Любов от различни култури

• 20 953
  • 456
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Всичко може. Дори се чудя, че изобщо се спори по въпроса. Тези неща не сме ги измислили ние, а западняците имат доста по-голям опит в общуването със системата. С каквито ще равни права да сте, свой-чужд влияе дори несъзнателно.

# 226
  • някъде в орбита...
Всичко може. Дори се чудя, че изобщо се спори по въпроса. Тези неща не сме ги измислили ние, а западняците имат доста по-голям опит в общуването със системата. С каквито ще равни права да сте, свой-чужд влияе дори несъзнателно.
Имаш много силна предубеденост по въпроса за човек, дето да не се е сблъсквал с проблема...

# 227
  • София
Какво да кажа, питай жените, които са играли в този филм по чужбините.

# 228
  • някъде в орбита...
Какво да кажа, питай жените, които са играли в този филм по чужбините.
Какво да питам, като и показания като свидетел съм давала... Neutral Face

# 229
  • France
Кои са тези жени?
Да си хванеш детето под мишница и да хванеш първия самолет без знанието на другия родител, се нарича отвличане. Дали си майка или баща, дали отправната ти точка е България или Белгия е едно и също. Има закони, има съд и толкова по-добре. Най-добрите етюди за пред камерите ги изнасят токсичните манипулатори и алиениращи родители.

# 230
  • София
Не ми се спори по въпроса, по-скоро не ми се спори с наивността.

# 231
  • някъде в орбита...
То да беше спор, как и да е. Ама ти замеряш с общи приказки хора, които реално са имали досег с такива ситуации.

# 232
  • Paris, France

В България? На запад в социалните служби и здравеопазването работят много чужденци и хора, чиито родители са родени в чужбина. В Лондон гинекологът ми в UCL болницата беше белгиец, акушерките нигерийки, полякини, шотландка, женена за индиец. В болницата, в която родих имаше само една бяла в екипа и всичко друго беше ямайки индийци, индийци, от Гана. Като разкажа нещо такова всички ми намекват с години, че живея в гета, но това е реалността на всички мегалополи в западна Европа. Нямам интерес да си измислям. Във Франция има много магребци, антилци,, африканци в системата. Кой от кого да е дискриминиран?

В социалните лондонски грижи много обичат да работят индийци, ямайка и нигерийци, но още преди 30г имах приятелка българка, която работеше от 20г в системата им.

Имам приятели, на които са взимали децата в Англия и са връщани. Незнание на законите бяха причината. Случаите, в които не е реагирано навреме са в пъти повече и за някои съм плакала. Виктория Клембие е преживяла спане във ваната гола всяка нощ, защото се напикавала, бой и е умряла. В друг случай слабо, глистяво дете на полякиня просело храна, но тя казала на учителката, че е болно и преяжда и въпреки, че не си носело храна учителката взела, че повярвала на майката. Резултат - пребито до смърт от гаджето на майката. Едно детенце беше умряло в адски болки от спукване на пикочен мехур, парализирано и само в легълцето си, пребито от майката и гаджето и. Бил В синини, но тя го омазвала в Нутела преди да дойдат социалните и като и кажели да го измие се бавела и моткала в друга стая и те ......... си тръгвали.

В момента във Франция съдят майката и мъжа и, докато 8 годишния Давид гние в гробищата.

В този форум съм чела за 3 случая

1. Танушеви. Върнаха им децата. Голямата дъщеря се е оплакала на социалните и е пожелала да иде да живее другаде. Живеели са 6 човека в 38кв м и не са направили постъпки за настаняване в по-голямо жилище. Бг консула беше на делата и каза, че е удовлетворен от развитието. Мъжът упорито не искаше да се вслуша в съветите на социалните  Обуване на умалели обувки и жената да ходи без зъби тук се счита за тормоз.

2. Даването за осиновяване на Меган. На майката е помогнато, настанена е в дом, но е подписала, че няма да се среща с бащата, а тя отива, защото той бил и казал, че ще се самоубива. Жестоко и ужасно беше да и вземат детето и да не го види повече, но е могла да си иде да роди в България, да си иде след раждането или поне да изпълнява изискванията.  Дам, на запад когато се страхуваме, че някой ще се самоубие се звъни на 999 (преди) или 112 и отива полиция и ако ърябва линейка.

3. Цвети в Норвегия. Ужас. В този случай Цвети и децата са жертва.

За други случаи не зная. На фона на стотиците хиляди българки, женени, разведени с европейци тези случаи никак не са много.

# 233
Какво се случи с Цветелина Оланд, има ли развитие някакво? Направо нямам думи за това, което й сториха.
А детето което беше парализирано и после почина мисля беше известно като бебето Питър, а трагедията се е случила в Англия.

# 234
  • Paris, France
https://www.google.com/amp/s/www.24chasa.bg/amp/7587067

Вече Селина и Андреас са върнати окончателно на Цветелина и си живеят щастливо с нея. Баща и, за съжаление, почина преди да и ги върнат.

Да, бебето Питър имах предвид . Никога няма да успея да разбера мотивите на подобни изроди. Като не са можели или искали да го гледат са могли да го хвърлят на социалните.

# 235
  • някъде в орбита...
Да, бебето Питър имах предвид . Никога няма да успея да разбера мотивите на подобни изроди. Като не са можели или искали да го гледат са могли да го хвърлят на социалните.
При това лесно и бързо... И аз не схващам...

# 236
Ама момичета, накъде заби темата? Сладкия живот с арабски принц по-интересен беше Simple Smile

# 237
  • Най-красивата страна
Аз и друг път съм писала за моята приятелка женена за арабския ,,принц,,.Тя се ожени много млада за него.На ръце я носеше.После заминаха там.Известно време нямахме връзка с нея,но след това тя ме намери във фб.На моменти пишеше някакви глупости и цитираше Корана.Разбрах,че нещо не е наред.Продължих да комуникирам с нея въпреки,че на моменти ме дразнеше.
Веднъж дойдоха в България и излязохме семейно.
Тя облечена с абая.Откачих,като я видях.
Когато отидохме заедно до тоалетната ми сподели,че Мунчо и позволявал да влиза в интернет,но четял всичко,което е писала.
Каза също,че вече е свикнала,той се държал добре .Само в началото се случило няколко пъти да я удари,но после тя се поправила.
Не можела да си тръгне,защото има синове.Те ще останат там.Тя може да вземе само момичето.
Иначе Мунчо е богат,живеят в голяма къща,имат готвачка,прислужници,детегледачки.Ходят на почивка и пазар в чужбина.Той издържа родителите и в България,купил апартаменти на брат и  ,на племенниците и също.
Тя няма право да работи,не може да излиза без негово разрешение вън от къщата без придружител.

Толкоз за живота с арабин.
Като се замисля-винаги има и по-лошо.
Можеше да е някой цървул и освен всички ограничения да живеят мизерия..

# 238
  • София
То да беше спор, как и да е. Ама ти замеряш с общи приказки хора, които реално са имали досег с такива ситуации.

Да, спор няма. Когато съм права съм права, пък ти си мисли каквото щеш.
Става въпрос за родителски войни.

Невена, така като ги разказваш нещата, все едно какво толкова - взели им ги, върнали им ги. Понякога се изумявам с каква лекота се гледа на тези неща.

Последна редакция: вт, 01 дек 2020, 08:47 от Andariel

# 239
  • Пловдив
Андариел - аз до колкото те разбирам се притесняваш, че , например, българка се жени за французин, отива да живее във Франция, ражда две деца на французина и при развод не може да се прибере с децата в Бг. Така ли?

Общи условия

Активация на акаунт