Парфюмни размисли и страсти - 253

• 58 559
  • 746
  •   1
Отговори
# 585
А тя ли е пожелала парфюм за подарък? Защото ако не е и няма особено влечение към тези неща, може да се разочарова.
И аз смятам Герлен, особено Мон за неподходящ за момиче на 11г. Lanvin Eclat или La nuit повече ми се връзват. Имат красиви опаковки, нежни аромати са, като първият е ефирен и много красив люляк, който мисля, че би прилягал на момиче на тази възраст.

# 586
  • Стара Загора
Денси, права си, обаче девойките сега толкова бързо се развиват, че чак се плаша. Моята покрай мен свикна с парфюми и дори забелязва , когато съм с нещо ново. По парфюмите на АГ се запали покрай самата певица + моята лудост.

# 587
  • София
Weary
Те и не ги ценят, могат да ги изфъщят за ден върху тетрадките си.
Абсолютно! Точно така направи моята 16-годишна (не е като да е малка!), когато и показах миниатюрното 4мл. произведение на Ла ви е Бел на Ланком! Я, да видя! Аааа, ама то така ли се отваряло?!! Оооо, изцапах си тетрадката! Weary
Сега тетрадката и по химия още ухае! А тя- нехае, че аз съм с 2мл на минус от скъпоценната течност! Nerd

На мен ми се вижда прекалено за 11г. да се търси подарък парфюм, зад границата на Ариана Гранде, изобщо! Знам, че сега най-лесно и удобно се купуват парфюми онлайн, но на 11г. както каза и Денси са още извън парфюмната зона. Там са още дезодорант с аромат на кокос, на какао, франджипани...
Лично аз като родител, се почуствах неловко веднъж, когато моя приятелка, в желанието си да направи много мил жест, подари на дъщеря ми лятото глос на Диор, който дори аз нямах и не ползвах  тогава. Това- първо остави детето в недоумение, което освен балсам Нивеа или ДМ с кокос не беше ползвала (сега вече носи най-хубавото ми червено червило на Герлен от Кис Кис серията, ама е друга тема) и второ - почувствах  се така, все едно аз съм пропуснала да направя нещо за дъщеря си... Сега нито дъщеря ми, нито аз поглеждаме към този глос на Диор. Стои си така.

Последна редакция: пн, 14 дек 2020, 10:23 от kopche

# 588
  • Пловдив
Моята 11 годишна дъщеря обича Ариана Гранде - Облака и Ари, слага ги по повод обаче, а за по-ежедневно си ползва Виктория Сикрет дала съм й 5 различни в сет.🍀

# 589
  • София
Hug
Моята 11 годишна дъщеря обича Ариана Гранде - Облака и Ари, слага ги по повод обаче, а за по-ежедневно си ползва Виктория Сикрет дала съм й 5 различни в сет.🍀
Моята е с 5 години по-голяма и ползва същите.Grinning Облакът за специални случаи, а ВС -Coconut Passion Noir Victoria's Secret получен тук от любезна дама  Kissing Heart -носи ежедневно в чантата, ако излезе някъде изобщо, предвид обстоятелствата.

# 590
  • на последния етаж
Никакъв интерес към парфюми и гримове няма моята 11-годишна дъщеря. Радвам се, че все още е във вълшебната възраст.  Sparkling Heart Nature Star2

# 591
Аз имам дъщеря на 12г, ползва Yellow Diamond Versace, Omnia Crystalline Bvlgari и Eclat de Fleurs Lanvin.

# 592
  • Sofia
Аз нямам дъщери. Големият син (17) носи  Герлен l homme sport,  Армани eau de nuit, Том Форд noir edp, Валентино uomo intense. Kаквото му купя, но най- много си харесва CK one shock, което ме изумява. По-малките носят леки и свежи СК, ферари, Invictus.

# 593
  • Велико Търново
Моята дъщеря започна да ползва парфюми, когато навърши 13 год. Тогава й подариха Облака и макар за моя вкус да идва твърде нахален, трябва да призная, че на нея й отива, а в стаята й ухае цял ден след като е пръснала, за дрехите да не говорим/макар да прави не повече от 2 фъс/. Миналата година си беше присвоила мое Гучи Фиори май беше, и Метеоритите на Герлен - но те  са мои, толкова пари за парфюм на тази възраст не бих дала, дори да не ми свидят, друг е въпросът /както беше споменала Копче/. Добре, че не се пръска по врачанската школа, като майка си Wink
Аз трябва да отбележа, че отдавна не съм придобивала нов парфюм и май ме гложди нещо на Ели Сааб да пробвам...Кой парфюм от марката не е твърде белоцветен ?

# 594

Аз трябва да отбележа, че отдавна не съм придобивала нов парфюм и май ме гложди нещо на Ели Сааб да пробвам...Кой парфюм от марката не е твърде белоцветен ?

Girl of Now, и фланкърите Shine и Forever.
https://www.fragrantica.com/perfume/Elie-Saab/Girl-of-Now-45686.html

# 595
  • Пловдив
На дъщеря ми купих Идол на Ланком още миналата година. Хареса и шишето. Когато се сети го пръска. Джъстин и Ариана за нищо на света. Дано Били Айлиш не извади парфюм, че тогава ще трябва да го купувам. Пръска се с каквото свари от моите парфюми без да изпада в излишни подробности. Шанел не понасям и не купувам, а подарен, подарявам. Но Герлен пръска. И Диор също. Глосът на Диор го ползва от поне 2 години. На 12 е в момента. Безцветен блясък е. Нищо фрапантно. И нищо чак толкова необичайно. Друга козметика не ползва. Специално парфюм за 12-годишно не бих купила, но тази възраст подаръците са ми много лесни. Виктория сикретс винаги се харесва. Нагласата и към парфюми е като моята. Нещо, което се ползва и като свърши се хвърля.

# 596
Аз на 10-11 годишно момиче са подарявала - Бонбон на Малиция и много и хареса. Още са малки за истински парфюми като че ли. Аз имам момчета и не съм много в час.

# 597
Е, Малиция беше актуална по мое време хаха , сега има толкова избор , че не бих подарила никога. Като тийн харесвах летните Ескади,  за подарък бих взела нещо леко , в симпатична опаковка. Също добра идея са и спрейовете на Виктория Сикрет.

# 598
Моето хлапе използва парфюмите на баща си, който си хареса пръска и  излиза. Като купувам слагам на “тяхното” място.   Не проявява никакъв интерес към марки и аромати, каквото хване - поне засега Simple Smile

# 599
Моето момиче (10г.) се пръска от няколко години. Само на дреха ! Тъй като сега влизат в пубертет и започват да миришат като се потят,използва безалуминиеви и безалкохолни рол-они и на дреха пръска като мен (раздава се). Няколко момчета са и казвали,че обичат да са покрай нея,защото винаги миришела много хубаво. Били впечатлени Satisfied От друга стана детето се чуди как може почти всички от класа и да миришат на пот и да не използват  рол-они и парфюмчета. Та  така Laughing
Любими аромати са и Kilian Good Girl Gone Bad,към който посяга рядко,защото му знае цената Money Jour d'Hermès,Armani My Way, Mancera Pink Prestigium,Jenny Glow Angelica Sinensis.....общо взето игриви и плодови,свежи и цветни, без да са скучни.Не харесва сладникави и захаросани тип Ариана Гранде и Бритни Спиърс Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт