Любов от различни култури

• 21 009
  • 456
  •   1
Отговори
# 165
Аз съм си все още с нашенец от село. Уревах форума от него, ама жизненият ми опит сочи, че с чужденец/ без значение изток/запад/ да съм вече на антидепресанти.
Тук въобще не говорим за издръжка, а да можем да живеем заедно, да комуникираме.

# 166
  • Най-красивата страна
В нашия черноморски град много мъже пътуват по корабите-капитани,механици,рулеви,моряци....и не съм чула някой да реве,че не може да си издържа семейството.
Жените ако искат работят,ако не искат-не.
Като гледам добре осигурени са семействата...

Аз лично не познавам мъж,който печели по-малко пари от жена си.

Ако трябва да избирам между нашенец  и арабин-предпочитам нашенеца.

# 167
  • Paris, France
Е, ако някоя намери такъв да харчи пари по нея, трябва да се хвали. Чувала съм, че има такива мъже , но аз такъв не съм намирала, за огромно съжаление. Един мъж харчи ли пари по теб, трябва да се държи здраво, да не го отмъкне някоя хищна хиена, друг съвет не мога да дам.
Арабите са сладкишчета. Много бъркаш за тях, много, и също така са тузари с яхти и те черпят постоянно. Но само за секс и фън.

И за едно постоянно черпене някоя ще иде да я таковат араби на някоя яхта? Сериозно? Цяла Европа, Австралия, Азия и Северна, но и Южна Америка са пълни с мъже, които имат яхти, канят за партита на тях и не намират кандидатки, дори когато предлагат да платят самолетния билет + някакви джобни като £500 за седмица. И на мене са ми предлагали много пъти, но не отидох никога. Броя пъти, в които съм се качила на яхта се броят на пръстите на едната ми ръка и не са в топ 100 от приключенията ми. И е било За кратък РД на приятели, не на непознати. Аз и за куфар зелено не бих отишла на яхта с арабин. Може и през борда да те хвърли.

Единствените жени, които на запад биха си гръмнали седмица от живота на яхта с някой тузар отиват заради парите, които преди 30г бяха около 1000 английски лири дневно. За черпене и филипинка няма да се навие, а филипинка в Арабия е нарицателно за слугиня.

Щом за едното харчене по жената някоя трябва да се хвали, половината американски сайтове ще са пълни само с хвалби, ама не са. Западната жена си има изисквания и източната също. А това мекотело да и прави бебета, мързейки го да стане от леглото, че и  сама да си правела парите и да се радвала, че не е на антидепресанти няма да го изтърпи и никога безработица, виснала на помощи, лежаща по цял ден на дивана 100 кила и с очила. Тъй де, да не я е газил влак!

Не знам финансите на женените за българи приятелки, но не мисля, че мъжете им изкарват по-малко пари от тях, неамбициозни са и лежат по диваните. Статистиката показва друго.

Бианка, в западните държави тъпа, грозна, никога неработила жена може да си позволи да се ожени, да роди дете, да не работи и да продължи да си живее по същия начин и след развода. Или духва с къщата и издръжка за себе си, дори да не е родила дете или си живее на помощи. Кършеща ръце, разведена от западен, неработила англичанка или французойка аз не познавам. Това донякъде обяснява защо западните попрестарели депресари, които кристина описва нямат никакъв проблем да си намерят украинка, индонезийка, тайландка, но даже и рускиня или българка, а тази опция е затворена за българи и йорданци в тяхното положение.

# 168
В нашия черноморски град много мъже пътуват по корабите-капитани,механици,рулеви,моряци....и не съм чула някой да реве,че не може да си издържа семейството.
Жените ако искат работят,ако не искат-не.
Като гледам добре осигурени са семействата...

Аз лично не познавам мъж,който печели по-малко пари от жена си.

Ако трябва да избирам между нашенец  и арабин-предпочитам нашенеца.
Ама как ще печели по-малко от мен ? Кой ще го търпи тоя мухльо ? Взела съм си мъж, да мога да разчитам от-до, иначе по-добре сама. И баща ми издъжаше цялото семейство, по време на соца. Взимаше към 400-500 лв. Майка ми взимаше 80 лв, обръщаше в долари и ги даваше за лакове, червила и парфюми от Кореком.
Та...за мен българският мъж си е много добре. Но все пак не е на нивото (все още) на западният. Както се казва има още Чивас да изпие.

