На път е нашата мечта, а 'Искам бебе' ни събра ! /тема 31/

• 29 844
  • 780
  •   1
Отговори
# 735
Аз имах много работа тези дни и се включих набързо с резултата, понеже знам, че ме мислите Hug

Да, Сигридов доста внимателно ми обясни всички възможни причини, освен това ми показа и на екран как и какво се вижда и какво би трябвало да бъде. С тази извънземна техника има поне един чифт "очи" в повече от останалите доктори. Най-лошият вариант беше муковисцидозата, за което не съжалявам, че се тествах, макар че ми донесе допълнителен стрес. Вторият е инфекция, каквато каза, че нямам, поне на база изследванията, които направих и третото, което аз допускам е вътрематочно кървене и така бебето да се е нагълтало с кръв. Струва ми се вероятно, тъй като при предишния преглед второто сакче и части от плацентата му си се виждаха в матката, сега го нямаше, а кървене не съм имала. На следващия преглед при Ташков ще гледаме по-задълбочено, тъй като те двамата със Сигридов работят добре заедно и специално мен ме питат кога съм при другия и си предават някаква информация за състоянието ми.

Относно шийката, на мен ми я мерят на всеки преглед - понякога с коремен, понякога с вагинален.

Станислава, ти сега си от най-напредналите ни бременни Heart Хич не се поддавай на суеверия и натякване, направи го така, както го чувстваш! Отдавна ги режа и аз всички и грам не се впечатлявам кой какво мисли.

Аз, макар и да се включвам често с тревожност, като цяло съм си оптимист и гледам да не се поддавам на черни мисли. След като излезе резултата от генетичния тест, макар и да е още раничко, се наградих с поръчка на не какво да е, а количка. Stuck Out Tongue Winking Eye Това ми напомня да кажа, че лятото е крайно време да си направим обща разходка, кой с колички, кой с коремче Blush

Последна редакция: вт, 26 яну 2021, 23:30 от Tickles

# 736
Тикълс дано наистина да е третият вариант, звучи най-безобиден. Стискам палци на следващия преглед да се потвърди.

Сподели ако искаш каква количка поръча и как се реши бързо (от опит или съвети?), аз имам чувството, че това си е тема за една докторантура Blush

За общата разходка отсега ви завиждам Grinning, аз като гледам как вървят нещата, не знам кога ще успея да се прибера до БГ.

# 737
Тикълс, аз още когато сподели за проблема си го помислих - дали има шанс бебето да се е нагълтало през устата с някаква отделена кръв в околоплодните води. Още повече при теб с близнака... Дано наистина е това и да забравиш за притесненията. Пък щом количка си взела, значи вече гледаш напред към щастливите моменти, които предстоят! 😊
И аз съм любопитна за количката. Разкажи по-подробно.
Аз ползвах със сина ми Maxi cosi Elea, но я подарих. Още тогава си казах, че при второ дете пак такава ще взема. Най-удобната количка за мен! Мисля, че съм споменавала нейните предимства и няма да се повтарям сега.
Даваш ми кураж и аз да взема да се престраша да взема поне една розова шапчица 😂
Найсна, има и цяла тема за детската количка - "Наука за второ висше". И наистина за мен това е една от най-важните покупки за бебето.
Искам да споделя за разговора ми със сина ми. Нали ви казвах, че не говори за бебето и мен много ме мъчеше този факт. Накрая реших да го провокирам и да поговорим като започнахме от момента с аборта миналия път - реших да му кажа истината. Вече мога да говоря за това без да плача, така че не беше толкова страшно. Тогава с баща му измислихме някаква история, че всъщност не съм била бременна, докторите са се объркали и т.н. на която той не повярва според мен и някак останаха недоизказани неща. Та реших да му кажа истината, колко сме били тъжни и не сме искали и той да е тъжен ... и т.н. Той си зададе въпросите: какво е било бебето, какво точно се е случило и аз се опитах да обясня на неговото ниво и с простички примери, как доктор Пол понякога изражда и мъртви бебета животни... Но че сега всичко е наред, бебето е добре и ще мислим само хубави неща. И така като с магическа пръчка всичко си дойде някак на мястото. Вече няма притеснения, говорим за бебето, за корема ми, как още малко трябва той да ми обува чорапите, смеем се, беше разказал на някои приятелчета, че ще си има сестричка, на госпожата, как като му се роди сестричката може да закъснява за училище сутрин, че няма да се е наспал... 😂 Много съм щастлива ♥️

# 738
Направихме теста и излезе отрицателен. След лечението което ми предписа доктора според него няма проблеми и шийката му хареса този път. Thinking

# 739
Честита радост , Николче ! Да ви е жив и здрав малкия мъж и много да ви радва 💙

Чери , много се радвам , че сте щастливи и спокойни с баткото ❤

Нашата количка я гледах като бременна на живо и после даже бях забравила подробности 😁 поръчахме я онлайн и като дойде ... ами , хареса ми , но е много малка 😁 което всъщност ме устройва . Маневрена , лесно се сгъва , побира се без проблем в багажника , лека е и лесно минавам стълбите във входа . Но сравнена с другите големите , например всички от полските , направо е наполовина .

