Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми.Преди,сега и в бъдеще /Тема 50/

• 30 007
  • 740
  •   1
Отговори
# 540
Кукличке Така се надявам, че Серкан ще е написал писмо, защото тя като не се спира на едно място да го изслуша, така поне ще го прочете. Там ще е описал всичко, всяка емоция, чувство, всичко, един вид ще хяърли топката в нейното поле и от там нататък тя да решава какво да прави. Може и цитати от "Малкият принц" да сложи, дано 😊
Аз се захванах да я чета, защото не съм го правила никога. За сега такива мисли, като техните, не съм срещнала още 😂😂

# 541
Има логика човечето с маска да е припадащата Еда🤦‍♀️Ама кой да мисли...

# 542
  • София
Момичета, я, малко да ви разнообразя, че сме влезли в един омагьосан кръг - знаем, че ни чака тежък епизод, подготвяме се психически за него и понеже изживяваме много лично всичко покрай сериала, а утре сигурно ще ни потекат сълзички, нека днес текат от смях! Simple Smile

Налбантова, Керем ми се обади да се оплаче, че за новия договор и Айше нищо не знае. Не пишело в сценария. Било идея на Ханде. Та... вика, знам, че ти си близка с Налбантова, а тя с Ханде - я, подпитай за какво иде реч. Основно се интересува от следното (казва, че Серкан пита, ама и Керем като Серкан ползва същите прийоми - “на Сириус му липсваш”, “конят не разбра чувствата ми”):

Интересува се момчето, ще целува ли, няма ли да целува... 😅

# 543
Кукличке Така се надявам, че Серкан ще е написал писмо, защото тя като не се спира на едно място да го изслуша, така поне ще го прочете. Там ще е описал всичко, всяка емоция, чувство, всичко, един вид ще хвърли топката в нейното поле и от там нататък тя да решава какво да прави. Може и цитати от "Малкият принц" да сложи, дано

Има логика,  даже в единия фраг в цветарницата Еда държи едно писмо, а и Серкан е там.

# 544
  • Кърджали
Казах ли ви аз, че така ще свърши серията.
Ще почакат още малко за сдобрява ето. Едва - две серии поне Еда ще му вади душипючката с памук, докато намери сили съвсем да му прости... Силно се надявам това писмо да е от Серкан ЗА Еда. И ще е. Нашето момче като не може да говори (па и отсреща нямат търпението да го изслушат) да си напише на един лист какво чувства, колко я обича, как ще я чака вечно и така и така.
Но е възможно и да не е изобщо любовно писмо а да символизира условието за вечерята...

# 545
Момичета, я, малко да ви разнообразя, че сме влезли в един омагьосан кръг - знаем, че ни чака тежък епизод, подготвяме се психически за него и понеже изживяваме много лично всичко покрай сериала, а утре сигурно ще ни потекат сълзички, нека днес текат от смях! Simple Smile

Налбантова, Керем ми се обади да се оплаче, че за новия договор и Айше нищо не знае. Не пишело в сценария. Било идея на Ханде. Та... вика, знам, че ти си близка с Налбантова, а тя с Ханде - я, подпитай за какво иде реч. Основно се интересува от следното (казва, че Серкан пита, ама и Керем като Серкан ползва същите прийоми - “на Сириус му липсваш”, “конят не разбра чувствата ми”):

Интересува се момчето, ще целува ли, няма ли да целува... 😅
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣Хиля се като идиот тук🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Какъвто ми е романтичен роботчо ако е писмо от него към Еда ще има да въздишамееее 🤦‍♀️

# 546
От продуцентите:
https://twitter.com/i/status/1332320058962571267

П.С. А някаква идея защо Еда спи в леглото му, а нашичкия на дивана ...

