На път е нашата мечта, а 'Искам бебе' ни събра ! /тема 31/

• 30 327
  • 780
  •   1
Отговори
# 510
Еми щом се показвате, ще се покажем и ние Wink Вчера станаха на 4 реални и почти на 2 коригирани месеца 💙💙
Скрит текст:
толкова беше Wink
Скрит текст:

Последна редакция: сб, 02 яну 2021, 15:51 от Диди 💙💙

# 511
  • София
За много години, прекрасни момичета! Да са живи и здрави бебочетата,а тези в коремчетата да стоят на топличко и да растат! Дай Боже да имаме много поводи за усмивки. Снимките са ❤❤❤❤❤❤

Аз си лежа на повечко магнезий и Но шпа,че след серклажа на контролния преглед док каза,че ми се стяга доста корема. На бебо му е тесничко и се е омотал два пъти в пъпната връв. Чакам на 7-ми втора фетална морфология.  Дано са се оправили нещата, иначе може и да ме приберат на системи за известно време.

Чери,на мен ми препоръчаха лосион против стрии на Палмърс и като се сетя мажа от него. Хубавото е,че бързо попива,не оставя мазно и не ми мирише натрапчиво. За ефект още не зная,но дружките са доволни.

Станислава,моята шийка след манипулацията е 28мм,в 20+5 седмица съм. АГ-то каза,че е ок дори да остане така до края. Ти си доста по-напред,така че с терапията и почивката би трябвало всичко да е наред. На приятелка в седми месец е 33 и лекарката 'и е казала,че е нормално.

# 512
Жасминче, като картинка е! Самата прелест, пу-пу❤

Дидка, и твоите две слънца са прекрасни. Все още не мога да повярвам на какво е способен женският организъм. Цяло чудо! 😘❤

Марианка, тази нежна малка главичка ми е позната 😘😘😘😘😘😘

# 513
ЧНГ 2021! Пожелавам да е по здрава и много безгрижна за децата ни, и за нас покрай тях!
Нека още много бебчета посрещне темата ни. Аз поне чакам няколко златни попълнения от реколта 2021! Hug
Моя разбойник вчера направи 1 месец на връх нова година и на мама на 70 годишния юбилей. Имахме хубав празник.
Радвам се, че всички с бебчета сте добре, като гледам какви сладури сте отгледали. Само на Диди не видях, че късно влизам и снимката вече я няма Frowning1
Бременелките и те да се отчитат, че май повече пишеме вече родилите. Grinning
Слагам снимчица и аз.

# 514
Ив, много коса има твоят сладур! И вече месец ли мина? Как бързо растат чуждите деца! 😂

# 515
За много години момичета! Прекрасни бебочета! Да са здравички и да растат с пълна сила!
Лири, стискам палци да не трябва да седиш в болницата повече.
Stanislava, стискам палци и за теб, бебче да си седи на топло и да наддава по план!
Успех на мамите които ще срещнат своите бебчета този месец!

Ние се готвим за ФМ в 20гс, но това е чак след 2 седмици. Засега се радвам на ритничета и намествания и се опитвам да не се притеснявам преди прегледите.

# 516
  • София
За много години! Живи и здрави да сме, останалото ще се нареди!

Джес, кога стана 20 седмица, пу пу пу Flowers Hibiscus

Лири, стискай кълки, лежане му е майката. Пъпната връв не я мисли, още има време да се размотава и намотава, няма страшно. Широко му е още, та се върти.

Чери, и аз мажех палмърс лосион по препоръка на Божурчето. Ама не като се сетя, а всяка вечер преди лягане от корема до гърдите. Не знам от лосиона ли, от дебелокожието ли, ама въпреки огромния ми близнашки корем една стрия нямам.

Станислава, важно е да се мери от един и същи доктор, вагинално. 3см не е страшно, ако трябва може да влезнеш малко в болница да те поналеят с магнезий. Важното е да не се притесняваш и да лежиш. Ама не полегнала, ами легнала.

На всички бременелки стискам палци за спокойни и безгрижни дни до термин. Flowers Hibiscus

Много радостно ми става като видя всички тия бебешори в темата, пу пу пу.

Ние с пиранките сме добре, готвим се за четвърти рожден ден след няколко дни. По термин вече са на два и половина месеца почти. На кила гонят нормалните бебета. Голямата ще я слагам на диета че мина 6 кила и половина, малката е едно кило надолу.

Стискам палци новата година да е успешна и спокойна за всички! Flowers Hibiscus

# 517
Влизам да пожелая леко раждане и здрави бебоци на мамите с термин този месец  - Далия, Никол и Анимор. 😊

Алесандра, как сте вие с малчо?

Последна редакция: пн, 04 яну 2021, 16:37 от Jаsmin

# 518
Ето ме и мен! С ръка на сърцето казвам, че тук са най-красивите бебета! Само на Диди не можах да видя младежите, но съм сигурна, че са в графата по-по-най Hug

Аз съм в малко странно състояние на духа. На Нова година имахме гости, беше весело, чувствах се добре и в 12 часа като се почна еуфорията, на мен ми беше едно тъжно. Изпратих годината в която загубих моите точици. Като цяло се опитвам да не мисля за това, ето сега е на път едно борбено човече, но толкова страх и тревоги.. Тези дни ме връхлитат спомени едни такива, терминът ми беше 7 януари. Rolling Eyes Най-вече ме тормози това, че е имало какво да направя и се чувствам виновна. Опитвам се да гледам напред сега, доки днес ми каза да се успокоя и вече всичко изглежда наред, ама трудна работа. Бебко е почти 200 грама, шаваше си и си примляскваше, гордо си размята мъжкия атрибут и абсолютно винаги си го показва. Sweat Smile Аз не усещам никакви движения и бях в голям шаш естествено и е едно чакане от преглед до преглед, но сега го видях той как си шава, пък аз нищо и се успокоих, че е добре.