Джеси , браво за добрите новини 👶

Тикълс , успех и отлични новини на следващия преглед 🤞

# 740
Здравейте момичета,успях да влезна в темичката и много се надявам да си остана тук,на всички родили Честито!!!
Тикълс,дано е най-безобидното стискам палци, даже в другата темичка бях писала някой нещо знае ли дали всичко е наред с теб и бебето 🙏♥️
Днес мисля да запиша преглед за след 10тина дни бяхте ми препоръчвали някой от вас в старата тема МЦ Пентаграм май там ще отидаа... Някоя тук била ли е така шантава като мен постоянно да проверява в началото дали не  е прокървялаа... Луда съм 😂 Стискам палци на всички 🍀😉🍀🍀

# 741
Здравейте момичета,успях да влезна в темичката и много се надявам да си остана тук,на всички родили Честито!!!
Тикълс,дано е най-безобидното стискам палци, даже в другата темичка бях писала някой нещо знае ли дали всичко е наред с теб и бебето 🙏♥️
Днес мисля да запиша преглед за след 10тина дни бяхте ми препоръчвали някой от вас в старата тема МЦ Пентаграм май там ще отидаа... Някоя тук била ли е така шантава като мен постоянно да проверява в началото дали не  е прокървялаа... Луда съм 😂 Стискам палци на всички 🍀😉🍀🍀
Hariom1 Честито! Бих ти препоръчала д-р Вецев. Преглежда в медицински център Феникс, работи и в Шейново. Следих се и родих при него. Виждам, че доста момичета също са при него и са доволни. Моето мнение е, че е изключителен специалист и човек. Мисля, че видях, че вече има и superdoc.
Пожелавам успех на всички ви и прекрасен пухкав финал. Както и възможно най - малко притеснения 🙂

# 742
Днес мисля да запиша преглед за след 10тина дни бяхте ми препоръчвали някой от вас в старата тема МЦ Пентаграм май там ще отидаа... Някоя тук била ли е така шантава като мен постоянно да проверява в началото дали не  е прокървялаа... Луда съм 😂 Стискам палци на всички 🍀😉🍀🍀

Аз ходя по ЗК при др. Тошева от Пентаграм- особено в началните седмици ходех доста често при нея извън полагащото ми се по ЗК, никога не ме е таксувала, има добър апарат, доплер, мери ми шийката. Отделно си ходя при Вецев на частно и мисля живот и здраве при него да раждам, уви секцио заради плацентата, но му имам пълно доверие и много го харесвам. Води си записки и всеки път преди да вляза ги е погледнал.
P.S. и до сега следя за прокървяване при всяко ходене до тоалетната... страхът не намалява, но някак свикваш да живееш с него

# 743
Hariom, бих те посъветвала да прецениш внимателно колко време да изчакаш за преглед, предвид ЧХГ.  Може да се види нещо едва когато стигне над 1000. Преди това е безсмислено, разбира се ако нямаш някакви оплаквания, кървене и т.н. Разбирам нетърпението ти, но разочарованието от "Нищо не се вижда" е по-лошо. Успех! 🍀
Джес, много се радвам, че всичко е наред. Сигридов си е такъв. Няма нищо лошо да се проверят нещата, само дето притесненията остават, но важното е, че са неоснователни! 🤗

# 744
И аз препоръчвам доктор Вецев, никога не ме е върнал или неглижирал някое мое притеснение,а те не бяха малко. Аз също ще раждам при него секцио имам му доверие.

# 745
Аз съм решила живи и здрави другия петък да отида на преглед дано не е рано ... Ако до тогава ми няма нищо няма да ходя по-рано защото ще се притесня..

# 746
Аз съм решила живи и здрави другия петък да отида на преглед дано не е рано ... Ако до тогава ми няма нищо няма да ходя по-рано защото ще се притесня..

Аз бих ти препоръчала да изчакаш две седмици, преди да отидеш на преглед, за да си поне в 6 г.с. и да имаш шанс да видиш емброин и да чуеш сърчице. Иначе е безсмислено цялото начинание. Като те гледам, най-много да си набиеш някой филм. Другата седмица сигурно ще се види плоден сак само. Разбирам нетърпението ти, обаче трябва да се въоръжиш с мнооооооого търпение занапред. Не само заради бременността, но и после с детето. Не случайно девойките казват, че притесненията почват с положителния тест.

# 747
Амиии ще послушам 🤩😻 Благодаря!

# 748
Когато разбрах, че съм бременна,пуснах чхг и прогестерон ,чхг беше към 680,доктора ми каза след два дни да пусна пак и ако се е удвоило тогава преглед. Пуснах след 3 дни и беше 1800 ,според мен изчакай за да не се разочароваш че не се вижда нищо, а и някъде към 6 седмица може за чуете направо и сърциче. Успех 😊

# 749
Ами моето чхг е 82.4 бая имам до 1000 с късна О съм и май наистина ще изчакам за след 2 седмици

Общи условия

Активация на акаунт