Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми.Преди,сега и в бъдеще /Тема 50/

• 30 024
  • 740
  •   1
Отговори
# 465
Това с коктейла е лесно, Мартиниии🤣🤣🤣🤣🤣Отивам да разресвам перчема😋
Кой би искал да отвлече Еда?!?! Защо?!?! Нещо не ми се връзва..Ама знаем ли колко Мардински чай са пили от екипа

# 466
Продуцентите са виновни, според мен. Днес ако бяха пуснали ребуса, феновете щяха да си развиват теории цял ден  и нямаше да се занимават с глупости. (Сега бразилките развиват теория, че бабата отвлича Еда, за да я жени за избран от нея жених. Серкан затова бил в дома й, чудейки се на кой да плати откуп - (с Гугъл преводач)).
 А и нямаше да се дразнят толкова на Енгин и Пъръл ...
Утре сутрин ще пуснат озета и снимки на 20 еп. и вечерта ребуса, който става излишен  ...
Бърборанке, тази вечер си в стихията си  Stuck Out Tongue Winking Eye Hug

Последна редакция: чт, 26 ное 2020, 20:16 от mi_si

# 467
Бърборанке хвърляш ме на тези тигрици тука и сега чакат да плакнат око, но Налбантова е винаги една крачка напред и не случайно разглеждах темите назад, за да видя дали точно тази снимка на голия Керем не я има. И Бум, оказва се, че я няма, за това я пускам в скрит текст, щото е малко 18+, а ако ме изгонят само ти, БЪРБОРАНКЕ, щe си виновна 😂

Заповядайте, момичета, с топли чувства от мен за вас 😍
Скрит текст:

Айде малко да охладите страстите, хиенки такива, гладни за свежа и гола Керемска плът 😂😂😂😂

Само да кажа нещо по сериала - как ще я отвлекат? Дето оня вика "От къдЯ на къдЯ?!". От вчерашните фенски снимки се видя, че Ханде е на снимките с оня халат завита, кой ще я отвлича? За чий ще я отвлича? Та тя ще го побърка този, дето я отвлича, все пак я познаваме вече 😂 Серкан вдигна ръце от нея, когато е яхнала метлата, та те ли няма 😂😂
А защо са в къщата на Еда ли? - Защото майка и син ще отговарят за постъпките на баща и съпруг, защото той е малко пут*о, за това са там според мен.

Снимката си струваше, нали 😂😂😂

# 468
Налбантова , супер забавна си, честно ... много ме забавляваш Stuck Out Tongue Winking Eye

Вижте на какво попаднах ... това не е ли приятелят на Биге ?

# 469
Аз видях 3 сценария да се обсъждат:
1) Серкан, Айдан и Енгин са отишли в домът на Еда да я искат за снаха, а парите са за сватбата Bowtie
2) Селин (След пропадналия опит да раздели Еда и Серкан Scream) е организирала отвличането на Еда, за да я разкара от животът им Frowning1 Ама екипът по отвличането ще е съставен от идиоти и Серкан ще намери Еда.
3) Бабата е организирала отвличането на Еда, в замяна иска акциите (45%) на Серкан, и Серкан е подготвил паричната стойност на акциите, с надеждата да не се налага да се раздели с холдинга. Но в крайна сметка бабата щяла да намери начин да докара Серкан до фалит. Fearful

* ама досега не е имало толкова хора в домът на Еда - целият офис, всички са там, може да е годежът на Фифи и Ердем? Joy

# 470
Хайде сега отвлечена🤦‍♀️Май наистина ще минем от ромком на драма... Не съм съгласна, има къде къде по-интересни неща от отвличането... Ама да видим

Тъкмо да вдигнат рейтинга, че нали нашите сънародници само това харесват.. да им имам и вкуса SmileSweat Smile

И много развалиха традицията нашия сериал.. Преди винаги пускаха ребус,озет , фрагове - всичко. А сега какво? В петък, последният ден пускат ребуса и озета ...

