Парфюмни размисли и страсти - 253

• 58 480
  • 746
  •   1
Отговори
# 675
  • Бургас
Астра, само аз ги сравнявам:smile_cat:, сега 5 човека сигурно ще се изредят да обясняват, че нямат прилики.Това е ВЪРХУ моята кожа и не мога да знам и гарантирам дали при друг ще имат прилики, толкова сме различни всички тук.Всеки излъчва различно и по уникален начин парфюмите.Не мисля, че би те впечатлил Тендър, напълно безобиден, ежедневен, без уау ефект парфюм.Няма нищо уникално в него, но ме радва и ми носи настроение, но пък е  харесван много от околните, получавала съм много комплименти за него.Докато с далеч по- скъпи парфюми не съм, това говори достатъчно.Bowtie

# 676
  • София
Момичета,можете ли да ми препоръчате парфюми съдържащи олибанум,но да не са унисекс.Обожавам Azzaro Pour Elle.

# 677
Бюджетен и с праскова е и Body EDP Burberry. Има острота и дори на моменти скърцаща синтетичност, но много го обичам 🤷🏻‍♀️, особено след първия час. След втория-третия час ми лепва като кашмирен пуловер, мек и уютен, с много деликатна дървесна база. Адски е траен при мен.

Притежавах го доста дълго време и все се чудих какво ме дразни в този парфюм. Скърцаща синтетичност е много точно, благодаря ти 😀.. Иначе е много траен и при мен.

# 678
  • The Evergreen State
Сега метнах в кошницата един Burberry body, но се зачудих да добавя ли и the one. Как е EDT версията, дали ще е по-малко натрапчива?

Без да познаваш парфюмите е трудна работа, има голям шанс да не намериш праскова и в двата и да останеш разочарована тъй като и двата са по-комплексни парфюми от плодова праскова, ако трябва да ги опиша с една дума, прасковен аромат не бих изполвала като определение и за двата (праскова има в пирамидата им но тя се губи някъде из съставките, също както и в предложенията които аз съм ти дала).
Ако можеш да преглътнеш факта че няма да е баш прасковен аромат, и двата парфюма на които си се спряла са много приятни, The one EDT би трябвало да е по-олекотена версия на парфюма наистина.
Body Burberry е по-воднист и хладен. The One Dolce&Gabbana е топъл аромат.

Последна редакция: ср, 16 дек 2020, 15:25 от Athena

# 679
  • Deutschland
И аз да се включа предколедно с нови придобивки и снимки.
От всички Montale, които съм имала, единствен Intense Cafe харесвам и нося. Прекалено синтетични ми идват, а и флаконите не са ми по вкуса. Е, реших след две години пауза да пробвам нещо ново, особено след хубавите ревюта, които бях прочела. Предвид обстановката 8 работни дни за доставка е  напълно нормално.
Да се пазарува от официален сайт винаги е предимство: лично отношение към клиента, грижливо опаковано, подаръци.

Поръчах Sensual Instinct,  Velvet Fantasy ( виновник Densi, която наскоро писа за него Simple Smile, Intense So Iris.
Проби: Diamond Flowers, Dark Vanille, Diamond Rose. Не зная какво да очаквам от последните, но ще се поровя за повече информация. Ще се радвам, ако някой сподели впечатления.

Good girl gone Bad  на Kilian е мой много любим аромат, но исках да имам в колекцията си този заради кутията, която е прекрасна.

Seta се оказа супер изненада за мен. Прекрасен и много траен върху моята кожа ( повечето в темата споделиха, че седи близо и тихо до кожата). За мен той  много наподобява Grand Soir и честно казано повече ми харесва.
Café Chantant е също много успешна покупка на сляпо. Ковачева го е описала страхотно. 🥰
Oud Zanzibar дори няма да го пробвам сега, чак на пролет.

Последна редакция: ср, 16 дек 2020, 16:03 от cielo

# 680
  • София
Честити красоти, cielo! Flowers Hibiscus Снимките са чудесни. Heart Eyes

# 681
Пиршество за сетивата, честити красоти, cielo!

# 682
  • Габрово
Наближава  Нова година и класациите,според Вас кои парфюми ще са в класацията за 2020 година?

# 683
  • Deutschland
Благодаря ви, момичета 😍
Не съм добра на описания, но и за мен е удоволствие да надниквам в чуждите колекции. 🤓

# 684
Тръгнах да излизам и се напръсках с Шалимар едт, 15 минути по-късно си викам, аз без парфюм ще изляза и смело се напръсках с Черния Опиум... После се сетих, че хич даже не съм била без парфюм, но не се отрових, ама околните не знам как са. Даже сега едва усещам нещо от себе си... аман и мрън! Оплаках се.
Отворих си Идола, харесва ми, но се надявам скоро да го усещам и него повече. Само Red Aoud издържа странното поведение на обонянието ми и не ме разочарова!

# 685
  • Бургас
Dez, много благодаря за изчерпателния отговор и насоки по моят въпрос. При първа възможност ще ги потърся.
Simple Smile

# 686
Пуснах и боди и тендър версията, също и the one edt. Сега обаче щерката иска angel nova. Гледала рекламата и ѝ харесала бутилката.
Аз пък се заинтригувах от Elie Saab Le Parfum Essentiel. Може ли по някоя дума и за тези двата?
Предколедно ми се харчат пари 😀
Днес ми пристигна форевър от Долче. Чакам от Парфимо Шайн, Кенди глос, Долче Гардън и един Давидов уейв. Ще ги отваряме обаче на Коледа и НГ. Да има приятни празнични емоции.

# 687
...Сега обаче щерката иска angel nova. Гледала рекламата и ѝ харесала бутилката.
.....
Предколедно ми се харчат пари 😀
И на мен така, харчи ми се за всичко, парфюми 7 думнах за седмица и малко Rolling Eyes Но ми носят хубави емоции в тази тягостна обстановка навън Mask
Ангел Нова е сладък, плодово-малинов аромат Flowers Hibiscus

# 688
Аууу, точно мой тип. Уж за щерката, но и аз ще се пръскам.

# 689
Flowers RoseFlowers Rose Честити да са ви парфюмните придобивки и другите глезотийки, момичета Flowers Rose
 и аз да се разпиша в темата с прясно получения Valentina Oud Assoluto - бях позабравила колко ми е уютен зиме, като много любим луксозен шал, който да ме топли в студа. Не е лесен парфюм, за времето си беше дори необичаен. Проверих бач кода, оригинален тестер на възраст 7 г. и 3  м. - и не е мръднал като аромат спрямо това, което помня отпреди 6 години. Ето го

В другата тема споделих, че съм попаднала на Hermes Galop на по-изгодна цена, парфюмът е с любимите ми нотки, но над 200 лв на сляпо не ми се рискуват. Бих се радвала на всяко споделено впечатление. https://www.fragrantica.com/perfume/Hermes/Galop-d-Hermes-39584.html

Общи условия

Активация на акаунт