# 169
Яхти и самолети имат сигурно 5% от арабите. Може и по-малко. И от тях колко ще са не-грозни и не-дърти. Какъв секс,какъв фън?!

# 170
Виждала съм много красиви тунизийци и алжирци.
И все пак, предпочитам само да ги гледам.
Масово на европейките гледат като на леки жени или като на жени, от които могат да извлекат някаква изгода. Пък за женене и живеене в техния свят ... ако се надяваш, че ще те обсипе в злато и рози, надявай се. Е, разбира се, има и изключения разни, но да разчиташ, че ще попаднеш на изключението е малко като да спечелиш от тотото.

# 171
А аз и моряк не ща. Да го няма 6 месеца, а децата кой ще гледа, особено като станат тинейджъри и трябва силна мъжка ръка да ги слага в пътя.
Отделно аз без секс не мога и един месец. Ще си хвана любовник и после ще е олеле майко.
Нещо куци ми идват вашите оферти.
Тук в Софето на работа и после кръчмите и приятелките, за да си лекуваме депресията от семейния живот ми се чини най-добре.
Само тоя ковид да мине, ще се разбием.
Ни арабин, ни австралиец, ни моряк от Варна, мен могат да ме зарадват, вие си знаете.

# 172
  • София
Е, как кой - комшията! Или най-добрият приятел на моряка!

# 173
Невена, кой е тоя "същия начин" на живот след развода Simple Smile Какво правим, когато роденото от нея дете навърши 18 години? Питам от любопитство де, не ща да съм им на мястото на тия жени Simple Smile

# 174
Ама не е нужно да имате деца... Вие още нямате връзка пък се предрича какво би станало ако имате деца? Пробвайте може пък връзката ви изобщо да не се получи.
Че за какво да пробва? Ако потръгнат нещата между тях може да е достатъчно хлътнала и да няма връщане назад?
Или предлагаш да отиде на малко секс ,но без да се увлича с чувства ?

Последна редакция: вт, 01 дек 2020, 14:50 от Masturbinio

# 175
Точно това предлагат масово пишещите тук - само подаръци и секс, без чувства. 😶

# 176
То май повече е негативното отношение към нашенците, отколкото към източните мъже. За мен лично вторите не представляват интерес, без значение какво имат и какво нямат.  Нямам желание да си създавам сблъсъци и проблеми на тема културни и юридически различия. А ако ми беше времето да раждам деца пък, съвсем нямаше да се захвана. Предпочитам нашенец от село - за мен има значение.
Чакай сега, живеем в паралелни вселени! Вие ми давате за пример нашенци от село и моряци,  които ви купуват бонбони от Била. Аз ви давам такива, които биха се преместили у нас, защото аз имам къща, а те живеят в някой мишкарник под наем. Да не говорим, че не е само това. Е, да ама аз имам нужда от някой, който да ме води по Бахамите, Френска Полинезия и Хавай без това да му ощипе особено бюджета. Аз българи такива в Канада не познавам. Всъщност познавам, ама той така или иначе си е мой за добро или лошо.

# 177
  • София
На мен ми е все тая колко има и къде живее, щом не е българин. В краен случай европеец. Твърде големите различия като външност, култура, правна уредба на семейните отношения вече поставя моите лични рамки. Но и за европеец пак ще си имам не едно, а десет на ум. Сори, все ми е тая колко богат или умен.

# 178
Защо сте толкова против западноевропейците? Познавам такива двойки и са много щастливи - едната българка женена за французин, живеят в неговата страна от мн години, много сполучлив и щастлив брак, двамата са си сродни души, имат страшно красиви деца и всичко е наред. На жената в началото й беше трудно защото нямаше приятелки, но тя е много социален човек и вече си има среда, разбират се добре с неговото семейство. И тя в началото разказваше какво й е направило впечатление и какви са различията между тях и нас, винаги е било забавно да я слушаш. Но май вече си е повече французойка и повечето неща не й правят впечатление.

# 179
  • София
Не съм против, просто различията твърде често надделяват. Хората и без това трудно се сработват и разбират помежду си, намирането на подходящ партньор е като да играеш лотария, а разликите във възпитанието, очакванията и най вече правните рамки съвсем поставят на изпитание семейния живот. Хората от съседни села да са има различия в обичаите, а какво да кажем за различни държави.  Всичко е забавно, докато не стане въпрос за пари, власт и деца. Тогава вече няма нищо забавно, а е който надеелее.

Общи условия

Активация на акаунт