Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми.Преди,сега и в бъдеще /Тема 50/

• 29 937
  • 740
  •   1
Отговори
# 645
  • Кърджали
N
Ох пак ще пиша, че ме хваща яд. Добре де, Айдан й каза, че Серкан носи някакъв товар, после той й каза нещо подобно. Вече окончатвлно смятам, че на Еда лампата няма да светне, то няма и за кога вече 😒 Ама нещо Ханде казс, че Еда е много влюбена ли? С това жълтичкото е  като патенце, но косата й е къдравааааааа йес бееееее йес
Щом той казва, че ще се вкючат, ще се... Ама и някакъв мръснишки въпрос имаше май, че се поизчервиха, кискаха се...
И тук Ханде бая си го гледаше обаче 😍
.
Питаха ги дали имали рожденни петна? Керем вика - щоза въпрос е това 🤣🤣🤣🤣
Питаха ги приличат ли си по нещо. Един час не успяха да измислят нещо по което да си приличат...
Другото не го помня. Питахс ги кой е по забавен, всеки викаше за себе си. Керем вика аз скрйборф карам тук, ти само мрънка - да снимаме, да снимаме по-бързо.. Кой е по-изнервен - Керем
Кой погдобре си учил репликите - Ханде.

# 646
Това ли е снимката от облога Wink

И другите два образа Wink

От продуцентите:
https://twitter.com/i/status/1332660912612913152

# 647
  • Кърджали
Това ли е снимката от облога Wink

Не. Това е колаж който някой в интернет направил и му го показаха. Лицето на Керем на еднонсюот снимките на Ханде.
Снимка от облога още няма. Сега са на етап Ханде да отрича че я е стреснал. Вина - ти ме бутна, които и да е на мое място ще подскочи

# 648
Перчемът не са го намалили ... Stuck Out Tongue Winking Eye

# 649
https://www.instagram.com/tv/CIIwcEnpotE/?igshid=1r5hak93du86a
Ето го и целия лайф,ама като залепени са🔥❤😄

# 650
Серията тази вечер ще е 20 % - драма  и 80 % - любов (Фокс гарантира Wink)
https://twitter.com/i/status/1332655479189884928

# 651
Керем усилено рекламира, явно и те изоообщо нв искат това "нещо" да свършва 😊
Ханде май пак е по голи кълки, но с ботуши😔

# 652
# 653
Хайде и тя го е качила

Последна редакция: сб, 28 ное 2020, 17:02 от sani1212

# 654
Хаштагът на 20 еп.  е : #ikiaşıkkalp (две влюбени сърца) с Гугъл преводач

# 655
  • Кърджали
#ikiaşıkkalp - Две влюбени сърца.
Хубав хаштаг
https://www.instagram.com/tv/CIIwcEnpotE/?igshid=1r5hak93du86a
Ето го и целия лайф,ама като залепени са🔥❤😄

Горе - долу
Кой повече спи при снимките? Няма такъв. Нямат време за сън.
Имат ли общи неща ? След половин час мислене - не могат да измислят. Керем успя да измисли само - актьори сме. Ханде допълва -  работохолици. Обичали розово и двамата. Ханде му била подарила една розова шапка. Другия път щял да я сложи. Ханде му вика - Обещай, макар че всички знаем че не държиш на обещанията си, още не си снимал снимките (с пози като на Ханде). . Спорят половин час Ханде загубила ли е облога, не е ли. Ханде вика - ти ме бутна. Той Отрича.
Става въпрос в чия кола е правена онази снимка на Ханде.Вика не е в моята, аз не карам Мерцедес, а. БМВ.
Керем вика не може ли с фотошоп да сложа моето лице на снимка на Ханде. Не можело, па и вече са го направили, и му показват колажа.
Щвло да има забавна сцена между Ердем и Серкан тази вечер.
Кой е по-изнервен. - Керем. Нервите си го избива с песни измислени от него. На основата на f.ck..
Кой е по-голям инат - Ханде
Имате ли рожден и петна? Що за въпрос е това, тоя който пита някакъв фетиш ли има, вика Керем
Кой е по-забавен? Според Керем той. Вика аз тук скейборд карам, а ти само мрънкаш - да снимаме да Снимаме. Според Ханде тя.
Вика - обичам си работата, Керем и той - и аз си я обичам, затова все искам да съм на снимачната площадка. Ханде вика - ти ли? Аз съм тази дето е по 24 часа тук, на работа , а ти имаш време и скейборд да карам.
Следващият път Еда са ударила един шамар на Серкан - спокойно, довечера ще го видите
Кой по-лесно си научава репликите? - Ханде. С един поглед си ги научава Ла. Керем бързо ги научава и веднага ги забравял.
За колко време снимат едн серия - 5-6 дена. 20та серия я снимали за 4 дни.

# 656
Кой каквото иска да ми говори... днешния лайф е поредното доказателство, че двамата се гледат с повече от приятелство в очите...

# 657
  • In the light side of the Moon!
Привет момичета,
честита ни събота....най-накрая! Все едно беше вечност!

Да си пожелаем, един превъзходен епизод и висок рейтинг. Хаштага това ни показва 😉

Благодаря на всички за споделените новини и размисли.

Налбантова, и на мен тоалета на Еда ми избоде очите. Това лилаво палтенце и то пак й голямо, а и сега от новите снимки гледам е с лилава блузка и лилавка чантичка. Ханде май е най-ощетена от към оутфити. Джерен и Пърл ги обличат страхотно.

Аз снощи пак изгледах еп с англ суб. Еда ме подразни на моменти, да разбирам я, писнало й, уморена, но Серкан я гони като луд, когато я най-накрая настигна, не можа да вземе думата от нея.
Също така май доста често се бута там дет не й е работата. Като например, когато не позволиха на Джерен да присъства на срещата с адвокатите, Еда хукна след Серкан да разбере, каква е причината. Дали беше само предпоставка да отиде при него не разбрах, защото нищо не го попита по въпроса, ама нейсе!

Марги, да има. Щще ти пиша на лични, ако си ОК. Да не спамя темата!

# 658
И пак не виждам Биге никъде по лайфове, клипове, снимки или т.н....

# 659
  • In the light side of the Moon!
И пак не виждам Биге никъде по лайфове, клипове, снимки или т.н....
Биге я отпиши...нещо не й е изнесло, амй. Дори на последната снимка дето някой постна вчера, изглежда с изкуствена усмивка 😒

Момичета, озет ще има нали?
30 мин ли е?

Общи условия

Активация на акаунт