Парфюмни размисли и страсти - 253

• 58 566
  • 746
  •   1
Отговори
# 570
Марципан, мисля, че предложенията за парфюмите на Дж. Бийбър и А. Гранде са по-добри. Долче гардън няма да бъде разбран, нито оценен. Няма нищо детско в него Hands V Това, че на теб ти харесва като визия, не означава, че ще се хареса на дете.
Определено.
Thank you next Grande примерно е супер желан от тийнките парфюм. Облака също, да не говорим, че приликата му с Бакара го прави много желан от всякакви възрасти.

# 571
Да, може би се прави. Водя се от моя нос. Ще погледна Ариана Гранде, но Облакът определено ме притеснява щом  прилича на Бакара Руж. Краткото ми запознанство с него определено ми остави болничен привкус.

# 572
На мен Долче Гардън ми избива един синтентичен и дразнещ кокос. Чак ми е нетърпим. И аз съм за Ариана Гранде, Вера Уанг Прицесата или Флора на Гучи за 11 годишно момиче.

# 573
Марципан, и аз ви предлагам Принцесите на Вера Уанг. Подарявала съм няколко разновидности на 10 - 13г момиченца и всички са били възхитени и доволни.

# 574
С Ариана Гранде и Джъстин Б. трябва да се внимава. Ако на моята 11 годишна ѝ взема нещо на някой от двамата, няма да остане никак доволна. Не, че ще е свързано със самият парфюм, просто си имат някакви тийнеджърски конфликти между феновете на А. Гранде и тези на Били. Ейлиш. Та трябва да се разбере предварително дали детето ги харесва.
Моята щерка, също на 11 години, много харесва моя Candy Gloss и си го присвои. Поръчах си нов, че и аз го харесвам. Казва, че ѝ мирише на сладко от вишни. Цял ден си го разнася и се пръска. И бутилчето е много симпатично.

# 575
Да, може би се прави. Водя се от моя нос. Ще погледна Ариана Гранде, но Облакът определено ме притеснява щом  прилича на Бакара Руж. Краткото ми запознанство с него определено ми остави болничен привкус.
А там е отнето всичко болнично и са оставени карамелите. Най- добре е да се пробва винаги.

# 576
  • София
Според мен пък в Долче Гардън има детско настроение. Децата сега се развиват по- бързо и на 11 си е една малка мадамка. Като нотки ще се хареса според мен, защото е жизнерадостен, а момиченцето ще се кефи, че има "дизайнерски парфюм".

Когато в 9-и клас ми подариха Ange ou Demon, въпреки че не е за тийнка, трябва да кажа, че изпитвах ужасно задоволство не само от аромата, а че се пръскам баш с дамски парфюм.

Аз бих предложила Fantasy на Бритни. Дори на мен ми харесва. Или дори Girl of now Shine. Това е точно момичешки аромат.

Последна редакция: нд, 13 дек 2020, 21:05 от The Catcher in the Rye

# 577
  • София
Подкрепям написаното от Densi. Няма нищо болнично в Облака. Приятно сладък кокосово- карамелен е.
В Долче гардън има една неприятна борба между франджипанито и кокосът. При мен е и доста синтетичен аромат.
Да, ако може да се пробва, преди покупка е най-добрият вариант.

# 578

А там е отнето всичко болнично и са оставени карамелите. Най- добре е да се пробва винаги.
[/quote]
Да, съгласна съм с теб, но с този локдаун ще ми е малко трудно и ще трябва да стрелям насляпо онлайн. За протокола, малката беше харесала много ЛВЕБ, който бях подарила на майка й. Та сега се чудя кое би се харесало повече - Ариана Гранде или Принцесите?

# 579
Да, може би се прави. Водя се от моя нос. Ще погледна Ариана Гранде, но Облакът определено ме притеснява щом  прилича на Бакара Руж. Краткото ми запознанство с него определено ми остави болничен привкус.
Ами не е... При мен Облакът е, както писах преди, Общинската болница. Още по-зле от Частната болница Бакара Руж... Та този парфюм само с лична проба.

# 580
Не само амбър, но и всякакви други смоли са ми любими. Аз деля ароматите на "чисти" и "мръсни". В смисъл - искрящи и такива в които има нотка, която те дразни, провокира, но въпреки това изпитваш непреодолимо желание да ги носиш.

# 581
  • Стара Загора
Моята 11 годишна принцеса много харесва Ариана Гранде. Има Thank you Next, стои й прекрасно. Сега чакам новия   - R.E.M. Ари също е много хубав.

Последна редакция: пн, 14 дек 2020, 08:55 от Magnum

# 582
А защо не един Мон Герлен на момиче? Или Ланвин?Или Бърбъри Хър,и при мен Гардън е ужасен синтетичен кокос,Облакът заради захарта би се харесал,иначе ми е болничен:((

# 583
В интерес на истината аз не бих подарила парфюм на 11 годишна. Те са повечето в пубертет тогава и поради хормонални промени започват да се потят много, а комбинацията с парфюм не е добра идея. Струва ми се и рано да се парфюмират и привличат внимание, освен в някакви по-специални моменти, но всеки ден не. Много се радвам, че моята дъщеря не иска и няма никакво влечение към парфюми. Втори луд в семейството мерси.
Герлен на 11 годишна и Шанел не бих подарила никога.

# 584
  • Sofia
Те и не ги ценят, могат да ги изфъщят за ден върху тетрадките си.

Общи условия

Активация на акаунт