Парфюмни размисли и страсти - 253

• 58 500
  • 746
  •   1
Отговори
# 645
  • Бургас
Аз имах Aoud Orchid и го размених много бързо. Крайно, крайно не ми хареса на мен. Абсолютно нищо добро не мога да кажа за него. Дано феновете му да не ми се обидят!
Мисля, че няма за какво да ти се обиждат, тук всеки може да си сподели мнението, това е обществен форум.Един глас против Aoud Orchid и от мен, за мен е много кофти парфюм.

# 646
  • Пловдив
При мен Aoud Orchid е гъст и плътен, цветен аромат. На една ръка разстояние е от главоболен и понякога ми дотежава, харесвам го, но не го нося всеки ден. На моята кожа усещам основно цветята и ванилията. Праскова по-скоро като подложка, но не и на преден план. Кокос не долавям.

# 647
Като казахте праскова, може ли да ми препоръчате парфюм с преобладаваща сладка праскова?

# 648
Харесвам Visa Robert Piguet

# 649
Като казахте праскова, може ли да ми препоръчате парфюм с преобладаваща сладка праскова?

Royal Moresque! Много хубава и жизнерадостна праскова има там 😋

# 650
  • Пловдив
Не казваш бюджет за прасковата 😀
По принцип не харесвам плодови аромати, но Forbidden Games Kilian е изключение и е един от най-любимите ми.

# 651
Не казваш бюджет за прасковата 😀
По принцип не харесвам плодови аромати, но Forbidden Games Kilian е изключение и е един от най-любимите ми.
Много се радвам, че го имам и нося.❤

# 652
Сладка праскова е Boss the scent и Intense версията. Като първият е простичко-сладък, като дъвка малко. Вторияте една идея по-интересен, има и османтус, обаче е спрян и го няма в магазините вече.

# 653
  • София

Royal Moresque! Много хубава и жизнерадостна праскова има там 😋
Страхотна е. Heart Eyes Но, зависи и какъв бюджет може да се отдели.

# 654
Не ми стоят праскови в парфюм, но една "праскова" си харесвам - Ananda Dolce M.Mikallef
https://www.fragrantica.com/perfume/M-Micallef/Ananda-Dolce-30195.html

# 655
  • при морето
Не ми стоят праскови в парфюм, но една "праскова" си харесвам - Ananda Dolce M.Mikallef
https://www.fragrantica.com/perfume/M-Micallef/Ananda-Dolce-30195.html

Азалия,сподели,моля те,за тази Ананда!

# 656
Парфюмът е като бадемово мляко с прясна праскова в него, леко кремест към крем-сапун, не много сладък. Аз, понеже не мога да пия обикновено прясно мляко, а обичам, пия ядкови млека и ароматът ми е съвсем познат от бадемовото мляко. Не е нещо уау, но аз не съм харесала нито една праскова до сега, а този парфюм с праскова ми хареса. Парфюмите на марката не са нещо невиждано, малко странни ги намирам дори.

# 657
  • The Evergreen State
limonche моите предложения са  "алтернативна праскова" парфюми, т.е. не е автентична прасковата в тях, не е водеща, присъства бегло но можеш да тестваш, може да харесаш нещо.

Lancome Tresor In Love - парфюма макар и нежен е определено с повече дълбочина от плодов парфюм. Намира се все още поне тук където живея.

Друг който ми идва на ум (но нямам идея дали се намира все още) е Dreaming Tommy Hilfiger - парфюма е изразено плодов, там прасковата е силно разводнена и силно имагинерна като да я вдишваш необелена и отдалечена от носа.

В The One Desire Dolce&Gabbana  аз лично долавям бегло праскова, тя не е спомената в пирамидата но можеш да го провериш и него.

Не е лошо да провериш магазини като Yves Rocher, Loccitane, Bath and Body Works, Victoria Secret, The Body Shop и прочиее, там има голям шанс да откриеш прасковен аромат. Тези магазини препоръчвам и като подходящи за парфюми за подаръци на деца както и марките с ежедневни дрехи по моловете които също имат свои парфюмчета, обикновено плодови.

Последна редакция: ср, 16 дек 2020, 06:56 от Athena

# 658
Бюджет нямам, но да не прекалено скъп за да не ме е яд ако не се харесаме, че ще е сляпа покупка.

# 659
Първообраза на The One е с ясно изразена праскова. Тогава прасковата беше сегашната круша.
Изпръсках много бързо една бутилка, много се харесваше, но е много сладък и ванилен.
Не знам дали сега би ми харесал, честно казано, но го споменавам като заслужаващ внимание и проба, при възможност.
https://www.fragrantica.com/perfume/Dolce-Gabbana/The-One-698.html

Общи условия

Активация на акаунт