На път е нашата мечта, а 'Искам бебе' ни събра ! /тема 31/

• 30 309
  • 780
  •   1
Отговори
# 195
Ех, много стрелкини сме тука. Аз съм на 16.12., много ще се радвам някое бебоче да се роди на моя рожден ден и да си го делим ❤ Толкова исках декемврийско бебе, не стана работата, ма поне Филип е мойта зодия, та една малка победа.

# 196
Успех, Мери. Да е леко и безаварийно!

Тикълс, и при мен времето е спряло, не знам кво е тва нещо.

# 197
Айде Джулс, добре завърната се и тук.

Не знам дали следите, но има нови три момичета в процедури, така че чакаме втора вълна бременни. И още една дама от любимките ми на мен е бременна, но няма да я издавам, тя като се почувства спокойна ще пише.   И още няколко дами остават и май старите дружки се изчерпихме. Ей го е , има няма година две и чудото дойде при повечето от нас. Година, две три , че и повече са нищо на фона на живот със щастие. Дай Боже да сме здрави и ние и децата ни.

# 198
Следим, следим, чакаме ги!!

Видях аз, че загатват за още една бременна и тръпна в очакване! Много напрегнато така Grinning

# 199
Момичета изписват ни днес! Моята доктор малко ходатайства, защото сме ок и аз и бебето! Та така! Ура!

# 200
Момичета, дочаках обаждане от Чачева. С кръвните показатели рискът се е подобрил - от 1:147 е станал 1:476. Определено това са добри новини. Ще коментираме довечера с ММ дали да пуснем и Пренатест за всеки случай. В крайна сметка пари се изкарват, а нашето спокойствие няма цена!
В тази връзка, Тикълс, и другите, които правихте Пренатест, къде дадохте кръв? Четох, че първо на телефоните трябва да позвъниш. Така ли е? Тук сме малък град и не съм сигурна дали работят с някоя от лабораториите...

Ив, чакаме включване вече от вкъщи, реакции на каката и т.н. Simple Smile Кърменето как върви?

# 201
Чери, за пренатеста дадох кръв в Надежда. Там предлагат именно класическия пренатест, за Даун е 550 лв.

# 202
Джулка, добре е малкото съкровище. приспиваме се сега. А аз си направих едно кафе да изпия Simple Smile Ти как си иначе? Имаш ли някакви неразположения?

Момичета, датите ги нахвърлих ей така просто. Сигурна съм, че няма да позная нищо, защото никога нищо не познавам. веднъж като ученичка пуснах еврофутбол 11 мача за 10 стотинки и познах само един Smiley

П.С. Чери, сега видях, че си писала. Всичко да е наред ти пожелавам Simple Smile

# 203
Във връзка с пренатеста, имам 10% отстъпка за приятел до 15 декември. Чери, ако решиш, пиши ми.
Нямаше на кого да предложа, затова не съм споделила. Реално ще спестиш 60 лева, ако пускаш само за Даун, ама пак е нещо. Ако решиш да е на Дженомикс (Prenatest.bg), пиши ми.
П.п. За мен дойдоха в Петрич. Не знам ти от колко малък град си, но те работят с много лаборатории в страната.

# 204
Ив, юпиииии 💙💙

Муланче, ок съм вече. Първите 3 месеца бяха по-трудни- гадене, непоносимост към миризми и храни. Говорейки за кафе, не бях пила 2 месеца, сега пак си правя по едно на ден. И така.
Пийни кафенцето и за мен, че днес вече измятках едно, пък пак ми се пие... ама няма да предозирам Wink

# 205
Момичета , днес се появи моя Кристиян 💙
3610 , 51 см. Не беше лесно , но съм най-щастливата мама ❤

Нямам никакъв обхват тук и минавам набързо докато ми зарежда страницата 🥰

Жасминче 😁 позна

# 206
Честито Мерии! Живи и здрави да сте и бързо възстановяване! Да разкажеш като имаш време. Сега почивка и много усмивки с малкия!

Чакаме Рейвчето да се похвали.

Добре дошла Джулс. Направо избухна директно в 4 месец!

# 207
Мери, честито, честито! Ех, Коледни чудеса са това! Бързо възстановяване! 🤗
Благодаря, момичета!
Mrsalways, Born, вие защо правихте Пренатеста? Просто за успокоение или? Забравила съм вече ...

# 208
  • София
Честит разбойник, Мери!
Жив и здрав да е и само да ви радва.
Heart

# 209
Честитоо, Мери!! Започнахте почти всеки ден да раждате, чудесата вече се случват 🥰

Джеси, ами ти? С две 💓💓, направо рязцепи мрака! Дано всичко е наред и да протичат леко месеците. Пожелавам го на всички и на себе си 🙏🏻 😍

Общи условия

Активация на акаунт