Аз се мажа с олиото за бременни на Eucerin. Беше ми препоръчано за избиващите стрии на тийнката и го пробвах и си взех и за мен.

Хайде вече е време за новини и още разкошни бебоци. Чакаме Blush

# 519
Напоследък само ви чета, че не остава много време.  Само хубави бебета сте направили, ей! Като чета бременните девойки, ми става едно миличко и носталгично. Малко даже ми се приисква да съм бременна пак, само че вторият път бих направила нещата много по-различно и не бих се оставяла толкова на емоциите си.

Аз имах прекрасно раждане и ужасен старт на родителството. Чак сега успях да се съвзема и да св потопя в това какъв кеф е да опознаваш детето, което си носил девет месеца в себе си.

Стискам палци на всички бременелки и знам, че успешно ще стигнат до срещата с малките човечета. А на мамчетата, които са на последната права - леко раждане и бързо възстановяване, чака ви най-прекрасната среща в живота - с вашите деца.

Колкото до стриите - аз бях с фикс идея да нямам стрии и да не кача много килограми. Затова ужким внимавах какво ям и се мажех почти по 4-5 пъти на ден, след като излязох в 45-дневен болничен, до преди това бях на работа, та бяха само два. Мажех се с палмърс, био ойл, витасин и кокосово олио. Е, влязох ли в 31 г.с. за една вечер се нацепи целият ми корем, а аз почнах да качвам по кило, две за една вечер. Накрая финиширах със стрии от всички страни на пъпа и +20 кг. Та за мен беше вярно с пълна сила това, че генът влияе на стриите.

# 520
Тикълс, мисли за това човече, което носиш, другото няма смисъл да го мислиш 😘 Фокусирай се върху хубавото!

Мизи, права си, че е ген всичко, но зависи и от кой родител си наследил въпросния ген. Майка ми има стрии от бременностите, аз нямам, а коремът ми стана бая голям - а и преносвах.
Ако има значение - мажех се в началото с маслото на Икаров и някакъв крем за 6 лв, дори не го помня.. От 5 месец започнах да се мажа със смес от какаово и кокосово масло сутрин и вечер. Накрая се мажех повече, че доста ме сърбеше от разтягането на кожата, но стрии не ми станаха никъде. Мажех гърдите и  бедрата също.
Но си е до кожа.

Имаме тема за бебетата на всички от "Искам бебе". https://m.bg-mamma.com/?topic=1275761 Родилите заповядайте в нея, за да си помагаме, да се подкрепяме, да си даваме съвети, отчети и да си бъдем заедно. Тук ще си е за бременните, а там ще се местим всички накрая 💞

# 521
Tickles,  разбирам те много добре, въпреки, че при мен мина повече време от загубата и аз имам такива моменти. Не знам дали ви казвах за извратената ми теория, как съм си направила схема в главата. Тъй като това бебе е заченато точно в месеца когато ми беше термина с неуспешната бременност, аз за себе си съм приела и вярвам, че това е същото бебе, което загубих. Доста налудничаво звучи, но явно това е моят начин да потушавам някак болката си. И като че успявам...донякъде. Не случайно и в списъка ми с имена челно място заема Анастасия, което означава преродена, възкръснала.
За стриите, аз имам малко в долната част на корема от първата бременност. Мажех се с преварен зехтин, колкото да овлажнявам кожата, но бях доста по-редовна от сега. Нямах голям корем, а стриите се появиха почти накрая.Чудя се дали сега да не взема нещо по-скъпо /уж за по-голям ефект/. Но май пак на качествен зехтин ще заложа. Wink Е, малко миришеш на салата ама се преживява 😂
Майка ми има стрии, голямата ми сестра също, а средната никакви /роди второ на 40 години/. Аз явно съм по средата някъде Simple Smile Ще видим.

# 522
Аз с първата Б се мажех само и единствено с мляко за тяло. Появиха ми се мънички по бедрата и гърдите (качих 15 кг).
Сега с тази Б с масло от манго. Нямам нито една, за сметка на целулита по дупето. Сега качих 18 кг. Явно си е до кожа.

# 523
Аз с предишните 2 бременности качих горе долу по 25кг и нямам нито една стрия по корема. Възстановявах се до много тънка до към шестия месец след раждането. А сега съм бедствие .. на огромните кг с които влизах да раждам преди. Голям сдух. Та ще видим и със стриите докъде ще го докарам.

# 524
Отчет от мен. Бях при АГ, всичко изглежда наред. 17+3 г.с. 200гр е бебето. И си имам потвърдено вече и от ехографски преглед  - момиче. 💖
Притесни ме само, че е трябвало да пия хормон заради TSH, а аз мислех, че не е толкова чак завишено, а тя по това време отсъстваше. Яд ме е, че подцених ситуацията тогава... Утре пак ще го изследвам и ще видим как е.
Ох, свило ми се беше всичко, че мина доста време от последния ми преглед. Пълен кошмар преживявам с тези прегледи, докато дойде моят ред, докато гледам как се взира в ехографа и се опитвам да отгатна по изражението й дали всичко е наред.
Искам вече да е юни!

Общи условия

Активация на акаунт