Любов от различни култури

• 21 006
  • 456
  •   1
Отговори
# 150
Е, ако някоя намери такъв да харчи пари по нея, трябва да се хвали. Чувала съм, че има такива мъже , но аз такъв не съм намирала, за огромно съжаление. Един мъж харчи ли пари по теб, трябва да се държи здраво, да не го отмъкне някоя хищна хиена, друг съвет не мога да дам.
Арабите са сладкишчета. Много бъркаш за тях, много, и също така са тузари с яхти и те черпят постоянно. Но само за секс и фън.
Ама аз имах предвид, че е нормално да е така. Не мисля, че мъжът ми е някакво изключение. Той ни "храни" и издържа. Ако един ден остана сама, ще се самоиздържам, е, няма да имам същият стандарт (но, може пък да си хвана някой още по-богат)
П.С.
С арабин мога да стисна очи и зъби само срещу мнооого добро зелено. За веднъж и на моя територия.

Последна редакция: пн, 30 ное 2020, 13:31 от buttercake

# 151
Дай Боже маслен кейк / ако останеш сама да си хванеш някой още по-богат/, но е изключение, масово мъжете получават по-малко пари от жените. Просто мъжете не са амбициозни, колкото жените, ама пък и не искат много, защото нищо и не предлагат.
А чужденците ти разгонват фамилията, даже и във форума чета за разни българки женени за чужденци, егаси и живота, за нищо. В бг ще са сто пъти по-добре, даже и на три места да работят. Ама тук има приятелки, социален живот, а там -дома, до печката.

# 152
# 153
Дай Боже маслен кейк / ако останеш сама да си хванеш някой още по-богат/, но е изключение, масово мъжете получават по-малко пари от жените. Просто мъжете не са амбициозни, колкото жените, ама пък и не искат много, защото нищо и не предлагат.
А чужденците ти разгонват фамилията, даже и във форума чета за разни българки женени за чужденци, егаси и живота, за нищо. В бг ще са сто пъти по-добре, даже и на три места да работят. Ама тук има приятелки, социален живот, а там -дома, до печката.
Хммм....
Все едно живеем в различни Българии.
А това за българките женени за чужденци....то просто не е вярно. Не знам откъде си го чула, но не е. Аз работя в западна компания от много време (често съм и там) и съм много наясно какви са западняците. Да ти кажа.....супер са ! Много ми харесват.

# 154
  • някъде в орбита...
И аз това си мислех...
Българите не са зле, има добри попадения. Но чак пък да кажа че западняците не струват, няма как да се получи.

# 155
И аз това си мислех...
Българите не са зле, има добри попадения. Но чак пък да кажа че западняците не струват, няма как да се получи.
Аха...толкова не струват, че всяка малайзийка, рускиня, украинка и още една камара други се опитват да забременеят, че да могат чрез издръжката на детето да се издържат и те. Това си е бизнес.

# 156
Струват, бе, струват, ама да не си им в къщата, да им търпиш депресиите, пиенето, антидепресантите и купищата емоционални проблеми.

# 157
Струват, бе, струват, ама да не си им в къщата, да им търпиш депресиите, пиенето, антидепресантите и купищата емоционални проблеми.
На всякъде има болни хора. На запад може да получиш помощ и адекватно лечение от държавата. При нас от скоро се заговори за зависимостите, като психиатрично лечение. Алкохолиците и депресарите са по на изток (бившият соц блок).

Последна редакция: пн, 30 ное 2020, 14:24 от buttercake

# 158
Бътер кейк, изразявам мнение. Западният начин на живот, включително в Америка и Канада на мен не ми харесва, въпреки че навлиза и в България с бясна скорост.
Аз съм друг типаж, много позитивна, говоря с всеки, имала съм тежки моменти и аз съм се затваряла, но никога не съм се спичала като чужденците, сакън да не се изложат, а какво им е в душата те си знаят. Имам конкретни примери, но не ми се навлиза в подробности.
Аз съм си със селски манталитет,мен не ми пука особено.
Аз съм от тия дето българите в чужбина уж бягат -простакеси с балкански манталитет. На мен лично това ми харесва.
Не ми се навлиза в подробности да ти обяснявам какво имам предвид.

