Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми.Преди,сега и в бъдеще /Тема 50/

• 30 017
  • 740
  •   1
Отговори
# 525
Аз също ценя хората, които казват истината в очите, но е факт, че на Селин в момента никой нищо не може да й каже. Всички освен Еда я смятат за прекрасен човек.
Нали помните в 3 еп - Серкан каза, че обича умът й, че няма недостатъци, че е прекрасна жена, праволинейна, решителна, отговорна, постоянна, исискана...

Според Енгин Селин обича работата си, обича Серкан, и е великолепна, прекрасна жена.

Да не говорим за Пъръл, която и се води първа приятелка, познават се от години и заедно са работили за Арт Лайф от самото създаване на фирмата.

Мелек също вижда предимно положителните черти на Селин. На няколко пъти я защитава, смята я за добър човек.
Ферит още обича Селин и е готов да омаловажи някои нейни постъпки и да я защити, все още я защитава и оправдава.

Може би единствено Джерен и Еда са критични към Селин - но кой ще им повярва, ако Селин прави мизерии - ще кажат, че ревнуват, че завиждат...

# 526
# 527
  • Пришълец
Кукличке, пропуснала си Сейфи, май и от него е недолюбвана Селин...
Те тези които не я величаят просто са достатъчно прозорливи, на останалите незнайно защо им се е издигнала в очите и едва ли не е самото съвършенство. Но и тя е човек, с грешките и слабостите си, дано го осъзнаят вече...

# 528
https://photos.app.goo.gl/WB3gBbuPs1vxhpyJ9
Момичета, нашето момче не пропусна да я постави на място на Селин на годежа, само дето тя се правеше на ощипана и неразбираща, какво е направила

# 529

Малко да ни се усмихне, че утре ще е много тъжен..

# 530
  • Пришълец
Гледам снимката в поста на Сани и си мисля цвета на косата определено прави човека да изглежда доста различен...
Вчера в един следобеден сериал по Нова случайно се загледах и познах нашата Джерен Wink Брюнетка, но ѝ отива

# 531
Ето го ребуса

# 532
Heart Наистина Алекс позна:  Ще завърши "Познай кой ще дойде на вечеря?" Stuck Out Tongue Winking Eye

# 533
Здравейтее!
Радвам се, че на Маргаритката сме направили впечатление с Белла. Искам да ви споделя, че точно тази тема е причината с нея да си станем дружки! По друг начин направихме връзката, но се радвам че тази тема е фактор за това ново приятелство! Аз тук като най-малката и по-отворената пиша по-редовно и ви тормозя с моите терзания, не ми се сърдете. Grinning

Относно озетът, очаквах този развой, не знам дали душа ще ми даде да изгледам епизода в неделя, че аз малко приемам сериала сериозно. Grinning Силно се надявам 21-ви епизод да е многоо весел, че не знам как ще излезна от депресията налегнала ме от 20-ти.

И понеже гледам сте споделяли за лични терзания и аз ще се оплача, слагам в спойлер на когото му се чете Simple Smile
Скрит текст:
Уникално срамежлива бях и аз като малка и като ученичка. При мен причината да се променя бяха в училище момчетата през гимназиален етап, които разчупиха тази черупка около мен и един много мой близък човек, който успяваше да ме събере и да направи нещо хубаво от мен. Имам си още трески за дялане, търпелива съм, мълча, мразя да правя забележки, ама пък съм избухлива, когато трябва и голяма мрънкало, нали близнака в мен трябва да се обади все някога. Grinning В момента съм в новия етап от живота ми, уча в частен университет, намерих от моята специалност един човек, с когото станахме супер близки. Честно да ви кажа не чувствам никой друг така близък, дразнещи са ми всички от групата. Може би повратен момент има и каратината, че толкова време социална дистанция само у дома и съм се отчуждила от хората, но си бях такава и преди. Не мога да кажа, че мразя да се запознавам с нови хора, напротив и вас, макар и виртуално докато ви чета помня повечето ви и ми е готино да пиша тук, защото не са само мами в темата Simple Smile Съжалявам за тази цалата помия, който е решил да прочете, но исках да покажа, че има и примери от младото поколение, които са срамежливи. Затова се надявам и аз някой ден да си намеря тази половинка, която да ми е упора както повечето от вас са намерили. Simple Smile

Пожелавам ви един усмихнат следобед и да се заредите с кърпички за утре!! Simple Smile

# 534
Браво Алекс, имаш гадачески способности🤭Какво ти казва кълбото, кога ще ги съберат нашите🤭
Само да видим кой ще е болен🤔

# 535
Според DigiLUP, Бамби е № 1 за изминалата седмица Gift Heart

# 536
mi_si Тя не само, че е N1, кaто я гледам е непоклатима там... 200+ води 😂 то с тез крака няма кой да я стигне тази сърничка 😂

И какво се оказва сега, че почти всички тук сме си сестри по съдба 😂 вярно, че сме като на сбирка на анонимни алкохолици, само че някои не са толкова анонимни и не сме алкохолички 😂 Е, покрай карантината аз се бях запътила натам, но мина 😂😂😂😂

Еее поне перчема да беше един и същ де, на чалъм бях да повярвам 😂😂😂😂

Последна редакция: пт, 27 ное 2020, 15:37 от Nalbantova

# 537
mi_si Тя не само, че е N1, кaто я гледам е непоклатима там... 200+ води 😂 то с тез крака няма кой да я стигне тази сърничка 😂

И какво се оказва сега, че почти всички тук сме си сестри по съдба 😂 вярно, че сме като на сбирка на анонимни алкохолици, само че някои не са толкова анонимни и не сме алкохолички 😂 Е, покрай карантината аз се бях запътила натам, но мина 😂😂😂😂
Покрай Керемчо и това, че се съблича като пие и алкохолички ще станем🤣🤣🤣

# 538

П.С. То в тази епидемиологична обстановка, малко алкохол не е излишен, ние не пием, а се дезинфектираме вътрешно Wink Wine Glass  Stuck Out Tongue Winking Eye

# 539

Face with open mouth and cold sweat - Еда научава истината от Селин
Folded hands - Серкан се моли да го изслуша
Broken heart - Еда му казва, че не му вярва
Face with look of triumph - Серкан не знае какво да прави
High voltage sign - Еда изчезва, но се завръща
Smiling face with heart-shaped eyes - Серкан се радва и я гледа с любов
Woman frowning - Селин се мръщи и цупи - уговаря журналистите
Page with curl - Еда носи договор
Pencil - Серкан го подписва
Flushed face - После с изненада осъзнава, че не е подписал това, което е искал да подпише
Man detective - Ефе разпитва за Серкан и Еда, или Серкан разпитва за Ефе
Heart suit - Серкан и Еда работят заедно и са влюбени
Smiling face with heart-shaped eyes - Серкан гледа влюбено Еда
Camera with flash - Излизат от офиса и журналистите ги снимат
Face with medical mask - Еда пприпада, без да каже и дума
Sleepy face - Еда спи в колата
Fisted hand - Серкан е ядосан иска да набие някой
Speech balloon - Еда уговаря Серкан да участва в благотворителността публично
Clapping hands sign - Аплодисменти - Хората поздравяват Еда, че е рекламно лице и аплодират Айдан за инициативата.
Dress - Роклята - Момичетата дефилират
Love letter - Това любовно писмо ... не знам какво значи
И накрая някой ще вечеря със Серкан, но не е ясно кой !?

Общи условия

Активация на акаунт