и в метрото се качвал.
В кое историческо време би искал да живее, ако можеше да избира? - Преди няколко хилядолетия, с някакъв нож в ръка, с харпун... Когато човечеството не се е развило все още толкова...
Не обича да се гледа по телевизията.

Харесва независимото кино, късометражни те филми. Препоръчва "The payment", късометражен филм.
Като избира сценария трябва да го привлече героя,да го хареса, характера. Признава че не винаги е правил правилните избори на сценарии.
С продуцентската си компания засега не би продуцирал сериал за телевизия, не харесва това, че сериите са толкова дълги... Продуцират основно независимо кино. Би искал да снима късометражен филм.
Когато правиш избор свързан с кариерата, вътрешният си глас ли слушаш или пресмяташ всички рискове? Опитвал и двата варианта, но е по-доволен когато е слушал вътрешния си глас. Като е вземал решения основавайки се на разум, пресмятайки рискове накрая съжаляваш.
Иска да снима в Америка. Корона вируса, а след това и новия сценарий (още не са били почнали снимките на SÇK) са му променили малко плановете. Но определено иска да се насочи натам, без да спира все пак напълно работата си в Турция.
Обича вампирите, легендите за вампири Като му предрожили ролята за Димитри веднага се съгласил, после е решил да участва и в продуцирането му. Смята че риска си е заслужавал.
Дори и във всеки провал печелиш нещо - опит.
На няколко пъти казва че не разбира защо само при тях се снимат серии по 140 минути. Тов води до проблеми в качеството - дали при сценария, дли при заснемането. Според него не трябва да е така, това е изтощително и от него печелят само продуцентите, защото могат да продадат една серия, разделена на 3 и да спечелят тройно. Екипите не са големи, на един човек от екипа се възлагат по сто задачи, сценаристите се отдалечават много от актьорите. Според него ( и водещият) сценаристите трябва да имат много сериозна връзка с актьорите.
В Америка вика - екипите са по-големи, всеки се занимава само с едно нещо. Говори за разликите на снимане на сериали и филми в Америка и Турция, разликите как каналите определят правилата за рекламите, в Турция цената на рекламите е обвързана с рейтинга, затова и така се прекъсват сериали...
Като приел да участва с Aynen aynen намирал предните сезони (с участието на Ураз) за много сексистски и настоявал това да се промени.
Харесва когато и второстепенните герои в сериалите имат развитие, а не се набляга само на главните
Ако може да промени 3 неща на света.
1 и 2.отношението към природата и животните
3. Сексизма и отношението към жените.
Незабравим спомен - първите спечелени пари от актьорството
Значението на татуировката му "Бъди какъвто изглеждаш, или изглежда какъвто си"
Любим филм (ако съм го разбрала правилно) Апокалипсис сега“ (Apocalypse Now)
Актьор, а който би искал да играе - Халюк Билгинер
Любим сериал - Warrior
Любима книга - The Will to Change, Бел Хукс.
Водещият на няколко пъти му казва, че ако има списък за нещата за които е закъснял, запознанството му с Керем влиза в този списък. Харесал го как разсъждава и говори и му се искало много по-рано да се запознаят.

Последна редакция: пт, 27 ное 2020, 00:16 от Aлекcандрa

# 491
  • Пришълец
Доколкото може да се съди по няколкото прочетени изказвания качествен човек е... ”И във всеки провал печелиш нещо ценно - опит”. Значи умее да извлича най-ценното. Сгря ми сърцето направо с онова, което би искал да промени в света - най-общо казано отношение към хора и природа.
За продължителността на епизодите ясно, не вярвам да има актьор на който му харесва тоя натоварен график. На мен като зрител ми прелива чашата с тези серии по над два часа, а какво остава за актьорския състав и целия останал екип, идва им свръх направо... Пък в оригинал гледам единствено Почукай на вратата ми, другото с бг аудио и 45-минутни. Ако един ден евентуално го пуснат по наша телевизия обаче е ясно, че никога няма да им нацелят подходящи дубльори...

Брей, шашна ме, обича да си отправя предизвикателства - Керем Бюрсин за разлика от Керем Сайер е ужасен баскетболист. И? Как се е усъвършенствал, че да не изглежда нелепо в роля Joy
Татуса  "Бъди какъвто изглеждаш, или изглеждай какъвто си" в съответствие с философията чу за живота (Меги видях, че ми беше отговорила предии... неизвестен брой страници).