# 159
  • някъде в орбита...
Да де, ама тези неща не се случват защото тоз е от дадена държава, а щото жената така го е избрала.
И нали в Бг никой нито пие, нито обядва хапчета, нито има емоционални проблеми и злоупотреби... Това на познатите си ще ме е спрам да им го кажа, като знам през какво са минали някои...

# 160
Бътер кейк, изразявам мнение. Западният начин на живот, включително в Америка и Канада на мен не ми харесва, въпреки че навлиза и в България с бясна скорост.
Аз съм друг типаж, много позитивна, говоря с всеки, имала съм тежки моменти и аз съм се затваряла, но никога не съм се спичала като чужденците, сакън да не се изложат, а какво им е в душата те си знаят. Имам конкретни примери, но не ми се навлиза в подробности.
Аз съм си със селски манталитет,мен не ми пука особено.
Аз съм от тия дето българите в чужбина уж бягат -простакеси с балкански манталитет. На мен лично това ми харесва.
Не ми се навлиза в подробности да ти обяснявам какво имам предвид.
Сигурна ли си, че навлезлият западен живот не ти харесва ? Ще ти повярвам, ако предпочиташ да се пръскаш с "Зелена ябълка", вместо Нина Ричи, Ромика маратонки, вместо Адидас, дънки Младост, вместо Ли Купър и мъжа ти кара Волга ? Алтай вместо Кола ли пиеш ?
Дотук как е ? Мога да продължа....😁
Колелото "Балканче" ли е ?
Баси гнилия запад...

# 161
В бг сме други хора, там всеки се крие, не споделя, спазват правилата, при нас е простотия и животът е по-лек в емоционален план.
В чужбина те дисквалшфицират ако целунеш отявлена курва/ Кубрат Пулев/, в бг ще ти викат, браво брат, таковай я тая.
Много ясно, че говоря само за емоционалната цена, която плащаме, иначе искам лукс и скъпи обувки, кола не пия.

# 162
В случая мисля долу-горе като Кристина. Жени, изцяло издържани от мъжете си с десетилетия, без да бъдат подменени с друга жена, познавам само 3. Едната е майка ми. Другите 2 са омъжени съответно едната за българин и другата за американец.

За сметка на това познавам наистина много жени, които не работят с години, но изведнъж в рая пада бомба и се оказва, че мъжът е намерил нова и по-интересна за него в момента жена, по която да харчи.

Не бих рискувала с никакъв мъж да завися от него. Следейки реалния живот, риска просто не си струва.

# 163
За каква дискриминация говориш? Няма дискриминация, а различия в културата и правилата. Все едно да кажеш, че ако някой не иска да яде круши, той дискриминира крушите.
А, искаш да кажеш, че при чуждите круши няма да мине: "Не ща да ми кърпиш чорапите, а да ми купиш направо нови."?
Докато при нас минава, щото са си родни български круши?
Всичките бракове, които се разтрогват в чужбина са, защото българските мъжлета не стават за нищо.
И като ги няма мама и тати да пращат консервите от село, а претенциите са до небесата...
Правилно беше казала някоя. Българските мъже след една определена възраст са точно като арабчугите с тази особеност, че нямат пари. Sad

# 164
  • София
То май повече е негативното отношение към нашенците, отколкото към източните мъже. За мен лично вторите не представляват интерес, без значение какво имат и какво нямат.  Нямам желание да си създавам сблъсъци и проблеми на тема културни и юридически различия. А ако ми беше времето да раждам деца пък, съвсем нямаше да се захвана. Предпочитам нашенец от село - за мен има значение.

Общи условия

Активация на акаунт