# 471
Те май тия два дни снимат 21 епизод много активно - всички са навсякъде. Дано има достатъчно кадри да сглобят в събота трейлър и да ни го пуснат след 20 епизод.

Ама дори и да са много заети какво им пречи поне снимчици и емотикони да ни пуснат....

# 472
Те май тия два дни снимат 21 епизод много активно - всички са навсякъде. Дано има достатъчно кадри да сглобят в събота трейлър и да ни го пуснат след 20 епизод.

Ама дори и да са много заети какво им пречи поне снимчици и емотикони да ни пуснат....
Именно ! това е работа за няма и 1 минута да начаткаш едни емотикони, к'во толко?

Иначе дано имат за трейлър веднага след новия епизод, да.
Ама си мисля,  че скоро бабата няма да я видим в сериала. Веднага казвам защо.
Преди научихме за Ефе с 2 епизода предварително, че ще се присъедини, а сега нито е съобщено нито нищо!
Вярно, бяха споменали, че има каст в момента за 5? мисля, че бяха, нови актьора , но .... Нищо официално няма и не е потвърдено, т.е. може да не е скоро.

# 473
Аз само да оставя това тук:
Ейй момичета, аз вече думи нямам.. гледах, гледах, гледах, заспах и разбира се, сънувах сериалчето Joy То бива ли такова пристрастяване вече Joy По-интересно,обаче, е какво сънувах Grinning Тъй като допоследно мислих какво значат думите на Еда, сънувах, че за да отмъсти на Серкан за отношението му към Селин и за да го подлуди от ревност, Еда започва да се среща с едно момче... НО това момче се вманиачава по Еда и когато тя му казва, че трябва да се разделят той я отвлича. Серкан разбира се полудява и тръгва да я търси. Намира я, пребива другото момче от бой и се сдобряватт. Събудих се със сърцебиене и потна цялата Joy
Айше ханъм или чете, или съм станала ясновидка. Joy Шега, шега, то това с отвличането си е клише при ром-кома Joy Дано ако има, да го е направила Селин, че веднъж завинаги да я разберат всички каква е и да я изпратят там където ѝ  е място (в лудницата) Grinning

# 474

"Кой говори тук за отвличане?" 😋

# 475
Едно видео да оплакнете очото и с Ефе. Можеше да развият героя му и да стане по-интересен. Аз досега не го харесвах особено на външен вид, нещо кривоглед ми се струва. Но щом ще напуска сериала, да го изпратим подобаващо

# 476
  • In the light side of the Moon!
Или нещо пак объркаха схемата с промотирането или времето наистина минава много бавно.
Пуснаха 2ри фраг, доста рано според мен, след това 2-3 дни суша от всякъде, нито озет, нито емоджи. Поне емоджите да бяха пуснали днес! 😩
Излизането на превода в събота, затруднява още повече!

Хади, Али....следващия сън ти пожелавам пиян Серкан в спалната, а Еда му трие потта.....че да облажим и ние малко 😂😂😂

# 477
Леле Бурсинче , с това I see red , ми напомни филма  365 дни , да си представяме ли Керем и Ханде Stuck Out Tongue Winking Eye
Извинявай, Филипинче, но ти къде спа преди някоя и друга страница 😂😂😂
А с това тяхното споменаване на тоя филм и тая песен, от миналия ден ми е в главата и чак си я пускам да я слушам, но с на Еда и Серкан картинките, че е по-яко 😂😂😂
(Нали знаеш, че се бъзикам с това за спането 😊)
Пропуснала е 😋Ама аз за затвърждаване на знанията реших да припомня🤣
О, дружки - сори , ама не съм го проспала ,Уж да отбележа ,че песента ми припомня един друг много секси мъж и после явно съм се отнесла . Но разбрах ,че и други са гледали онзи филм Stuck Out Tongue Winking Eye Признавам ,че го гледах сама и обикновено , когато гледам някой впечатляващ филм го препоръчвам на мъжа ми , НО този не го препоръчах . Замълчах си Satisfied Joy
Е, такова нещо в турски сериал няма да видим , там и бебетата ги носи щъркела Smiley
Айде , бягам в другия проект на Асена Б. да си изплакна окото седин друг красавец Grinning