Последна редакция: пт, 27 ное 2020, 15:58 от mi_si

# 547
Гъбаркат се пак с нас🤦‍♀️ Като предишния път където Сейфи обикаляше и разпитваше всички🤣🤣🤣За смях ни взеха вече
mi_si Може би като припада Еда Серкан я води в дома си и я слага на леглото🤔И като се освестява и вижда, че е в неговото легло и си остава да си лежи, за да усети аромата му.. Защото и той много й липсва, както тя на него

Последна редакция: пт, 27 ное 2020, 16:01 от Thebursin

# 548
  • София
П.С. А някаква идея защо Еда спи в леглото му, а нашичкия на дивана ...

И аз мисля като Thebursin - сигурно след припадъка я откарва у тях. Ще се оправдае, че тя е била в безсъзнание и не е искал да притеснява лелята. Чудя се как няма да я закара директно в болница, знаем какъв е хипохондрик. Може би, първо, иска да остане с нея насаме, второ, знае за припадъците й, трето, пак ще звънне на семейната лекарка и тя ще го посъветва Еда да почива. Ще му каже, че има нужда само от спокойствие, почивка и да поспи малко. Ще видим де, ама залагам, че ще си я закара вкъщи. Heart

# 549
Бърборанка, 1000000000 процента е звъннал на докторката🤦‍♀️Само тя да не вземе да му каже, че е пак бременна🤣Защото преди това световъртежи, гадене... сега и припадане🤣🤣🤣Нашичкият съвсем ще се побърка...

Любим момент от В очакване на слънцето🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

# 550
А може ли да е клауза от договора, който Серкан ще подпише. Да живеят заедно, но Робо да нея докосва (малко залитнах към договора на Налбантова ...  Stuck Out Tongue Winking Eye), нещо като да му даде урок. Cupid

# 551
А може ли да е клауза от договора, който Серкан ще подпише. Да живеят заедно, но Робо да нея докосва (малко залитнах към договора на Налбантова ...  Stuck Out Tongue Winking Eye), нещо като да му даде урок. Cupid

Божеее, ако това е част от договора, Серкан ще хвърчи в небето от щастие... Феята му ще е до него през цялото време... Дори и да не може да я докосва.. тя ще е до него... По-добре отколкото да не я вижда изобщо

# 552
  • Кърджали
D, не вярвам да е част от договора. Еда че е щура и смела е, ама не..
Това с дивана е предполагам след припадането на Еда пред журналистите. Серкан я качва в колата, води я вкъщи и незнайно по какви причини Еда не си тръгва /тъй де, как ще си тръгне от Серкан/, тя спи на леглото му, той на дивана...

# 553
Как да си тръгне, като сърцето й изгаря от любов... Тя че е инат, инат е... ама няма как, любовта й не изчезва🥰

# 554
  • Бургас
Hug
Привет цветни и усмихнати момичета! Добър вечер на тези, които са все още будни! Добро утро, на останалите! Flowers Hibiscus

Днес в темата се бяхте развихрили яко! По всичко личеше, че ви липсват новини, въртели сте се в нещо като оматьосан кръг, който странно защо винаги завършва със снимки на Керем Бурсин (в повечето случаи забравил да си сложи тениска/риза!)! Щом се е наложило Nalbantova да ви охлажда, положението е сериозно! Добре поне, че аз скоро не съм халюцинирала, че Серкан Болат е зад гърба ми (сигурно защото скоро не са го показвали с любимия парфюм в ръка....)! Sunglasses

Алекс, благодаря за превода на интервюто! Какво да кажа за него, освен че Керем Бурсин все повече ме кефи! Flowers Rose
Бърборанке, много стилни и оригинални текстове! Мисли за отпечатване! Sunglasses

Не планирах да пиша за Серкан, за него съм писала вече много пъти в темата, но ... бях провокирана от следните две изречения: „Защото знам, че ако не си тръгна, ти ще го направиш! Бях уплашен от това, което щеше да се случи, ако не си бях тръгнал!“ в края на еп. 19 в ето този ключов момент

и сериозно се замислих за видимото и невидимото за нашите очи в неговия образ. Среднощните ми размисли са отново пространни (не е възможно да се пише за Серкан Болат кратко Heart), така че само за тези с интерес към нашия любим герой!

