Какво решение да взема?

• 4 769
  • 41
  •   1
Отговори
# 30
Не знам дали "нарцисист" е правилната дума. Може би "задник" е  по-точна.

# 31
Благодаря за мненията! Не мисля, че е нарцисист, била съм с такъв преди, по-скоро е егоист. Много ми се искаше да се получи между нас, но краят е ясен, може би затова ми е трудно и знам, че ще страдам - исках да се получи. Той също казва, че е разочарован, че първоначалното му мнение за мен “че съм над другите, над глупави и “лигави” неща, които хората имат като дрезки във връзката си,че мисля за амбициите и какво искам да постигна и т.н.” не се е оправдало..

Последна редакция: чт, 26 ное 2020, 09:06 от Sanisani223

# 32
Това за амбициите ми стана интересно. Реални амбиции ли има младежът, или болни?
Би ли дала пример, ако е възможно?

# 33
Спада по-скоро към болните, ужасен перфекционист, слага парите и кариерата над всичко, иска на 30 години да е превзел света, за него не се спираш когато имаш добра работа и добро семейство, искаш още и още и още...да не говорим какво се случва, ако не го повишат, не го вземат на мечтаната му работа и т.н... страда се месеци и по-добре да не си около него.
Да добавя, че аз съм финансово независима от семейството си - работя по специалността си, завършила съм хубав университет, но определено нищо никога не ми е било на всяка цена като успехи, амбиции и т.н.

Последна редакция: чт, 26 ное 2020, 09:53 от Sanisani223

# 34
Мдам... Трудно се живее с човек, чиито желания надхвърлят възможностите. Неуспехите го озлобяват и рано или късно започва да си го изкарва на околните. Защото все някой друг трябва да му е виновен.
Ти си прецени дали можеш да живееш с такъв човек.
Добре е хората да имат общи виждания за живота, бъдещето, основните неща, ако ще създават семейство или трайна връзка. Дори когато са с различни характери и нагласи, да се допълват, а не да се противопоставят един на друг и да водят войни за надмощие.

# 35
Той казва, че сте несъвместими,  а ти твърдиш, че не го обичаш. Време е да започнете на чисто, всеки по пътя си.

# 36
На квартира ли живеете или как?

# 37
Не живеем заедно.

# 38
Ако на 30 ще владее света, на 26 още с мама ли си живее? Няма лошо да е амбициозен, но обикновено това не се ограничава само до кариера. Кажи му, че от една заплата никой не е забогатял и ако не измисли работещ бизнес, който да му носи дивиденти и докато спи, ще трябва да работи, докато е жив.
Наистина, какво ти дава той, че не може да се откопчиш от него?

# 39
Света ще си го владее с мама. От хоум офиса. Кое да му е странното...

# 40
  • Sofia
Sanisani223, сама си си развила тезата за вашата връзка и сама си си отговорила на въпросите. Казваш, че си загрижена...ама той  няма нужда от твоите грижи, не си му майка. На мен ми направи впечатление, че не се споменава нищо за интимния ви живот. Има ли такъв? Как се държи този егоист в секса с теб? Пак ли е обран и "стиснат", или там се раздава? Все нещо е трябвало да ви свързва една година??? Иначе, това дето казваш, че си имала труден период и той не те е подкрепил морално, да покаже че стои стабилно до теб...ами пълен задник егоистичен. Той си е най-важен. Очевидно е. Него НЕ ГО Е ГРИЖА ЗА ТЕБ! Може да чака ти да вземеш решение за вашата раздяла, за да те обвинява после и да ти стовари вина?! Според мен е ясен развоя...дистанцирай се постепенно, спри да го търсиш...и няма за какво да страдаш. Не виждам какво може да ти липсва?!

# 41
Спада по-скоро към болните, ужасен перфекционист, слага парите и кариерата над всичко, иска на 30 години да е превзел света, за него не се спираш когато имаш добра работа и добро семейство, искаш още и още и още...да не говорим какво се случва, ако не го повишат, не го вземат на мечтаната му работа и т.н... страда се месеци и по-добре да не си около него.
Да добавя, че аз съм финансово независима от семейството си - работя по специалността си, завършила съм хубав университет, но определено нищо никога не ми е било на всяка цена като успехи, амбиции и т.н.
Като чета що за човек е и как се отнася към теб, и как не иска да те подкрепи в някой труден момент, си мисля, че като му биеш шута, чувството ще е облекчение, не страдание. Отново свободна!

Общи условия

Активация на акаунт