# 478
HeartpulseHeartpulseHeart EyesAnimal Heart Eyes Cat
Привет момичета!  Приемате ли нови попълнения?
Чета ви от първия ден на старта на сериала. До този момент се въздържах да коментирам, но тази снимка на Катрина за влюбения поглед на Керем ме провокира да се включа.  

Според мен Керем в момента е активната страна.  То се вижда и с просто око. Сияе, когато е около Ханде. Аз отдавна следя кариерата на това красиво момиче и до този момент не съм виждала друг нейн екранен партньор толкова открито да я ухажва  
Той пърха около нея.  Песнички и пее и то не случайно подбрани. Особено тази, на Елвис Пресли, която и пее в колата. Текста е много показателен за чувствата му.

"Приличаш на ангел,
ходиш като ангел,
говориш като ангел...
Ти си дявол под прикритие...

https://www.youtube.com/watch?v=h5ulNHzhoYM&list=LL&index=1

И това той пее в нейно присъствие. Други няма  в колата. Даже я посочва с пръст. За да й покаже, че това се отнася за нея...  Ханде трябва съвсем да е задръстена, за да не разбира какво се случва  

Скрит текст:
Според мен и тя е влюбена, но е много по-обрана. Умее да се сдържа и да не показва толкова явно чувствата и емоциите си. Поне не публично. За насаме не знаем...  
Но според мен Ханде е избрала много правилна тактика. Не трябва толкова бързо да се предава. Нека малко да се бори за нея, а не веднага тя да му се хвърли на врата.
Слагам една снимка на това как Ханде гледа Керем. Нека да ги съпоставим. Кой е по-влюбеният ще разберем скоро...

[/spoiler]
Радвам се да те видя Благавест - еййййй, откога не съм те засичала. След активността ми нон стоп по незабравима - вече я карам по явяш яваш - повече чета Animal Heart Eyes Cat  Flowers Four Leaf Clover  Heart Eyes
напълно съм съгласна с казаното.
Привет мили дами, още от преди свадбата на Селин/във връзка с договора/ на мен ми дойде идеята по натам така да се развият нещата, че Еда да стане собственик с 50%, ето днес и вие вече мислите и го пишете - ха дано да стане - ще бъде много интересно!  Heartpulse  Heartpulse  Flowers Rose
Поне успях да ви прочета - нямате стигане- нооооо - как мислите за добър епизод за 3-4 часа наемате ли се да изпишем една цяла тема - какво мислите по въпроса . Благодаря! Thinking

Последна редакция: чт, 26 ное 2020, 22:44 от adi_h

# 479
Айде на преведения епизоооооддддд 🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳 и баш сега нямам време да го изгледам 😂😂

https://www.nu6i-bg-net.com/%D0%BF%D0%BE%D1%87%D1%83%D0%BA%D0%B0 … 6i_e4be04085.html

https://24box.bg/watch/%D0%BF%D0%BE%D1%87%D1%83%D0%BA%D0%B0%D0%B … Rn0xStt1Dlmr.html
Проверих го преди това да не в лъжа, не е 😂 Искахте нещо ново преди събота, ето ви го 😂🥳😂🥳😂😍

Благодаря за чаканата блага вест Налбантова. Благодаря че споделяш токива хубави нещица - линкове, вести, договори, споразумения. Нека и доброто ти се връща!  Animal Heart Eyes Cat

Последна редакция: чт, 26 ное 2020, 22:43 от adi_h

Общи условия

Активация на акаунт