Скрит текст:

Серкан: Аз все така не харесвам напълно, безпаметно образа на главния ни герой Серкан Болат, такъв какъвто ни го представят сценаристите! Ентусиазирана и въодушевена от невероятната игра на Керем Бурсин, понякога просто не се замислям сериозно върху образа, който той постепенно изгражда! Единодушни сме по въпроса, че Керем Бурсин е изключителен актьор (много силни драматични сцени прави, страхотна игра с очи, мимика и т.н.), страшно много харесвам превъплъщението му в образа на Серкан Болат, но героят му невероятно често ме дразни! Защо? Защото е много странен, нетипичен, неуверен, объркан, многопластов  (разбрах от последното интервю на Керем Бурсин, че именно заради тези особености на образа е приел ролята, което е повече от похвално!)!

И така, вече 19 (деветнадесет) епизода гледам многократно действията и постъпките на Серкан Болат, слушам го какво и как говори и в отделни моменти имам странното усещане, че нашият главен герой е с дисоциативно разстройство на личността! От една страна строг, коректен в професията, колегиален с екипа си, педантичен в ежедневието си, изключителен способен, с нюх за печеливши проекти, с престижни награди и международно известност архитект, успешен бизнесмен! От друга страна един мъж, извънредно нерешителн и несигурен в собствените си чувства (тръгна към Селин и по пътя внезапно реши, че всъщност е влюбен в Еда, еп. 11), безкрайно неуверен и колеблив в отношенията си както спрямо Еда, така и по отношение на Селин, страхуващ се от хората в личния си живот, който рядко прави комплименти или ги прави по завоалиран начин! Мъж, на който му бяха необходими цели 11 (единадесет) епизода серийно време, за да признае сам пред себе си и пред Еда, че е лудо влюбен в нея! Трябваха му още 5 (пет) епизода (от 15 до 19 еп.), за да събере кураж и да признае пред Еда, че се е страхувал да й каже истината и за да осъзнае, че не може да си представи тя да е с друг мъж! Но....така и не му стигна времето, да й каже истината за раздялата им в очите, да разкрие тайната за смъртта на родителите й!

Чух думите му „Бях уплашен....“ в края на 19 еп. и си отговорих на повечето въпроси, които сама си задавах за поведението на Серкан Болат! Серкан Болат бил уплашен, той се страхува! Спомних си една стара арабска поговорка в която се казва „страхът изяжда душата“ („Al-kahf ya kol Al-rooh“)! Страховете у нас са по-лоши от реалните опасности! Понякога мислим, че е по-добре да се страхуваме, за да предвидим лошото! Страхът обаче не е това, което ни пази! Страхът е това, който ни пречи да се доверяваме! Страхът е това, което ни обърква! Страхът ни обездвижва и сковава! И за да се освободим от него е необходимо движение, развитие, възможност да виждаме нови неща, да преживеем различни ситуации. Движейки се в живота без страх, бихме могли да приемаме всичко доста по-лесно и по-спокойно. Когато паднем е важно да станем и да продължим, вместо да се смятаме за непогрешими! Желанието за контрол също е демонстрация на страх и веднага това ме връща обратно към еп. 1 и Серкан, губещ контрол след изкрещените от Еда думи, че е безчувствен робот! Защото да искаш винаги и всичко да е под твой контрол, а Серкан обича всичко да е под негов контрол, което му беше казано неколкократно в различни сцени както от Еда, така и от Селин за него е илюзия, че няма да преживее какъвто и да е провал в живота си!

