Парфюмни размисли и страсти - 253

• 58 529
  • 746
  •   1
Отговори
# 600
Ре, има вкус от малка.🤗

# 601
Ре, има вкус от малка.🤗
Nerd И аз това и казах,нещо напоследък много ми капризничи,все посяга към забранения плод:))) А в началото харесваше Мон Герлен основно,сега е хванал два пръста прах...не го пипа,бил и сладък:innocent:
А моите нови придобивки-  всички ги критикува безпощадно, особено тези с Ууд Wink

# 602
  • в Кошера
Ре, има вкус от малка.🤗
Nerd И аз това и казах,нещо напоследък много ми капризничи,все посяга към забранения плод:))) А в началото харесваше Мон Герлен основно,сега е хванал два пръста прах...не го пипа,бил и сладък:innocent:
А моите нови придобивки-  всички ги критикува безпощадно, особено тези с Ууд Wink

Ооо, колко познато...
"Мамооо, пак не мога да дишам до теб! Бляк! CloseDizzy FaceGrin"

# 603
  • виртуално
Дъщерята на 10-11г започна с Барби и Малиция, след това премина на One direction (и досега и двете поддържаме наличен Our moment), на 17-18 скочи в дълбокото с Womanity и Нарцисо EDT.
Нейните приятелки винаги са се радвали като им е подарявала парфюми. Подбирала съм да са леки и ненатрапчиви... в тази възраст е била по-важна формата на шишето или бранда (група, изпълнител).
В тази връзка мисля, че ако трябва да е марков , нещо на Ланвин или Princess Vera Wang е добър избор, евтин вариант е комплект на Frozen
Би било добре да е 30/50мл шише за да не е голямо за детската ръка.

Последна редакция: пн, 14 дек 2020, 16:01 от Рапунцел.

# 604
  • София
Днес получих тази красота Elie Saab In white и просто тъна в блаженство!
Принципно съм отявлена белоцветна фенка, но никак не харесвам шипри - как са сътворили тази красота, не знам, но определено е най-хубавият ми парфюм тази година.
Шипрово-цветната му група все ме караше да го заобикалям, а то....  великолепен парфюм!

# 605
  • София
Поничка (с крем) почакай да видиш лятото, каква красота е. А като го духне морския бриз и при затоплена кожа, как хубаво се развива ммм.

# 606
И аз съм фен на същия..
Днес с пратката от 1 сайт / с Принцеси/ ми пристигна Full incense Montale , и веднага го пробвах ,на първо място и основен в парфюма ми е incense и много прилича на Epic Amouage ,  но той е много по-богат и многопластов..

SOTD  Miss Dior RoseNRose носеше ми се нещо свежо и ефирно в хоум офиса.

# 607
Принципно съм отявлена белоцветна фенка, но никак не харесвам шипри - как са сътворили тази красота, не знам, но определено е най-хубавият ми парфюм тази година.
Шипрово-цветната му група все ме караше да го заобикалям, а то....  великолепен парфюм!

Разкошен и много любим и за мен!

# 608
....
И аз го харесвам много...най-любим ми е на Ели. И да се похваля- след като цяло лято и есен мъчих Рояла и няколко пъти исках да го пускам в темата за размяна на парфюми........благодарение на Lollaa*, която няколко пъти ме спря,сега го пробвах на як студ- ми много ми хареса,съвсем друг е, много хубав....няма задушлива ванилия, силно и нахално плодове гурме.

# 609
  • Чукарландия
Моята дъщеря започна да ползва парфюми, когато навърши 13 год. Тогава й подариха Облака и макар за моя вкус да идва твърде нахален, трябва да призная, че на нея й отива, а в стаята й ухае цял ден след като е пръснала, за дрехите да не говорим/макар да прави не повече от 2 фъс/. Миналата година си беше присвоила мое Гучи Фиори май беше, и Метеоритите на Герлен - но те  са мои, толкова пари за парфюм на тази възраст не бих дала, дори да не ми свидят, друг е въпросът /както беше споменала Копче/. Добре, че не се пръска по врачанската школа, като майка си Wink
Аз трябва да отбележа, че отдавна не съм придобивала нов парфюм и май ме гложди нещо на Ели Сааб да пробвам...Кой парфюм от марката не е твърде белоцветен ?

*Biskvitka*, много ли е момичешки Облака? Аз пък си го обмислям за мен.

# 610
Момичета, може ли няколко думи за EL Modern muse? Облисям го като подарък за приятелка, която харесва по-чисти аромати като Ноа или NR poudree. Дали ще се хареса?

# 611
Момичета, може ли няколко думи за EL Modern muse? Облисям го като подарък за приятелка, която харесва по-чисти аромати като Ноа или NR poudree. Дали ще се хареса?
Едва ли , тя е по-цветна и остра и пачулеста също е,  спрямо тях .

# 612
Според мен от 11 годишни до 11 годишни има огромна разлика.Населено място, обкръжение, приятели, всичко влияе е оформя характер и предпочитания.Моята дъщеря също е на 11, доста е развита физически, никак не си прилича на годините.Много носи зелената ябълка на Дона Карън, макар, че съм и позволила да ползва всичко мое.Много добре и стои Linstant magic, Инсоленсите, с една дума харесва Герлен.Ако детето харесва парфюми, не виждам проблем да подаря по-скъп Simple Smile

# 613
Цветно-киселичък,ако мога с една дума да го опиша.Страхотен аромат,аз изфъщях 200 мл от него Simple Smile И покрай мен много го харесваха.

# 614
  • BG-DE
Дами, много се извинявам, че не съм по темата но не знам къде другаде да попитам 🙄 Пренасяла ли е някоя от вас 90-100 мл шише парфюм в ръчен багаж през митницата на летище София? Знам, че е разрешено до 100 мл но една позната ми каза, че и били взели 100мл шише Хипнотик пойзън, защото шишето било голямо 🙄 но много и нямам вяра та затова реших да питам тук. Този път сме само с ръчен багаж и ми е важно 😔

Общи условия

Активация на акаунт