# 492
  • София
Привет цветни и усмихнати момичета! Добър вечер на тези, които са все още будни! Добро утро, на останалите! Flowers Hibiscus

Днес в темата се бяхте развихрили яко! По всичко личеше, че ви липсват новини, въртели сте се в нещо като оматьосан кръг, който странно защо винаги завършва със снимки на Керем Бурсин (в повечето случаи забравил да си сложи тениска/риза!)! Щом се е наложило Nalbantova да ви охлажда, положението е сериозно! Добре поне, че аз скоро не съм халюцинирала, че Серкан Болат е зад гърба ми (сигурно защото скоро не са го показвали с любимия парфюм в ръка....)! Sunglasses

Алекс, благодаря за превода на интервюто! Какво да кажа за него, освен че Керем Бурсин все повече ме кефи! Flowers Rose
Бърборанке, много стилни и оригинални текстове! Мисли за отпечатване! Sunglasses

Не планирах да пиша за Серкан, за него съм писала вече много пъти в темата, но ... бях провокирана от следните две изречения: „Защото знам, че ако не си тръгна, ти ще го направиш! Бях уплашен от това, което щеше да се случи, ако не си бях тръгнал!“ в края на еп. 19 в ето този ключов момент

и сериозно се замислих за видимото и невидимото за нашите очи в неговия образ. Среднощните ми размисли са отново пространни (не е възможно да се пише за Серкан Болат кратко Heart), така че само за тези с интерес към нашия любим герой!

Скрит текст:

Серкан: Аз все така не харесвам напълно, безпаметно образа на главния ни герой Серкан Болат, такъв какъвто ни го представят сценаристите! Ентусиазирана и въодушевена от невероятната игра на Керем Бурсин, понякога просто не се замислям сериозно върху образа, който той постепенно изгражда! Единодушни сме по въпроса, че Керем Бурсин е изключителен актьор (много силни драматични сцени прави, страхотна игра с очи, мимика и т.н.), страшно много харесвам превъплъщението му в образа на Серкан Болат, но героят му невероятно често ме дразни! Защо? Защото е много странен, нетипичен, неуверен, объркан, многопластов  (разбрах от последното интервю на Керем Бурсин, че именно заради тези особености на образа е приел ролята, което е повече от похвално!)!

И така, вече 19 (деветнадесет) епизода гледам многократно действията и постъпките на Серкан Болат, слушам го какво и как говори и в отделни моменти имам странното усещане, че нашият главен герой е с дисоциативно разстройство на личността! От една страна строг, коректен в професията, колегиален с екипа си, педантичен в ежедневието си, изключителен способен, с нюх за печеливши проекти, с престижни награди и международно известност архитект, успешен бизнесмен! От друга страна един мъж, извънредно нерешителн и несигурен в собствените си чувства (тръгна към Селин и по пътя внезапно реши, че всъщност е влюбен в Еда, еп. 11), безкрайно неуверен и колеблив в отношенията си както спрямо Еда, така и по отношение на Селин, страхуващ се от хората в личния си живот, който рядко прави комплименти или ги прави по завоалиран начин! Мъж, на който му бяха необходими цели 11 (единадесет) епизода серийно време, за да признае сам пред себе си и пред Еда, че е лудо влюбен в нея! Трябваха му още 5 (пет) епизода (от 15 до 19 еп.), за да събере кураж и да признае пред Еда, че се е страхувал да й каже истината и за да осъзнае, че не може да си представи тя да е с друг мъж! Но....така и не му стигна времето, да й каже истината за раздялата им в очите, да разкрие тайната за смъртта на родителите й!

Чух думите му „Бях уплашен....“ в края на 19 еп. и си отговорих на повечето въпроси, които сама си задавах за поведението на Серкан Болат! Серкан Болат бил уплашен, той се страхува! Спомних си една стара арабска поговорка в която се казва „страхът изяжда душата“ („Al-kahf ya kol Al-rooh“)! Страховете у нас са по-лоши от реалните опасности! Понякога мислим, че е по-добре да се страхуваме, за да предвидим лошото! Страхът обаче не е това, което ни пази! Страхът е това, който ни пречи да се доверяваме! Страхът е това, което ни обърква! Страхът ни обездвижва и сковава! И за да се освободим от него е необходимо движение, развитие, възможност да виждаме нови неща, да преживеем различни ситуации. Движейки се в живота без страх, бихме могли да приемаме всичко доста по-лесно и по-спокойно. Когато паднем е важно да станем и да продължим, вместо да се смятаме за непогрешими! Желанието за контрол също е демонстрация на страх и веднага това ме връща обратно към еп. 1 и Серкан, губещ контрол след изкрещените от Еда думи, че е безчувствен робот! Защото да искаш винаги и всичко да е под твой контрол, а Серкан обича всичко да е под негов контрол, което му беше казано неколкократно в различни сцени както от Еда, така и от Селин за него е илюзия, че няма да преживее какъвто и да е провал в живота си!