Странна ми изглеждаше несигурността, пълното отричане на Серкан спрямо неговото значение, неговото място в чувствата на Еда, правейки сам своите изводи и заключения: „По-точно аз не съм подходящ за нея! Вероятно вече съм започнал да й омръзвам, или вече й омръзнах!“ по време на вечерята със Селин (еп. 7); „Мисля си, кога ще ти омръзна?“ към Еда (еп. 12); „Мисля си, кога ли ще й омръзна!“ към Енгин (еп. 14)! Серкан казва тези думи, защото Серкан се страхува, че може да изгуби Еда (без значение, че в еп. 7 все още не признаваше дори пред себе си, че е влюбен в нея!)! Разглеждах постъпките и думите му от много и различни гледни точки (самотно детство в чужбина, липса на родителска любов, пренебрежително отношение от страна на баща му, загуба на любимия приятел и брат), но не допуснах, че водещ фактор в живота, в поведението на мъжа Серкан Болат е страхът! Вече придобиват друг смисъл думите му по отношение на Еда! Вече разбирам причината, защото един от най-необяснимите страхове на хората е страхът от изневяра! Срещу изневярата не можеш да направиш нищо, не можеш да контролираш любовта си, не можеш да контролираш привличането в човека до теб, не можеш да контролираш самия човек до теб! След като в края на 14 еп. Серкан каза на Еда „Bitti“, той обясни пред Енгин, че е постъпил така, за да не я нарани, защото по-добре Еда да мрази него, отколкото да научи истината! Не любовта му към Еда, страховете вътре в него го накара да постъпи така! Страхът и чуждата вина принудиха Серкан да вземе това решение! Серкан се изплаши от неувереността в чувствата на Еда към него, от неизяснените им и все още крехки взаимоотношения, от липсата на ясна визия какво да направи с тази несигурност и вината на баща си, стоварила се внезапно върху него, как най-правилно да постъпи! Страх, съмнения и несигурност го накараха да процеди през зъби онова „Bitti“ на терасата, където започна и приключи всичко! Не намирах логика в това един умен, интелигентен и успешен бизнесмен да не е наясно, че тайната ще излезе наяве!  Разби сърцето на Еда не един, не два, а три пъти до сега! Но това „Bitti“ го изрече с цялата болка на душата си не успешния бизнесмен, а мъжът Серкан Болат, пропаднал дълбоко в бездната от страхове вътре в себе си, страхове, с които тепърва трябва да се бори! За да се справи Серкан със страховете си, за него е жизнено важно да има до себе си позитивен човек като Еда! Защото той трябва да осъзнае стойността на личността Серкан Болат, мъжа Серкан Болат, не бизнесмена Серкан Болат (професионално той е напълно наясно със себе си!). Трябва да проумее колко е добър и необходим на другите, все неща, на които никой не го е научил и никой не му е показал като дете!

Надявам се скоро да ни покажат един Серкан Болат сериозно преосмислил поведението на второто си „аз“, онова възкръснало от миналото усещане, че е жив, че има сърце, че може да обича! Да ни покажат как Еда бавно и постепенно, стъпка по стъпка, с нейното женско упорство, с много  такт и лъчезарни усмивки отнема всички страхове на Серкан, убеждава го колко важно място заема в живота й, в живота на родителите си, колко добър е той не само като архитект и бизнесмен, но и като син и любим! Да му докаже, че заслужава любовта й! За да видим в най-скоро време усмихнати, щастливи, сияйни и влюбени нашите главни герои!

В заключение ви поздравявам с едно от многото любими стихотворения, за което си спомних, докато пишех за Серкан Болат и неговата звезда Еда Йълдъз:

Той ще си спомни колко я обича
едва след края на света,
когато само негова и много ничия
тя се превърне във звезда.

Когато всичките ѝ атоми
сформират огнено кълбо,
когато лумнат сетивата му
във нейния лъчист поток,

когато се взриви душата ѝ
прераждайки се във пулсар
и жадната ѝ гравитация
погълне смазващия мрак,

ще звъннат песенно фотоните
и светлината ще се стича,
а той внезапно ще си спомни,
че всъщност много я обича.

Радосвета Аврамова/caribiana

С пожелание за хубав и успешен петък! Благодаря ви, че правите дните и нощите ми усмихнати! Gift Heart Kiss Flowers Bouquet

Прекрасно, прекрасно....................... Във възторг съм от написаното за Серкан.  Heart

Общи условия

Активация на акаунт