Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми.Преди,сега и в бъдеще /Тема 50/

• 29 940
  • 740
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Попаднах на тази красота и не мога да не я споделя с вас:

Чудни сънища, момичета! Hug

# 616
  • In the light side of the Moon!
😂😂😂😂 Нинка, ти си уникум, ама да не си ми в къщата. Хич няма да те изтърпя да ми светиш с фенерче по никое време през ноща 😂😂😂

Скрит текст:
Моята страст са етеричните масла. От една бутилка тамян преди 4 год стигнах до сертифициран ароматерапевт. Та с всички тези страхове, притеснения и срамежливост, етеричните масла биха ви били от полза. Агарофобията на Айдан също ми е позната, тук масла като маточина хвойна и кипарис ще са на първа линия. Хвойната и касията са бичовете на страха. Лавандула и кипарис за хипохондрия. А пък за такива, които са прекалено разтревожени за другите около себе си, маслата са майроан, лайка, палмароза.
Спирам до тук, че ако се отплесна мога да завърша темата. Исках да кажа, че ароматите са силен инструмент да се справите с всички емоционални дисбаланси. Роза и жасмин за самочувствие. За либиди иланг иланг, жасмин, сандалово. Ииии спирам до тук 😘

Хайде събота е вече, нашия ден.
Малко с превода на епизодите няма да сме в крак, ама здраве да е! Каквото, такова!

# 617
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Най - накрая е събота, нашето време. Желая ви един страхотен ден! И довечера на традиционния онлайн купон Wine Glass

# 618
Попаднах на тази красота и не мога да не я споделя с вас:

Чудни сънища, момичета! Hug

О, това си го шорткътнах! Ей така, скоро да ги гледаме!

# 619
Добро утро прекрасен ден момичета
От Ханде

Керем отново свири

На сета

# 620

Честита събота дами🥰
Prinx Забрадена е в сериала Биге🤦‍♀️
https://www.instagram.com/p/CID1e6phs1m/?igshid=icd5rgc71pgs
Обожавам я тази целувка😍

Последна редакция: сб, 28 ное 2020, 10:00 от Thebursin

# 621
"Ще влезна тихо. Кротко ще приседна,

ще вперя поглед в мрака да те видя.

Когато се наситя да те гледам –

ще те целуна и ще си отида."

Този безсмъртен стих на Вапцаров за безсмъртната любов по някакъв начин се приближава до идеята на Серкан да се отдръпне и да остави Еда. Ноооо с тази разлика, че тя не се съгласи. Всъщност Еда през цялото време предизвикваше Серкан, тя беше неговия катализатор във всичките му действия. Тя не допусна да бъде само в мислите му, а с още по-голяма категоричност насити неговия живот, докато накрая го накара да разбере, че е невъзможно да я остави. Тази вечер , каквото и да се случи, Серкан и Еда ще бъдат повече отвсякога по-близко един до друг.

П.П. Няма отърване. Голяма напаст е този филм. Колкото и да се мъча с друго  да запълня времето си до вечерта,  отново някакви паралели ме връщат във филма. Значи изразът "всички сме във филма" хич не е случаен. Stuck Out Tongue Winking EyeStuck Out Tongue Winking Eye

# 622
Добро утро, бамбини People Dancer

Меги, вкъщи всички стискат палчи да се откажа от тази длъжност Joy Joy Joy, ама аз давам ли се Stuck Out Tongue Winking Eye, как да се разделя с фенера Misc Flashlight Joy Joy

Скрит текст:
Имам колежка, която е много тревожна за много неща, тя има приятелка, която работи с капките на д-р Бах и етерични масла. Колежката е много доволна от техния прием. Приема ги в разни комбинации, приготвени в зависимост от емоцията и тревожността ѝ в момента.

Ах, Мари, как ме докосна с "Прощално" на Никола Вапцаров Blush, навремето много обичах да декламирам негови стихове, "Песен за човека" ми е любим.
Ето и нашите сладури Blush

# 623
  • Пришълец

Събота е Nature Sunny
Дано епизода бъде вълнуващ, ще надничам в темата за подробности.

Нинче Joy Kissing Heart и ме разсмиваш, и ме разчувстваш.
Мики, с локдаун-а и моето свободно време намалява... затварят ясли и детски градини, голям купон ще е Sweat Smile
Меги, да те попитам

Скрит текст:
би ли могла да препоръчаш нещо при синдром на Рейно, ароматерапия дали би дала резултат при изтръпване и усещане за студени ръце и крака? През зимните месеци е ад... от нищо няма траен ефект.

Последна редакция: сб, 28 ное 2020, 11:26 от Маргарита Н.

# 624
https://www.instagram.com/p/CIGMOnaoj7b/?igshid=185ss3xk31xt
Ех тези погледи, ех тази любов😍😍😍
Марги, обожавам този момент😍 Доволната физиономия, която Серкан прави ме разтапя... А целувката на Еда и след това погледа на Серкан са един път😍😍😍😍😍

Последна редакция: сб, 28 ное 2020, 11:34 от Thebursin

# 625
Керем ви поздравява Joy

Мики Hug, на моят тийнейджър, както и на племенника ми много им помага Акнемикс гел
Скрит текст:

Поръчвам го от Одрин на познати, които ходят, добре му се отразява Blush
Хубави сънища и вече е събота Yellow Heart
https://youtu.be/hvDOMiY5WYs

Много благодаря, запазих си го и ще се консултирам  с дерматолога ми . И двете активни съставки в крема съм ги ползвала , но поотделно Joy като са в комбинация ефектът може да е по-добър Hands Pray

И на мен Вапцаров ми е любим,  дано докато дойде време децата ми да го изучават да не отпадне от програмата , че както е тръгнало ...

Още малко красота

# 626
  • Кърджали
Съботата най-накрая почука на вратата ни. Време беше... Нямам търпение да стане довечера.

Последна редакция: сб, 28 ное 2020, 11:46 от Aлекcандрa

# 627
Алекс, ей така сме всички днес Joy Misc Hourglass Flowing Sand

# 628
  • Пришълец
От еп.20

Марги, обожавам този момент😍 Доволната физиономия, която Серкан прави ме разтапя... А целувката на Еда и след това погледа на Серкан са един път😍😍😍😍😍
+1 за всичко, Бюрсин, само за изражението на Селин нищо не каза... Animal Rooster на директния си въпрос получи красноречив отговор. Joy

# 629
Каква е тази клюка за връзка между Керем и Мелиса ? Прочетох някъде.

Общи условия

Активация на акаунт