На път е нашата мечта, а 'Искам бебе' ни събра ! /тема 31/

• 30 301
  • 780
  •   1
Отговори
# 180
Джули, каква изненада! Безпроблемно да е от тук нататък до термин!

Чери, за Чачева ме записаха за януари.

Рейв, леко раждане, скоро ще да е, няма вече измъкване Hug

За тромбофилиите и аз непрекъснато съм в колебания. И във форума четох темите, и фейсбук групата и само се обърквам повече. Истории всякакви, успешни, неуспешни, терапии различни. Трябва си яко следене и адекватна реакция, пък нещо разбиращите доктори са много заети и е трудно да се реагира от днес за утре. Аз съм само с хетерозиготни мутации, които уж са нискорискови, обаче пък са 4 и имат кумулативен ефект. От Русев имам терапия с фракси през ден, за която Ташков каза ок. Редувам с Натаспим, аспиринът ми го спря на първото кървене и повече не съм го почвала. Та масово е тезата, че терапия през ден не е никаква терапия и вся тая дали се бода. Чачева и 2 други АГ-та казват, че не ми трябва терапия. А мен ме е шубе. Сега чакам преглед при Сигридов другата седмица и да видим той какво ще каже, но ми трябва да се доверя на 1 и да знам, че ще ме следи изкъсо, кръвоток, изследвания, пък те са труднодостъпни тези доктори. Моите мутации са хетерозиготни 1298 MTFR, 5G/4G PAI, Factor XIII (Val34Leu), ACE. Последните две изследвах допълнително, пък те се оказаха 2 от 2. Много е кофти като все има нещо за тревожене и не може да се отпусне душичката да бременее спокойно.

# 181
Джулс, липсваше! ❤️

# 182
Ехаа, Джули, честито! Каква прекрасна новина! Лека бременност и здраво бебче по термин 💗 Радвам се, че се включи 💞

Аз влизам да проверя Рейвчето 😁 Няма още новина... Та прогнозата ми е за днес - има време до 12 хаха. Да напиша и за другите: Мери - 4.12 (ако не е родила още, че май не е влизала скоро); Калиниста - 9.12, Филлме - 16.12  - това са ми залозите. Хаха

П.с. Дели, с Ивчо сте на едно число 😘

Последна редакция: чт, 03 дек 2020, 16:01 от Jаsmin

# 183
Тикълс, много благодаря! Радвам се, че и ти си тук, време беше, сега всичко трябва да е ок, надявам се и безпроблемно. Знаеш ли пола вече?

Дидка ❤❤❤

Муланчее, как е твоето съкровище? Как е мадърхудът?

Последна редакция: чт, 03 дек 2020, 16:27 от Carambaa

# 184
Джулка, Heart
Добре дошла. Безкрайно съм щастлива, че влизаш директно с най-прекрасната новина.
Чаках те с нетърпение.
Още веднъж искам да ти пожелая успешна и спокойна бременност Kissing Heart

# 185
Много благодаря, Марианкааа 💓💓 ще се опитам да следвам съвета ти и да се енджойвам!

# 186
Тикълс, и аз запазих вчера за 9ти януари в МОЛът ще съм.

Хайде, чакаме поредната новоизлюпена мама! Залозите започнаха! 🤗

# 187
Ехаа, Джули, честито! Каква прекрасна новина! Лека бременност и здраво бебче по термин 💗 Радвам се, че се включи 💞

Аз влизам да проверя Рейвчето 😁 Няма още новина... Та прогнозата ми е за днес - има време до 12 хаха. Да напиша и за другите: Мери - 4.12 (ако не е родила още, че май не е влизала скоро); Калиниста - 9.12, Филлме - 16.12  - това са ми залозите. Хаха

П.с. Дели, с Ивчо сте на едно число 😘
Ееееее пусни някой за 8.12. Аз имам рожден ден тогава... Все шантави се раждаме Simple Smile. Стискам палци да има излюпване на 8.12...
👁️👁️
  👅

# 188
Хаха батмам дъщеря ми е на 08.12 потвърждавам за шантавите Grinning
Привет на Джули и тук макар че си писахме на лично първо!

# 189
Привет, Ив и принц Филип 2-ри ❤ Още 1 ден и хайде вкъщи.

# 190
Тук съм ... все още , за сега 😁

Джулкааа , честито 💝 Каква прекрасна новина ... лека Б и до термин , обожавам май месец 🥰
Много се радвам , че се включи 🙂

Жасминче , скоро ще разберем 😁🤞

# 191
Благодаря, Мери. Много ❤❤❤
Абе, ти не трябва ли да раждаш вече? Имам чувството, че от поне година си бременна, или се бъркам вече. Вие изпозабременяхте горе-долу по едно и също време, през първия локдаун, ако не се лъжа? Много сте, загубих ви бройката😂😂

# 192
Джулс , да 😁 Чакам всеки момент ... ами , явно дружно се предадоха всички недостъпни Я през първата карантина 😂 Наистина беше бум от плюсчета , сега започна бебевалежа 🙂🤷♀
То остана година да го нося , не му се излиза , но няма избор 😁💙

# 193
И аз чакам някое бебе да се роди на моя рожден ден, 9ти Wink моята приятелка с термин на 13ти подрани и още на 30.11. се роди. Декември си е супер месец и един повлича крак, цялото семейство сме от 6ти до края.

# 194
Джулс, аз очаквам момченце., 12+4, времето сякаш е спряло..

Хайде който му е ред, да ражда и да освобождавате квоти за нови попълнения от бебеправещата тема! Grinning

Общи условия

Активация на акаунт