Странна ми изглеждаше несигурността, пълното отричане на Серкан спрямо неговото значение, неговото място в чувствата на Еда, правейки сам своите изводи и заключения: „По-точно аз не съм подходящ за нея! Вероятно вече съм започнал да й омръзвам, или вече й омръзнах!“ по време на вечерята със Селин (еп. 7); „Мисля си, кога ще ти омръзна?“ към Еда (еп. 12); „Мисля си, кога ли ще й омръзна!“ към Енгин (еп. 14)! Серкан казва тези думи, защото Серкан се страхува, че може да изгуби Еда (без значение, че в еп. 7 все още не признаваше дори пред себе си, че е влюбен в нея!)! Разглеждах постъпките и думите му от много и различни гледни точки (самотно детство в чужбина, липса на родителска любов, пренебрежително отношение от страна на баща му, загуба на любимия приятел и брат), но не допуснах, че водещ фактор в живота, в поведението на мъжа Серкан Болат е страхът! Вече придобиват друг смисъл думите му по отношение на Еда! Вече разбирам причината, защото един от най-необяснимите страхове на хората е страхът от изневяра! Срещу изневярата не можеш да направиш нищо, не можеш да контролираш любовта си, не можеш да контролираш привличането в човека до теб, не можеш да контролираш самия човек до теб! След като в края на 14 еп. Серкан каза на Еда „Bitti“, той обясни пред Енгин, че е постъпил така, за да не я нарани, защото по-добре Еда да мрази него, отколкото да научи истината! Не любовта му към Еда, страховете вътре в него го накара да постъпи така! Страхът и чуждата вина принудиха Серкан да вземе това решение! Серкан се изплаши от неувереността в чувствата на Еда към него, от неизяснените им и все още крехки взаимоотношения, от липсата на ясна визия какво да направи с тази несигурност и вината на баща си, стоварила се внезапно върху него, как най-правилно да постъпи! Страх, съмнения и несигурност го накараха да процеди през зъби онова „Bitti“ на терасата, където започна и приключи всичко! Не намирах логика в това един умен, интелигентен и успешен бизнесмен да не е наясно, че тайната ще излезе наяве!  Разби сърцето на Еда не един, не два, а три пъти до сега! Но това „Bitti“ го изрече с цялата болка на душата си не успешния бизнесмен, а мъжът Серкан Болат, пропаднал дълбоко в бездната от страхове вътре в себе си, страхове, с които тепърва трябва да се бори! За да се справи Серкан със страховете си, за него е жизнено важно да има до себе си позитивен човек като Еда! Защото той трябва да осъзнае стойността на личността Серкан Болат, мъжа Серкан Болат, не бизнесмена Серкан Болат (професионално той е напълно наясно със себе си!). Трябва да проумее колко е добър и необходим на другите, все неща, на които никой не го е научил и никой не му е показал като дете!

Надявам се скоро да ни покажат един Серкан Болат сериозно преосмислил поведението на второто си „аз“, онова възкръснало от миналото усещане, че е жив, че има сърце, че може да обича! Да ни покажат как Еда бавно и постепенно, стъпка по стъпка, с нейното женско упорство, с много  такт и лъчезарни усмивки отнема всички страхове на Серкан, убеждава го колко важно място заема в живота й, в живота на родителите си, колко добър е той не само като архитект и бизнесмен, но и като син и любим! Да му докаже, че заслужава любовта й! За да видим в най-скоро време усмихнати, щастливи, сияйни и влюбени нашите главни герои!

В заключение ви поздравявам с едно от многото любими стихотворения, за което си спомних, докато пишех за Серкан Болат и неговата звезда Еда Йълдъз:

Той ще си спомни колко я обича
едва след края на света,
когато само негова и много ничия
тя се превърне във звезда.

Когато всичките ѝ атоми
сформират огнено кълбо,
когато лумнат сетивата му
във нейния лъчист поток,

когато се взриви душата ѝ
прераждайки се във пулсар
и жадната ѝ гравитация
погълне смазващия мрак,

ще звъннат песенно фотоните
и светлината ще се стича,
а той внезапно ще си спомни,
че всъщност много я обича.

Радосвета Аврамова/caribiana

С пожелание за хубав и успешен петък! Благодаря ви, че правите дните и нощите ми усмихнати! Gift Heart Kiss Flowers Bouquet

Последна редакция: пт, 27 ное 2020, 03:21 от nrgmama

# 493
И една съпоставка Simple Smile
От сериала / и в реала

.... той погледът не лъже ... Heart Cupid Heart

В сцената от сериала Керем демонстрира такова флиртаджийско-съблазнително поведение, че ум да ти зайде... Нямаше страстна целувка, леко я закачи по бузката, отърка носле по кожата й... Но със сигурност сцената като заряд беше сто пъти по-чувствена, отколкото десетки сцени в много други сериали, взети накуп  заедно.. Една от любимите ми сцени...

Последна редакция: пт, 27 ное 2020, 03:42 от mury9

# 494
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един страхотен ден изпълнен само с положителни емоции Hug

Да видим днес какво са ни приготвили продуцентите Wink

Общи условия

Активация на акаунт